Yapmayın Allah aşkına yaa ne deek haddime mi siz onun eşisiniz hanımefendi ona bu tavizi ses çıkarmayarak, aman komşuar duyar rezillik çıkar diyerek siz vermişsiniz. Duyarlarsa duysunlar siz nesiniz o evde ne demek haddim değil yaa. Üstüne yürüsün bağırsın çağırsın o potansiyel varsa zaten evli durmanız hata o potansiyeli olan bir adamla. Ben hiç kimsenin duymasına bakmam hesabmı sorarım ee peki şimdi ne oldu en sonunda aylarca sakladığı şeyi aldatıldığınıız öğrendiniz çok geç kaldığınız tepkiyi ancak ruj izini görünce verdiniz ve sizi dövdü zaten ses çıkarmıyorsunuz diye dövmüyormuş ses çıkarmayaym yine aman komşular duymasın deseydiniz ya da ruj izini görmeseydiniz arkanızı dönüp hiçbirşey olmamış gibi yatsaydınız daha aylarca aldatmaya devam edecekti sizi ya o arada çocukta olsaydı bu evlilikte saygı en başından yokmuş size haddine değil bana hesap sormak dediğinde bitmiş görmek istememişsiniz.
kaç yasındasınız sen ve o aradakı yas farkını merak ettim yasın kucuk gibi geldi bana.
Severek hemde deli gibi severek evlendik 2,5 yil nisanli kalip evlendik ve isin en kotusu o sure zarfinda ne pavyonu ne aldatmasi oldu benim bildigim yani bunlar ztn evlendikten snrda dedim bana kendini farkli gostermissin cok iyi oynamissin dedim ki ben gercekten cok zekiyimdir bu konularda yakalarimda yakalamasam bile ruyamda gorurum bu tur olaylari. Ztn cmtsi gecede ruyamda pavyona gittigini gordum sabahina gomlegi kire atiyim derken ruj lekesini gordum.
Benimle evlenmek icin ailesini orfunu adetini bile karsisina aldi cok birbirime uymazdik orf adet olarak beni bukdr seven birinin bunlari yapmadi ztn gercek bi sok ya 😞😞
Canımıniçi nasıl oluyo ya neredeys 3 yıl nişanlı kalmak ve senin içşn ailesini örfünü çiğnemiş şimdide adiliğin daniskasını yapmış bu nasıl bi hayvan ya !? Nasıl bir rol dür bu.. Eğitim zeka değil kişilik meselesi demek.. Ya insan yarine yapar mı bunu
Tesekkur ederim arkadaslar. Ama bende kadin olarak bu kadar agir bi olaydan snr isterdimki pisman olsunda enazindan biseyler icin cabalasin onu affedicegimden degil asla ama enazindan bana bukadarini borclu diye dusunuyorum
Boyle cekip gitmesi hastane isleriyle benim ugrasmam ve naptin noldu bile diye sormamasi cok canimi sikti 😞
Benimde anlamadigim bu ya, madem boyle pislik huylarin vardi ve vazgecemiyodun niye herseyi herkesi karsina alip benimle evlendin. Benden ne istedin?(
Ben 29 o 32 kucuk sayilmayiz sanirim??
Pazar gunu cok kotu kavga ettik sebebide cumartesi gece disari cikti 4 te geldi eve ve sabah gomleginde kirmizi ruj lekesi vardi hesabini sordum ve aciklama bile yapamadi inkar etti yok oyle birsey fln dedi ve bende inanmayip konuyu kapatmayinca kalkti tokat atti snr sacimdan surukledi ve en sonda burnuma yumruk atti ve ipler koptu darp raporu alip yrn davayi aciyorum dedim defol git bu evden dedim ve gitti o gunden beri eve gelmiyor enistemi arayip sormus noldu naptiniz fln die bosanma davasida acmio evede gelmio bende yrn dava icin basvuruyorum
Ama eve niye gelmiyor yada bosanmak icin bi adimda bulunmuyor onu anlamadim
Cok berbat bi surece girdik tomografim cekildi ve burnum kirilmis 20 gun şişligin gecmesinin ardindan ameliyat dedi doktor
Olaylara bak 9 aylik evlilik ve yasananlar 😞😞
Pazar gunu cok kotu kavga ettik sebebide cumartesi gece disari cikti 4 te geldi eve ve sabah gomleginde kirmizi ruj lekesi vardi hesabini sordum ve aciklama bile yapamadi inkar etti yok oyle birsey fln dedi ve bende inanmayip konuyu kapatmayinca kalkti tokat atti snr sacimdan surukledi ve en sonda burnuma yumruk atti ve ipler koptu darp raporu alip yrn davayi aciyorum dedim defol git bu evden dedim ve gitti o gunden beri eve gelmiyor enistemi arayip sormus noldu naptiniz fln die bosanma davasida acmio evede gelmio bende yrn dava icin basvuruyorum
Cok berbat bi surece girdik tomografim cekildi ve burnum kirilmis 20 gun şişligin gecmesinin ardindan ameliyat dedi doktor
Evet ne deseniz haklisiniz
Ama isin baska boyutlari var yani soyle diyim evlenmeden 2 ay once babami kaybettim cok kotu bi psikolojideydim gun aldigimiz icin daha onceden nikah yaptik sadece ve ben evliligimin ilk zamanlari ilac fln kullandim psikolojik olarak cokmustum ve bu adama ilk ciktigi gece hesap sordum birdaha olmiycak bu gece cikmasi dedim ve gece ustume yurudu, bende erkekle kavgadan cok korkarim hep dayak yersem die ve sustum susuş o susuş oldu bida kizdigimda o benden 5 kat daha fazla kizip uste cikiyordu ve ben susuyordum noye susuyordum suan onuda bilmiyorum ama diyorum ya psikolojim altusttu ztn. Babam hayatta olmadigi icin bunlari yapti ztn koruycak bi erkek sahip cikicak bi erkek yok basimizda die.
Hataliyim kabul ediyorum ama hicbirsey beni dovup burnumu kirmaya sebep degil ki sebebi o ruj ney diyip hesap sormam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?