Evi terketti hemde burnumu kirip :((

Evet ne deseniz haklisiniz
Ama isin baska boyutlari var yani soyle diyim evlenmeden 2 ay once babami kaybettim cok kotu bi psikolojideydim gun aldigimiz icin daha onceden nikah yaptik sadece ve ben evliligimin ilk zamanlari ilac fln kullandim psikolojik olarak cokmustum ve bu adama ilk ciktigi gece hesap sordum birdaha olmiycak bu gece cikmasi dedim ve gece ustume yurudu, bende erkekle kavgadan cok korkarim hep dayak yersem die ve sustum susuş o susuş oldu bida kizdigimda o benden 5 kat daha fazla kizip uste cikiyordu ve ben susuyordum noye susuyordum suan onuda bilmiyorum ama diyorum ya psikolojim altusttu ztn. Babam hayatta olmadigi icin bunlari yapti ztn koruycak bi erkek sahip cikicak bi erkek yok basimizda die.
Hataliyim kabul ediyorum ama hicbirsey beni dovup burnumu kirmaya sebep degil ki sebebi o ruj ney diyip hesap sormam ((

Canımıniçi nasıl oluyo ya neredeys 3 yıl nişanlı kalmak ve senin içşn ailesini örfünü çiğnemiş şimdide adiliğin daniskasını yapmış bu nasıl bi hayvan ya !? Nasıl bir rol dür bu.. Eğitim zeka değil kişilik meselesi demek.. Ya insan yarine yapar mı bunu

Benimde anlamadigim bu ya, madem boyle pislik huylarin vardi ve vazgecemiyodun niye herseyi herkesi karsina alip benimle evlendin. Benden ne istedin? (

onun seni sormaması hala canını sıkıyorsa kusura bakma ama hala umudun var gibi gözüküyo.yaşadığın şeyler hoş değil tabiki kadınlık gururu denen bişi var ama kendi açımdan bakıyorumda olaya o kadar haltı yedikten sonra beni merak etmesi arayıp sorması benim canımı daha çok sıkardı.

Benimde anlamadigim bu ya, madem boyle pislik huylarin vardi ve vazgecemiyodun niye herseyi herkesi karsina alip benimle evlendin. Benden ne istedin? (

Bunları bize anlattığın için teşekkür ederim kendi adıma.. Tabiki bütün adamlar aynı değil ama demekki bu kadar pskopatlarıda varmış umarım dava işlemleri en kısa sürede biter ve alırsın tazminatını kurtulursun inşallah canım benim

Ben 29 o 32 kucuk sayilmayiz sanirim??

yok kucuk deılsiniz.benim aklıma acaba erkeğin yası küçük evlilik bilincinde değil sende 20 yasında fılanmısn gibi gelmişti.yada aranızda böyle 8-10 yas varsa senı küçük buluyodur kndince diye gelmişti aklıma ama yaslarınız ideal.demekki adam seni takıntı yapmış evlencem diye evlenmiş almıs alcagını keyfine bakıyo nasılsa sen onunsun garanti gibi görüyo seni sanırım.daha gençsin hiç üzülmedaha iyilerine layıksın.cocuk olmamasıda iyi olmuş.inşallah daha iyisiyle mutlu bi hayatın olur.oda ben neyin değerini bilememişim der pişman olur belki o zaman.

Benden size tavsiye sizin burnunuzu kıran hayvanın ne sizi merak etmesini ne de ilgisini isteyin.siz hala seviyor gibisiz aman sakın hemen boşanın çocuk yokken.bir de mallarına tedbir koydurun ki satamasın ya da başkasının üzerine tapuyu geçirmesin.

eve gelmiyor boşanmak için adımda atmıyor...çünkü seni umursamıyor..

çok geçmiş olsun biran evvel kurtulmaya bak arkadaşım...

seni neden aramıyor biliyormusun. onu affedeceğini düşünüyor ve biraz daha zaman geçsin sinirlerin yatışsın diye bekliyor..

ondan boşanacağın aklının ucundan bile geçmiyor çünki....

Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın.. Allah da beni bu adamla sınamış de yoluna git.. Allah yardımcın olsun..Çok zor bir durum.

9 aylık evlilik bir de..
Tövbeler olsun..
Şaşıp kalıyorum şu insanlara..
Neden evleniyor bu erkekler kendine güvenmiyorsa?..

geçmiş olsun..
çok çok doğru bi karar vermişsin..
umarım fikrin değişmez...

Zaten aramasın,zaten gelmesin,zaten yüzünü bile görme...o elleri kırılsın vicdansız,bi sana erkek eminim,dışarda mıy mıy mıy..
neyse çok geçmiş olsun,burnunun kırığını zamanla unutursun,kalp kırıklığın da en kısa zaman da geçer umarım,zaten de değmez onun için üzülmene biliyosundur sen bunu...

Eşinize hayvan desem hayvanlara kendi kedime hakaret etmiş olurum. Onlar bile canları yanmadan bir canlıya zarar vermiyorlar.

Sen ye iç gez s.ç hesap sorulunca da aslan kesil.

Pis herif.

Başın sağolsun. Valla canım evden çıkma al darp raporunu git mahmekeye baksana umrunda bile değilsin sana kol kanat germesi lazımdı asıl baban yok diye sana ilaç gibi gelmesi unutturmadı gerekirdi ama o ezmeyi seçmiş yok muydu şöyle aile büyüğü dayın amcan korkutsaydı gözünü ya da özellikle yemeğe filan çağırsaydın anlardı arkanda birileri olduğunu. Bundan sonra nafaka ev hak bunlar ama hepsini boşver en önemli şey bu adamdan kurtulman gerisi olur zaten. Benim annem babam ayrı babam hayatımda yok gibi ama dayım sahip çıktı hep arkamda olduğunu gösterdi eşimde zaten babamın olmamasını kullanmak yerine daha çok sahip çıktı hem bana hem anneme kardeşime. Eş dediğin böyle olur canım sevdiğine kıyamaz geceleri tek bırakamaz merak eder canı yansın istemez bu kadar çabuk birinin sevgisi nasıl bitebilir aklım almıyor ama bitmiş işte artık önüne bak canım..

En doğrusunu yapıyorsun, cehennemin dibine kadar yolu var bırak hiç karşına çıkmasın, Allah'ından bulsun pislik!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…