Evililik teklifi almadan evlilik

Yani kararı beraber verdik evlendik hazırlık yaptık vs.
Yani şimdi nişanlanmişsiniz teklif almadiniz diye aranızda sorun çıkması da tuhaf olmazmi 🤔 gönülden gelmiyorsa benm zorumla bana gelip teklif edicekse hiç gerek yok şahsen 😂

Yani kararı beraber verdik evlendik hazırlık yaptık vs.
Yani şimdi nişanlanmişsiniz teklif almadiniz diye aranızda sorun çıkması da tuhaf olmazmi 🤔 gönülden gelmiyorsa benm zorumla bana gelip teklif edicekse hiç gerek yok şahsen 😂
Kadın için önemliyse 5 yıllık evli de olsa içinde kalıyor. Buna bizzat şahit oldum. Bazıları için sıradan bir durum iken bazıları için önemli. Yani kız istemiş yapsa gönlü olsa ne olur ki. Çok zor bir şey değil evlilik teklifi. Araba istemiyor ev istemiyor

Eşimle aileleri ne zaman tanıştırsak diye düşündüğümüz sıralarda evlenme teklifi almıştım. Güzel de olmuştu benim için. Gereksiz görmüyorum ama olmazsa da evlenilmez diye birşey yok. Ki siz nisanlanmışsınız artık. Nişan sonrası yapılan teklifler garip geliyor bana.

Son düzenleme:
Kadın için önemliyse 5 yıllık evli de olsa içinde kalıyor. Buna bizzat şahit oldum. Bazıları için sıradan bir durum iken bazıları için önemli. Yani kız istemiş yapsa gönlü olsa ne olur ki. Çok zor bir şey değil evlilik teklifi. Araba istemiyor ev istemiyor
Ya yapsın çok ağır beklentileri yoksa zor birsey değil benm esim sahilde söyledi dolaşırken nisanliyken. Yani incelik yapsın ne olacak sanki adam anlamiyorsa zorla da anlatılırmi bilmiyorum calcim 😂

Eşime arkadaşları demiş ki kesinlikle evlenme teklifi yap bak biz evliyiz kaç senedir konusu gelince hala evlenme teklifi almadım diyor eşlerimiz demişler. Bizimki de işini şansa bırakmadı ve evlenme teklifi etti :KK70:
Öyle aman aman değil ama benim için yeterliydi. Abartı şeylerden hoşlanmam zaten
Abartı şeylerden ziyade sade ve içten olması daha iyi değil mi

Isteme nişan oldu sordum mesela neden evlenme teklifi etmedin diye organizasyon yapacak kimseyi bulamadım dedi bana cevap olarak.
Organizasyon olup da ne yani..?
Mehteran tutup 5 pare top atışı mi yaptiracakti hisardan.
Yapasim yok,üşendim diyememis de organize olamadık demiş :)

Ya yapsın çok ağır beklentileri yoksa zor birsey değil benm esim sahilde söyledi dolaşırken nisanliyken. Yani incelik yapsın ne olacak sanki adam anlamiyorsa zorla da anlatılırmi bilmiyorum calcim 😂
Bu bile ne kadar güzel bir teklif bence. Adam sıkıntılı belli ki

Görücü usulü olunca zaten evleneceğini biliyorsun. Sevgili olunca da zaten adım adım evlilik oluyor bana göre pekde önemli Bi konu değil. Ama herşeyin anısı farklı😂bende pek karar veremedim, 😂🤷‍♀️

Abartı şeylerden ziyade sade ve içten olması daha iyi değil mi
bence de öyle. Yoksa kayık kiralayıp havai fişekler patlarken kız kulesi manzarası eşliğinde evlilik teklifi almak pek bana göre değil 😁

İsteme nişan olduktan sonra ne anlamı var ki evleniyorsunuz zaten. Mesela benim için de çok önemli, o yüzden büyük konuşmayayım ama ben veya o teklif etmeden evlilik yoluna girmeyi aileleri falan karıştırmayı düşünmüyorum. İkimizden biri teklif eder yüzüğümüzü takarız öyle. Benim için önemli çünkü. Teklif olmadan söz yapmasaydınız keşke sizde.

Back
X