- Konu Sahibi my._.angel
-
altıma yaptım ya deliği küçük müş.insanda bir sürü delik var. biri küçükse dieri mutlaka buyuktur.:::):):)))))) pek inandırıcı gelmedi bu soru.
Çok enteresan bi durum Allah yardımcın olsun ama çok zor bir operasyon değil gibi geldi bana en kısa zamanda hallet.Acaba kızlık zarına zarar verir mi?Kızlık zarına zararı yoksa erkek arkadaşına söylemene de gerek yok zaten.
Bu arada ası mavi senin arkadaşın kocişi de pek hoşmuş kız üç sene kardeş kardeş oturmuşlar o da beklemiş aferin valla taktir ettim.
yaa evlendiğinizde bi deneseydiniz..belki sorun olmaz..sence boş boşuna ameliyat olmamış olursun :)
sadece bir fikirr :)
o ince deri neymiş yaa hiç duymadım Allah Allah
Arkadaşlar benim şeyim küçük(yani deliğim)annemler küçükken doktora götürmüşler doktor da evlenmeden önce getirin biraz keseriz demiş ama ben çok korkuyorum evlenince sorun olur mu gerçekten de baya küçük evlenince cinsel ilişki sırasında sorun olur mu sizin başınıza böyle bişey geldi mi erkek arkadaşım var şuan evlenmeyi düşünüyoruz ama ona nasıl söleyecem bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen :a015::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?