- 2 Kasım 2015
- 19
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi inci kutusu
-
Bu cümle herşeyi açıklamıyor mu sizcede? Ortada unutulamayan eski bir sevgili var. Bu gerçekle yüzleşin bence.Eski sevgilisini görmüş benimle nişanlıyken ve ona karşı hissettiklerini yazmış oraya, gözlerine doyasıya bakamadığını falan yazmış.
Aşırı kıskanç olmanın sebebi ne? Daha öncede böyle şeyler oldu mu? Bende yeni evliyim ama öyle aşırı kıskançlıklar göstermiyorum ve eşimde gözüme bir şey sokmuyor beni rahatsız edecek bir şey olmuyor. Ama adam gözlerine bakamadım falan yazmış yerinde olsam çok ciddi bir şekilde tartışırdım sebep ne hala unutmamışmı üstüne git bi şekilde. Sıkıştır anlatsın herşeyi. Geçmişte yaşadığınız sorunlar bunun sebebi olamaz o zaman sende eski sevgilinle görüş. Daha yeni evliyken eski sevgili nerden çıktı
Kıskançlığımın sebebi ne aslında ben de bilemiyorum. Tipik kaybetme korkusu ya da daha önceki sevgilillerim tarafından aldatılmış olmam olabilir. sordum detaylıca hatta şu an destek alıyoruz profesyonel anlamda.Aşırı kıskanç olmanın sebebi ne? Daha öncede böyle şeyler oldu mu? Bende yeni evliyim ama öyle aşırı kıskançlıklar göstermiyorum ve eşimde gözüme bir şey sokmuyor beni rahatsız edecek bir şey olmuyor. Ama adam gözlerine bakamadım falan yazmış yerinde olsam çok ciddi bir şekilde tartışırdım sebep ne hala unutmamışmı üstüne git bi şekilde. Sıkıştır anlatsın herşeyi. Geçmişte yaşadığınız sorunlar bunun sebebi olamaz o zaman sende eski sevgilinle görüş. Daha yeni evliyken eski sevgili nerden çıktı
Kıskançlığımın sebebi ne aslında ben de bilemiyorum. Tipik kaybetme korkusu ya da daha önceki sevgilillerim tarafından aldatılmış olmam olabilir. sordum detaylıca hatta şu an destek alıyoruz profesyonel anlamda.
söylediği şey hep aynı ; o an o mecrada abartarak yazdım. Onu gördüğünde nişanlıydık yani öyleymişiz. O gün heyecanlanmış onu görünce tamam ben de heyecanlanırım bi an ama o kadar duygusal şeyler hissetmek nasıl oluyo dedim. hep aynı cevap abartmışım. Bunun için ayrılmak istemiyorum fakat aklımdan çıkartamıyorum konuyu. Biz evliyken de konuşmuş mail ortamında. Bana söylememesi inanmamama sebep oluyo . bir şey hissetmiş olsa zaten onunla olmaz mıydı diyorum bi yandan. sonuçta nişanlıydık. ee hissetmediyse niye o kadar duygusal yazsın abartsın
hala eşimle konuştuğuna göre o da hissetmiştir diye düşündüm. Olay olalı yılı geçmiş ve ben yeni öğreniyorum. Ne yazık .Bunun için kızında aynı duyguları beslemesi lazım
eski sevgilisinden 2007de ayrılmış. biz 2009da başladık dört yıl çıktık evlendikeski sevgiliden ayrılıp snnle tanışma süresi ne kadarmış bunu sordun mu hiç??ve ne kadar süre sevgili kalıp evlendiniz??
danışmanımız da böyle söylediBence hala sevmiyo. Sadece yazı yazmayi seviyor kendine de bi hikaye kaynagi bulmus iste oyalanmis.
Cevap var cevap varhala eşimle konuştuğuna göre o da hissetmiştir diye düşündüm. Olay olalı yılı geçmiş ve ben yeni öğreniyorum. Ne yazık .
ben de böyle düşünüyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum. zorluklarla kurduğumuz yuvamdan ayrılmak istemiyorum fakat onu affedemiyorumBenim eşime her zaman söylediğim bir şey var,aynısını o da bana söyler. Eğer birinden hoşlanırsan kesinlikle benden ayrıl derim.Aldatmak sadece cinsellik değil,birinden hoşlanırsa ve gizlerse de aldatmaktır o.
biz nişanlanmışız iki ay sonra o karşısına çıkmış iş yerinde ve bunları yazmış . hiç düşünmezdim bunları yaşayacağımı.Cevap var cevap var
Artık başkasıyla nişanlısın madem beni çoook seviyosun niye başkasıyla nişanlandın da demiş olabilir
Asıl eşin başkasını düşünürken niye senle nişanlanmış, suç burada bence
Ne kadar soğusan haklısın
Aslında o yazısını görünce ayrılacaktın. Görsün kim vazgeçilmezmiş ama yuvanı yık da denmez ki,bilmiyorum ne yazacağımı...İnş. en doğru kararı verirsin.ben de böyle düşünüyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum. zorluklarla kurduğumuz yuvamdan ayrılmak istemiyorum fakat onu affedemiyorum
danışmanımız da böyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?