evililkte yalan,gizlilik vs.

inci kutusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
19
2
1
38
Merhaba, burada çok yeniyim hatta az önce üye oldum. Benim bir süredir yaşadığım ve aşamadığım sorunum, sorunumuz bu eşimle.Ama son noktayı koyan eşimin bir paylaşım sitesindeki profilini keşfetmem oldu. Beni çok sevdiğini, bana bağlı olduğunu düşündüğüm insanın iç dünyasının yansımalarını okudum,yaşadım hatta.onu yeniden tanıdım. Yaşadığım hayal kırıklığı üç haftadır aynı şiddette.
Eski sevgilisini görmüş benimle nişanlıyken ve ona karşı hissettiklerini yazmış oraya, gözlerine doyasıya bakamadığını falan yazmış. üstelik bu kişinin ve eşimin adı bulanan bir dosya geldi yanlışlıkla evimizdeki bilgisayara 6 aylık evliyken. Film indirip flashla getirmişti eve. içinde o kızın adı ve eşimin adı yazan dosya. ben daha bakamadan el çabukluğu ile yok etti.Kavga ettik günlerce. Çalıştığı şirketin reklam ajansındaki kız olduğunu, işle ilgili konuşma olduğunu,ben kıskançlık yapmayayım diye sildiğini söyledi.
Aşırı kıskanç olduğum için ona inanmak istedim ama hiç unutmadım konuyu ta ki üç hafta önce profilindeki eski sevgili anısını okuyana kadar, inanmak istedim. sonra eve gidip okuduklarımı anlattım ona.
Açıklamak zorunda kaldı. İşle ilgili mailleşmişler sonra nasılsın iyi misinle başlayıp eski günleri konu alan bir haftaya yakın bir iletişim olmuş ve nasıl olduysa dosya eve gelmiş o zaman. Benim tepkimden korktuğu için bu kadar zaman saklamış. Anlattığına göre bu kadarla kalmış her şey.

Bizim çok sorunlu bir nişanlılık ve evlilik sürecimiz oldu ailelerden dolayı. Benim de baskıcı yapım onu bunaltmış olabilir bunun dışındaki yalanlara sebep olmuş olabilirm fakat bu yalanı kaldıramıyorum.
Benzer şeyler yaşayanlar var mı?

Aşırı kıskanç olmanın sebebi ne? Daha öncede böyle şeyler oldu mu? Bende yeni evliyim ama öyle aşırı kıskançlıklar göstermiyorum ve eşimde gözüme bir şey sokmuyor beni rahatsız edecek bir şey olmuyor. Ama adam gözlerine bakamadım falan yazmış yerinde olsam çok ciddi bir şekilde tartışırdım sebep ne hala unutmamışmı üstüne git bi şekilde. Sıkıştır anlatsın herşeyi. Geçmişte yaşadığınız sorunlar bunun sebebi olamaz o zaman sende eski sevgilinle görüş. Daha yeni evliyken eski sevgili nerden çıktı

Bence bu kadarla kalmamıştır
Sürekli sen yakalayınca kem küm ediyor
Soğumakta haklısın duygusal bişeyler paylaşmış, kız mı pas vermedi bilemiyorum

Kıskançlığımın sebebi ne aslında ben de bilemiyorum. Tipik kaybetme korkusu ya da daha önceki sevgilillerim tarafından aldatılmış olmam olabilir. sordum detaylıca hatta şu an destek alıyoruz profesyonel anlamda.
söylediği şey hep aynı ; o an o mecrada abartarak yazdım. Onu gördüğünde nişanlıydık yani öyleymişiz. O gün heyecanlanmış onu görünce tamam ben de heyecanlanırım bi an ama o kadar duygusal şeyler hissetmek nasıl oluyo dedim. hep aynı cevap abartmışım. Bunun için ayrılmak istemiyorum fakat aklımdan çıkartamıyorum konuyu. Biz evliyken de konuşmuş mail ortamında. Bana söylememesi inanmamama sebep oluyo . bir şey hissetmiş olsa zaten onunla olmaz mıydı diyorum bi yandan. sonuçta nişanlıydık. ee hissetmediyse niye o kadar duygusal yazsın abartsın

Bence hala görüşüyorlar
takipte kalın belli etmeyin

Bunun için kızında aynı duyguları beslemesi lazım

eski sevgiliden ayrılıp snnle tanışma süresi ne kadarmış bunu sordun mu hiç??ve ne kadar süre sevgili kalıp evlendiniz??

Bence hala sevmiyo. Sadece yazı yazmayi seviyor kendine de bi hikaye kaynagi bulmus iste oyalanmis.

hala eşimle konuştuğuna göre o da hissetmiştir diye düşündüm. Olay olalı yılı geçmiş ve ben yeni öğreniyorum. Ne yazık .
Cevap var cevap var
Artık başkasıyla nişanlısın madem beni çoook seviyosun niye başkasıyla nişanlandın da demiş olabilir
Asıl eşin başkasını düşünürken niye senle nişanlanmış, suç burada bence
Ne kadar soğusan haklısın

ben de böyle düşünüyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum. zorluklarla kurduğumuz yuvamdan ayrılmak istemiyorum fakat onu affedemiyorum

Kabullenmesi belki zor ama eşiniz sizi sevmiyor. Çok açık. bahanelere hiç gerek yok valla, iş bu noktaya geldi mi kesin bir şey çıkar altından.

Ayrıca evlilikte gizli saklı olmaması taraftarıyım. Her anlamda.

biz nişanlanmışız iki ay sonra o karşısına çıkmış iş yerinde ve bunları yazmış . hiç düşünmezdim bunları yaşayacağımı.

ben de böyle düşünüyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum. zorluklarla kurduğumuz yuvamdan ayrılmak istemiyorum fakat onu affedemiyorum
Aslında o yazısını görünce ayrılacaktın. Görsün kim vazgeçilmezmiş ama yuvanı yık da denmez ki,bilmiyorum ne yazacağımı...İnş. en doğru kararı verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…