evililkte yalan,gizlilik vs.

Is yazi yazmaya gelince ben hic yasamadigim hikayeler yaziyorum yasamis gibi. Amaci beğenilmek iste baska nasi bi amac olabilir sanalda. Cogunlugu fiction'dir onun takma.

biz nişanlanmışız iki ay sonra o karşısına çıkmış iş yerinde ve bunları yazmış . hiç düşünmezdim bunları yaşayacağımı.
Bence hiç kimseye %100 güvenme
Eşini de süründür iyice, korksun seni kaybetmekten..

Bence hala sevmiyo. Sadece yazı yazmayi seviyor kendine de bi hikaye kaynagi bulmus iste oyalanmis.
Evet olabilir benim esimde yazı yazmayı sever inanki banami yaziyor yoksa baskasinami anlamazsin konu sahibi bence takip de kalın surekli dile getirmeyin

danışmanımız da böyle söyledi
Bence Samantha durumu güzel analiz etmiş, ayrıca siz madem eşinle danışmana gidiyosunuz, bu konuyu sen-eşin ve danışman yardımıyla çözmeye çalış derim, burada bu şekilde sorarsan her kafadan farklı ses çıkar, ama kimse seni ve eşini tanımıyo sonuçta...Kafanı bulandırma boşuna...

Ikisi de hala sevse ayrilmazlardi. Siz degil onlar evli olurdu. Bi adami sevmedigi kadinla evlendiremezsin. Kadinlar evlenir de erkekler kafasina silah dayanmadikca istemedikleri kadinla evlenmezler.
bunu da söyledi danışmanımız gerçekten . Ben ne yapmalıyım bilemiyorum. o dönemler ayrılmaya karar vermiştik ailevi sebepler yüzünden çok buhranlıydı ikimiz için de . profilinde benden ayrılmak istediğini de yazmış. Bunu sordum kendisine . o an içimi döktüm orda sana kızdığım bi andı dedi. deli gibi kavga ediyoduk o yıl. danışmanımız bunun aldatma olmadığını fakat evlilikte olmaması gereken bir yalan olduğunu söyledi.Beni istememiş olduğunu düşünmek kahrediyor günlerdir. ayrıca geçen ay favladığı başlıklardan biri de kadın videoları yani evliliğimiz yolundayken. bu normal olabilir mi? yani elbette her erkek bakıyor malesef de sanki sık sık bakmak için mi favlamış diye düşünüyorum . evde benimle ilgilidir hep iş yeri zaten adı üzerinde. odası da yok iş yerinde kendine ait. ilişkimiz de normal o anlamda. uzak değil bana ve ayrıca ortam içinde etrafa bakışlarına hep dikkat ederim kadınlara beni rahatsız eden bakışları yoktur

Evet olabilir benim esimde yazı yazmayı sever inanki banami yaziyor yoksa baskasinami anlamazsin konu sahibi bence takip de kalın surekli dile getirmeyin

Sorma ben her sevgilimle bunun kavgasini verdim. Hatta bi keresinde sevgilime şiir yazdim başkasına yazdin sen bunu bana yazmadin biz boyle seyler yasamadik diye ortaligi birbirine katti deli.

Allah Allah adam eski sevgilisinin nasil aklinda kaldigini askla yaziyo, senden ayrilmak istiyo, iletisimleri oluyo, dosyalar cikiyo, ve bi kadin bu kadar agir bi duygusal aldatilmayi bu kadar rahat karsiliyo cok cok enteresan

Teşekkür ederim

Sorma ben her sevgilimle bunun kavgasini verdim. Hatta bi keresinde sevgilime şiir yazdim başkasına yazdin sen bunu bana yazmadin biz boyle seyler yasamadik diye ortaligi birbirine katti deli.
Ay evet yazmayi seven insan herturlu yaziyor illa yaşamak yada sevgilsine eski sevgilisine esine yazacak diye birşey yok ayrica sevgilinede cok güldüm: )

Senin takip ettigin erkek ünlü yok mu? Hersey bir tık uzaginda neler neler bakiyoruz. Seni toplum icinde rencide edecek hareketleri yoksa bence cildirilcak bi durum yok ortada. Adam deli mi begenmedigi kadını alsın hergün gorcek tek seferlik de degil yani oyle hislere kapilma bence. Sen bu durumu avantaja cevir her istediğini yaptir aksi takdirde kapinin onune konacagini bilsin. Canını da sikma belki haftaya olcez gitcez. Surekli yaptigi bisey degil sonucta fi tarihinde yapmis gecmis. Sorunlu olunan dönemde acaba biz birbirimiz icin dogru insan miyiz diye düşünmek kadar normal bisey yok oyle bi donemdir o.

depresyona sürükleyecek nitelikte bir durum .aşılması gerçekten zor . aklının bir köşesinde hep buluncak umarım atlatırsınız

evet ama evliyken kadın videolarına bakması? siz eşinizin baktığını gördünüz mü ya da görseniz ne hissederdiniz? göğüs videoları linkler falan koymuş biri eşim de favlamış yani elinin altında dursun demek bu

Adam hala maille bile kadina ulasmaya calisiyosa kadin yuz verdigi an senden ayrilacaktir. Cok adice bisey ama kabullenmeye calismalisin

Evli degilim ama defalarca gördüm sevgililerimde, baskalari görüyorsa o favlama olayini kızarım sapik gibi görünür çünkü beni küçük düşürür hangi sanal ortam oldugunu bilmiyorum ama kimse görmüyorsa dert etmem.

Evli olan erkek arkadaslarimda da bakmayani görmedim şahsen. Yani buna anca kendi goguslerim ameliyatla alınmışsa falan anca icerlerim. Ya da benimle cinsel muhabbeti yoksa artik begenilmedigimi düşünüyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…