evililkte yalan,gizlilik vs.

Hiç kimse gerçekten önemsemediği biriyle yaptığı konuşmayı saklamaz. Flash belleğe atmış adam. Arşive atmakla falan yetinmemiş yani... Çok rahatsız edici. Umarım daha fazla üzülmeden bitirirsiniz içinizde.

Kendini burda yazılanlara kaptırırsan şuan sorgusuz sualsiz çat kapı gitmen gerekir evden..
Bence suan dişardan alıcağın her fikir seni daha çok karıştırıcak.. sen danısmanınla devam et bir süre,esinle iletisimine bak. Toparla biraz kendini.Burda sana serinkanlı diyenler aslında belkide acı çektiğini göremeyebilirler oyüzden sen bence suan kimseye danışma:)

Aldatmasın diye baskı yaptın diye mi yalan söylemiş baskı yapmasan gözüne soka soka mı yapcakmış o aklındayken senle olması yahut senle nişanlıyken onu düşünmesi kabul edilir gibi değil sen aynısını yapmış olsaydın sana çoktan damgayı yapıştırmıştı.... Muhtemelen çoktan boşanma davasını açmış seni de ailene rezil etmiş olurdu.

Bu adamın eski sevgilisinde gözü var, hatta flörtleştiklerini düşünüyorum, üzgünüm. Apar topar yok ettiği dosya da bunun kanıtı.
Ben size yuvanızla ilgili vereceğiniz kararı söyleyemem ama sizinle beraberken aklına düşmüş o kadın, evliliğinize devam ederken bunu kabul edip konusunu habire açamazsınız affettikten sonra. Bir arkadaşın dediği gibi, deveyi güdecekseniz bedeli bu.

Seninle ne alakası var. Karşı tarafın içinde varsa ufacık bisey bulur bahane eder aldatır.

teşekkür ederim

Okurken bende senin kıskanç ve baskıcı tavrının onu bunalatilceğini düşündüm. Benim basıma benzer bişey gelmedi fakat erkek arkadaşım cok baskıcı ve kıskanc oldugu için bazen bazı şeyleri ondan gizli yapıyorum cünkü tepkisinden korkuyorum, beni yanlıs anlamasından, kendi kendine kurmasından korkuyorum. Belki oda bu yüzden iç dünyasında yaşamayı tercih ediyodur bence kafanızda kurup kurup kendinizi doldurmayın derim fevri çıkışlarda yapmayın gözlemleyin gözlerinin içine baktıgınızda kendinizi görüyosanız gerisi boş..

teşekkür ederim

kesinlikle haklısın canım, felekat tellallığı yapmakta bir numara olan insanlar var.
Birde laf söyleyince sana ne oluyor, senin konun değil sen sus diyorlar.. şaka gibiler

I inci kutusu herşeyin fazlası gerçekten zararlı. ve nasıl tepki vereceğini bildiği için saklamış gizlemiş olabilir. eğer kocandan eminsen hiç takılma derim. yeni evlisiniz siz ve senle evli o kadınla değil. bence birbirinizi üzmek yerine mutlu olmaya bakın.

yani her bunalıma giren her sıkıntı yaşayan eski sevgilisine mi koşsun ya da yeni birine mi taksın..

insanlar nelerle uğraşıyorlar. yakınlarını kaybediyor nice hastalıkla cebelleşiyor bunları kaldırabiliyor da bir evlilik stresini mi kaldıramıyor.. evlenmesin o zaman.

bildiğin sizi aldatmış..

kesinlikle haklısın canım, felekat tellallığı yapmakta bir numara olan insanlar var.
Birde laf söyleyince sana ne oluyor, senin konun değil sen sus diyorlar.. şaka gibiler
bir kaç forumda gördüm o tarz arkadaşları..sevgisizlik bünyede hazımsızlık yapabiliyor bağğzen baağzılarında tez zamanda sevileler madem

bir kere her şeyden önce kendini suçlamaktan vazgeç- yok evlilik nişanlılık sürecimiz stresliydi, benm bunaltmalarım onu itmiş olabilir vs vs bunlar tamamen kendini kandırmaya yönelik ifadeler. insanlar ne stresli üzüntülü dönemler yaşıyorlar, ölüm acısı, hastalık, maddi sıkıntılar vs vs. hayatta pek çok inişli çıkışlı dönem oluyor. tüm bu dönemlerde soluğu eskilerin yanında mı alalım? bu tamamen karakter meselesi. kusura bakma ama kocan bana hiç de dürüst, adam gibi adam gibi gelmedi. o kızı unutamadıysa neden seninle evlendi, haydi evlendi neden hala geçmişi kurcalıyor? bir de iletişim kuruyor o kızla. bal gibi de aldatılmışsın. aldatılmak illa fiziken değildir-ki senin durumunda böyle olmadığından da emin olamayız-beyinde ve kalptedir. bu noktadan sonra ne yapmak isteyeceğin sana kalmış ama hiçbir şey olmamış gibi, her evlilikte böyle süreçler olur vs diyerek bakma çünkü olmuyor. ilişkiler güven temeli üstüne kuruludur.

o kızla eşiniz neden ayrılmışlar? neden ayrıldıkları çok önemli, buna göre yorum yapıcam..

kız aldatmış eşimi
hmm evlenmeleri zaten imkansızmış nasıl güvensin de evlensin.. şimdi de onu affedip tekrar ilişkiye başlamaları imkansız, eşinizin duyduğu sadece kuyruk acısı, istese de ona gidemez, bi daha güvenemez.. hele ki çok sevdiği halde aldatmışsa o yüzden içinde uhde kalmıştır.. ama dediğim gibi yolu yok birlikte olmalarının.. sadece güzel günlerini hatırlayıp niye böyle olduk diye içerleyebilir o kadar.. ama bitmiş gitmiş bişey..

umarım dediğiniz gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…