- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi inci kutusu
-
üstelik bu kişinin ve eşimin adı bulanan bir dosya geldi yanlışlıkla evimizdeki bilgisayara 6 aylık evliyken. Film indirip flashla getirmişti eve. içinde o kızın adı ve eşimin adı yazan dosya. ben daha bakamadan el çabukluğu ile yok etti.
teşekkür ederimKendini burda yazılanlara kaptırırsan şuan sorgusuz sualsiz çat kapı gitmen gerekir evden..
Bence suan dişardan alıcağın her fikir seni daha çok karıştırıcak.. sen danısmanınla devam et bir süre,esinle iletisimine bak. Toparla biraz kendini.Burda sana serinkanlı diyenler aslında belkide acı çektiğini göremeyebilirler oyüzden sen bence suan kimseye danışma:)
Merhaba, burada çok yeniyim hatta az önce üye oldum. Benim bir süredir yaşadığım ve aşamadığım sorunum, sorunumuz bu eşimle.Ama son noktayı koyan eşimin bir paylaşım sitesindeki profilini keşfetmem oldu. Beni çok sevdiğini, bana bağlı olduğunu düşündüğüm insanın iç dünyasının yansımalarını okudum,yaşadım hatta.onu yeniden tanıdım. Yaşadığım hayal kırıklığı üç haftadır aynı şiddette.
Eski sevgilisini görmüş benimle nişanlıyken ve ona karşı hissettiklerini yazmış oraya, gözlerine doyasıya bakamadığını falan yazmış. üstelik bu kişinin ve eşimin adı bulanan bir dosya geldi yanlışlıkla evimizdeki bilgisayara 6 aylık evliyken. Film indirip flashla getirmişti eve. içinde o kızın adı ve eşimin adı yazan dosya. ben daha bakamadan el çabukluğu ile yok etti.Kavga ettik günlerce. Çalıştığı şirketin reklam ajansındaki kız olduğunu, işle ilgili konuşma olduğunu,ben kıskançlık yapmayayım diye sildiğini söyledi.
Aşırı kıskanç olduğum için ona inanmak istedim ama hiç unutmadım konuyu ta ki üç hafta önce profilindeki eski sevgili anısını okuyana kadar, inanmak istedim. sonra eve gidip okuduklarımı anlattım ona.
Açıklamak zorunda kaldı. İşle ilgili mailleşmişler sonra nasılsın iyi misinle başlayıp eski günleri konu alan bir haftaya yakın bir iletişim olmuş ve nasıl olduysa dosya eve gelmiş o zaman. Benim tepkimden korktuğu için bu kadar zaman saklamış. Anlattığına göre bu kadarla kalmış her şey.
Bizim çok sorunlu bir nişanlılık ve evlilik sürecimiz oldu ailelerden dolayı. Benim de baskıcı yapım onu bunaltmış olabilir bunun dışındaki yalanlara sebep olmuş olabilirm fakat bu yalanı kaldıramıyorum.
Benzer şeyler yaşayanlar var mı?
teşekkür ederimOkurken bende senin kıskanç ve baskıcı tavrının onu bunalatilceğini düşündüm. Benim basıma benzer bişey gelmedi fakat erkek arkadaşım cok baskıcı ve kıskanc oldugu için bazen bazı şeyleri ondan gizli yapıyorum cünkü tepkisinden korkuyorum, beni yanlıs anlamasından, kendi kendine kurmasından korkuyorum. Belki oda bu yüzden iç dünyasında yaşamayı tercih ediyodur bence kafanızda kurup kurup kendinizi doldurmayın derim fevri çıkışlarda yapmayın gözlemleyin gözlerinin içine baktıgınızda kendinizi görüyosanız gerisi boş..
ay yine ben fakat size benden ciddi bir uyarı tabi dinlerseniz;öncelikle bütün yorumları okudum ve bazılarını çok tehlikeli buldum,şimdi siz olayında hararetiyle her yoruma kapılıp gitmeye psikolojik açıdan çok müsaitsiniz onun için bu yorumum. bahsini ettiğim o bazı yorumlar var ya işte onlar hani bi söz vardır 'bekara karı boşaması kolay olur' gibi tamda öyleleri belki hayatlarında ciddiye alınabilecek bi ilişki bile yaşanmamıştır fakat burda 'ben olsam boşarım vay kafasını kırarım! gibi gerçeklerden uzak, hiçte yapıcı olmayan sizi yanlışa yönlendirecek tarzda yorumlar yazmışlar..hepsini boşverin kıskançlık mı dersiniz,cahillik mi,hadsizlik mi hepsini okudum gördüm hissettim,,bilemezsiniz burda ne amaçla kimin klavyelere sarıldığını..en güzelini yapma şansına sahip ve yapıyormuşsunuzdane güzel burayı daha naneli konulara bırakın,,evlilik yuva bunlar çok önemli konular zaten sizde biliyorsunuzdur.
bir kaç forumda gördüm o tarz arkadaşları..kesinlikle haklısın canım, felekat tellallığı yapmakta bir numara olan insanlar var.
Birde laf söyleyince sana ne oluyor, senin konun değil sen sus diyorlar.. şaka gibiler
kız aldatmış eşimio kızla eşiniz neden ayrılmışlar? neden ayrıldıkları çok önemli, buna göre yorum yapıcam..
hmm evlenmeleri zaten imkansızmış nasıl güvensin de evlensin.. şimdi de onu affedip tekrar ilişkiye başlamaları imkansız, eşinizin duyduğu sadece kuyruk acısı, istese de ona gidemez, bi daha güvenemez.. hele ki çok sevdiği halde aldatmışsa o yüzden içinde uhde kalmıştır.. ama dediğim gibi yolu yok birlikte olmalarının.. sadece güzel günlerini hatırlayıp niye böyle olduk diye içerleyebilir o kadar.. ama bitmiş gitmiş bişey..kız aldatmış eşimi
umarım dediğiniz gibidirhmm evlenmeleri zaten imkansızmış nasıl güvensin de evlensin.. şimdi de onu affedip tekrar ilişkiye başlamaları imkansız, eşinizin duyduğu sadece kuyruk acısı, istese de ona gidemez, bi daha güvenemez.. hele ki çok sevdiği halde aldatmışsa o yüzden içinde uhde kalmıştır.. ama dediğim gibi yolu yok birlikte olmalarının.. sadece güzel günlerini hatırlayıp niye böyle olduk diye içerleyebilir o kadar.. ama bitmiş gitmiş bişey..
bence öyle.. aldatma var işin içinde, affedemez eşiniz.. güvenemez bidaha..umarım dediğiniz gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?