- 2 Kasım 2015
- 19
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi inci kutusu
-
Adam hala maille bile kadina ulasmaya calisiyosa kadin yuz verdigi an senden ayrilacaktir. Cok adice bisey ama kabullenmeye calismalisin[/QUOTE
ulaşmaya çalışmamış iş gereği zaten mecburmuş konuşmaya çünkü bu işle ilgili kişi eşim orada. sorun sohbet etmesi. insan neden ayrılmaz ki yani neden ayrılmamış benden anlamıyorum. soruyorum söylediği hep aynı ben sadece seni seviyorum ama o an onunla konuşmak istedim sonra da eşimin bilmemesi gerekn bi konuşma yapamam seninle demiş bi daha yazmamış ama tabii ben inanamıyorumAdam hala maille bile kadina ulasmaya calisiyosa kadin yuz verdigi an senden ayrilacaktir. Cok adice bisey ama kabullenmeye calismalisin
teşekkür ediyorum yorumlarınız için. gerçekten dinlediniz beni,iyi hissettimEvli degilim ama defalarca gördüm sevgililerimde, baskalari görüyorsa o favlama olayini kızarım sapik gibi görünür çünkü beni küçük düşürür hangi sanal ortam oldugunu bilmiyorum ama kimse görmüyorsa dert etmem.
Evli olan erkek arkadaslarimda da bakmayani görmedim şahsen. Yani buna anca kendi goguslerim ameliyatla alınmışsa falan anca icerlerim. Ya da benimle cinsel muhabbeti yoksa artik begenilmedigimi düşünüyorsam.
ben de böyle hissediyorum.Esinizin tavri hoc hosuma gitmedi ne yalan soyliyim ben aldatilmis hissederdim.
Bilmiyorum benfica maci gerginligi olabilir, sen neden tasalandin benim ruh halim icin?Sen niye bu kadar öfkelisin peki?
Bilmiyorum benfica maci gerginligi olabilir, sen neden tasalandin benim ruh halim icin?
Konu senin konun degil, yazdiklarim yuzde yuz mantik duzleminde, uslup muazzam, sen benim tanimadigim birisin, konu sahibi yeni uye onu da tanima imkanin yok, bu kadar yazdiklarima kahirlandigina gore heralde ikinci uyeliginle actin konuyu :dYüksek gerilim hattı gibisin konunun icinde.
aslında uzun bi süreymiş unutması gerekir yani belkide sizin sevgililik zamanınızdada konuşmuşlardıreski sevgilisinden 2007de ayrılmış. biz 2009da başladık dört yıl çıktık evlendik
ya olabilir böyle şeyler sonuçta hiç kimse kavanozda yetişmedi kendini onun yerine koymalısın insanız neticede,,büyütmeyin bence tabi pişmansa.biz nişanlanmışız iki ay sonra o karşısına çıkmış iş yerinde ve bunları yazmış . hiç düşünmezdim bunları yaşayacağımı.
Merhaba, burada çok yeniyim hatta az önce üye oldum. Benim bir süredir yaşadığım ve aşamadığım sorunum, sorunumuz bu eşimle.Ama son noktayı koyan eşimin bir paylaşım sitesindeki profilini keşfetmem oldu. Beni çok sevdiğini, bana bağlı olduğunu düşündüğüm insanın iç dünyasının yansımalarını okudum,yaşadım hatta.onu yeniden tanıdım. Yaşadığım hayal kırıklığı üç haftadır aynı şiddette.
Eski sevgilisini görmüş benimle nişanlıyken ve ona karşı hissettiklerini yazmış oraya, gözlerine doyasıya bakamadığını falan yazmış. üstelik bu kişinin ve eşimin adı bulanan bir dosya geldi yanlışlıkla evimizdeki bilgisayara 6 aylık evliyken. Film indirip flashla getirmişti eve. içinde o kızın adı ve eşimin adı yazan dosya. ben daha bakamadan el çabukluğu ile yok etti.Kavga ettik günlerce. Çalıştığı şirketin reklam ajansındaki kız olduğunu, işle ilgili konuşma olduğunu,ben kıskançlık yapmayayım diye sildiğini söyledi.
Aşırı kıskanç olduğum için ona inanmak istedim ama hiç unutmadım konuyu ta ki üç hafta önce profilindeki eski sevgili anısını okuyana kadar, inanmak istedim. sonra eve gidip okuduklarımı anlattım ona.
Açıklamak zorunda kaldı. İşle ilgili mailleşmişler sonra nasılsın iyi misinle başlayıp eski günleri konu alan bir haftaya yakın bir iletişim olmuş ve nasıl olduysa dosya eve gelmiş o zaman. Benim tepkimden korktuğu için bu kadar zaman saklamış. Anlattığına göre bu kadarla kalmış her şey.
Bizim çok sorunlu bir nişanlılık ve evlilik sürecimiz oldu ailelerden dolayı. Benim de baskıcı yapım onu bunaltmış olabilir bunun dışındaki yalanlara sebep olmuş olabilirm fakat bu yalanı kaldıramıyorum.
Benzer şeyler yaşayanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?