evililkte yalan,gizlilik vs.

teşekkür ediyorum yorumlarınız için. gerçekten dinlediniz beni,iyi hissettim

Yüksek gerilim hattı gibisin konunun icinde.
Konu senin konun degil, yazdiklarim yuzde yuz mantik duzleminde, uslup muazzam, sen benim tanimadigim birisin, konu sahibi yeni uye onu da tanima imkanin yok, bu kadar yazdiklarima kahirlandigina gore heralde ikinci uyeliginle actin konuyu :d

Daha neler.. Konusmus, askini yazmis aldatma degil mi bu? Eski dosyalar ortaya cikiyor belki kadin gonderdi? Ben olsam yikardim ortaligi ve basardim tekmeyi.

Bende çok severim yazmayı samantha ya her söylediğine katılıyorum.
Geçen eski günlüğümü buldum eski sevgilim hakkında öyle aşk dolu şeyler yazmışım ki halbuki aşık değildim sevmiyordum bile hoşlantı vardı. Biri okusa aşkından ölmüşüm zanneder.

Eşime de kızdığım zamanlar öyle şeyler yazıyorum ki kanlım gibi sanki nefret ediyorum oysa çok seviyorum ama yazmak başka birşey yeterki bahane olsun :)

Gözlerine doyadiya bakamamismis

Baskadina asikken nefen senle evlenmis

Inşallah çocuk yoktur bu şekilde kabul etmek çok zor. Hazmı zor guvenmesi zor kabullenmek zor. Çocuk yoksa sakın yapmayın düzelir vs.. diye. Kendine ait hissetmedigin biriyle aynı yastığa baş koymak cehennemin dünyadaki hali gibi.

alenen aldatılmışsın.

önünde iki seçenek var;
Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin.

unutamıyorum, aklıma geliyor, hazemedemiyorum bik bik yok.
ya unutacaksın ya ayrılacaksın.

ayy felaket hatunları basmış burayı fenalık geçiricek konu sahibi şimdi
bence abartılcak bir durum yok,ikiside sevse beraber olurlardı
kıskanırsın diye söylememiş,bayağı zaman geçmiş kafana takma adamın yüzüne vurma ammavelakin anasından emdiği sütü çaktırmadan burnundan getir de bi daha böyle halt yemeye cesaret bulamasın

Sanırım hala ona aşık (( keşke evlenmeşeydi sizinle

biz nişanlanmışız iki ay sonra o karşısına çıkmış iş yerinde ve bunları yazmış . hiç düşünmezdim bunları yaşayacağımı.
ya olabilir böyle şeyler sonuçta hiç kimse kavanozda yetişmedi kendini onun yerine koymalısın insanız neticede,,büyütmeyin bence tabi pişmansa.

ay yine ben fakat size benden ciddi bir uyarı tabi dinlerseniz;öncelikle bütün yorumları okudum ve bazılarını çok tehlikeli buldum,şimdi siz olayında hararetiyle her yoruma kapılıp gitmeye psikolojik açıdan çok müsaitsiniz onun için bu yorumum. bahsini ettiğim o bazı yorumlar var ya işte onlar hani bi söz vardır 'bekara karı boşaması kolay olur' gibi tamda öyleleri belki hayatlarında ciddiye alınabilecek bi ilişki bile yaşanmamıştır fakat burda 'ben olsam boşarım vay kafasını kırarım! gibi gerçeklerden uzak, hiçte yapıcı olmayan sizi yanlışa yönlendirecek tarzda yorumlar yazmışlar..hepsini boşverin kıskançlık mı dersiniz,cahillik mi,hadsizlik mi hepsini okudum gördüm hissettim,,bilemezsiniz burda ne amaçla kimin klavyelere sarıldığını..en güzelini yapma şansına sahip ve yapıyormuşsunuzda ne güzel burayı daha naneli konulara bırakın,,evlilik yuva bunlar çok önemli konular zaten sizde biliyorsunuzdur.

erkeklerin hepsi böyle, anlatmayı sevmezler, unut gitsin olanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…