Evim benim...

cnmm evin çok güzel herşeyiyle agız tadıyla otur inş:)
bu arada iki ay içinde ev taşımak zor olmalııı yorulmuştursun bayaev alana kdr çıkmassınız inş:)

teşekkürler kızlar güzel yorumlarınız için
evin çok güzel çok zevkli döşenmiş tek bir eleştirim var kabul edersen salonundaki mobilyaların çok güzel olmasına rağmen o kdar yoğunki tüllerin herbir yan tül dolmuş kötü durmuş

bana da dert oldu canım o tüller çok fazla farkındayın. önceki evimde o tülün yarısı vardı. kalanını da aynı yaptırdık. tül olan yerler tamamen cam. o yüzden kapatmak zorundaydım.nasıl çıkarıp yıkıcam bilmiyorum

evin harika cok zevkli...salon koltuklarn telesetin hangi modeli acaba?Birde köse takm ile salon koltuklarnn fiatini ögrenebilir miyim?tesekkürler

koltuklarım telesetin değil canım. ankaradanmış. o modelin aynısından bir çok markada var. salon koltuklarım 3000 falandı köşe de 1300 civarıydı yanılmıyorsam. küsürlerini unuttum çok oldu aldığım

cnmm evin çok güzel herşeyiyle agız tadıyla otur inş:)
bu arada iki ay içinde ev taşımak zor olmalııı yorulmuştursun bayaev alana kdr çıkmassınız inş:)

inşallah aminnn

Güle güle oturun.. eviniz çook güzel. Ama salonda heryer perde gibi olmuş. Duvar kağıdı ile kaplı taraf çok hoş ama pencerelerin olduğu diğer tarafta hiç duvar görünmüyor, her taraf perde gibi.. belki perdeniz önceki evinize göreydi de buraya fazla mı geniş geldi.. aslında kötü değil ama ben duvarın görünmesini tercih ederdim. Eşyalarınız, düzeniniz hepsi çok güzel. Sağlıkla, mutlulukla oturun.

em canım sen de evini paylaştın demek
çok güzel herşeyin mutlulukla sağlıkla kullan inşallah

resimlere bakıp direk mesaj yazdığım için aynı konunun zaten konuşulduğunu görmedim kusura bakma.. tekrara girmişim

eviniz çok güzel,tertemiz ve şeyalarınızda belli özenle seçilmiş. herşey çok uyumlu. sağlıkla oturun...

Herşeyler çok güzel.Güle güle sağlıkla oturun inşallahhhh opuyorumnanaktan

kardeshim, hayirli ugurlu olsun...gule gule oturun.
oturma grubu cok guzel,,cok zevklisin ....Allah tadinizi bozmasin

hayırlı olsun canım güle güle kullanın herşeyinizi fakat aynı renk tonları genelde her yer ama çok beğendimmm:):)

çok güzel herşeyiyle kahverengi benimde favori rengim yalnız koridor ve oturma halını çok beğendim marka ve fiyat alabilirmiyim canım

evin harika canım..

eşaylarında öyle

oturma odası koltuğuna bayıldım..

nacizane bir fikir vermek istiyorum..

oturma odasındaki pufu sehpanın olduğu duvara geçirsen

tv sehpasınıda ortalasan nasıl olur?

çok mu daraltır orta alanı puf

çok güzel allah huzurla mutlulukla sağlıkla yaşatsın yuvanızda. nazar boncuğu asın bi yerlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…