Evim benim...

hic bi eksik yok bence cok zevklisiniz yemekodasi takimini en cok begendim hersey harika gule gule kullanin

ii gunlerde oturun bende cok begendım
tertemız bı ev
huzurla oturun ıns
teşekkür ederim cnm aminnn

teşekkür ederim onu ben de düşündüm canım ama ortadaki alan daralıyor pufu koyunca mecburan o köşeye attık. aslında sehpa olan yere tv koysam tv yerine de puf süper olur ama o zaman tv çok yakın oluyor

napalım buna da şükür önceki evim çok ufaktı eşyaları bölmüştük

Kahverengiyi çok seviyorsunuz sanırım sengözlerimebaksanab Şık bir eviniz var, güle güle oturunyerimseniben

canım öncelikle evin çok, güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin merak ettiğim bişey var neden 2 ay içinde 2 ev değiştirdin sanırım kaderimiz aynı bende yeni evliyken taşınmak zorunda kalmıştım kusura bakma o yüzden sordum.

yepyeni,tertemiz ne güzel...
sağlıkla ve huzurla oturun inşallah..
bu arada salon koltukların kızkardeşimin koltuklarına çok benziyor,oda yeni evli ve ben çok beğeniyorum o modeli...

teşekkür ederim kızlar

kahverengiyi seviyorum ev dekorasyonunda

önce lojmana taşındık ordan çıkmak zorunda kaldık işim dolayısıyla. hem de lojman satılıyordu. mecburen yeni eşyaların taşndı

em'cim arkadaşım benim
evin harika maşallah
güzel günlerde otur hayatım

ama ben senin düğün fotolarını hala görmedimmm

allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin...:Saruboceq: hersey cok guzel

em'cim arkadaşım benim
evin harika maşallah
güzel günlerde otur hayatım

ama ben senin düğün fotolarını hala görmedimmm

teşekkür ederim canım benim. düğün fotolarını da eklicem inşallah onu albüme koyarım hbr veririm koyunca da
allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin...:Saruboceq: hersey cok guzel

teşekkür ederim amin cnm

iyi gunlerde otur...hersey gayet guzel....ozellikle oturma grubunu cok begendim...allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin...

evin çok güzel çok zevkli döşenmiş tek bir eleştirim var kabul edersen salonundaki mobilyaların çok güzel olmasına rağmen o kdar yoğunki tüllerin herbir yan tül dolmuş kötü durmuş

evin harika cok zevkli...salon koltuklarn telesetin hangi modeli acaba?Birde köse takm ile salon koltuklarnn fiatini ögrenebilir miyim?tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…