ankaradaym buradaki bauhausede var mıdır acaba,bi giyim dükkanında yine aksesuar olarak görmüştüm bunları o günden beridr aklımda
senin resimlerin tam denk geldi yani:))
fiyatı ne kadar bir de
Çok ferah mis gibi bir balkon hayallerimdeki balkon diyebilirim çiçekler açmış gerçekten muhteşem huzurla aşkla oturun inşallah
harikaaaaa!! bayıldım çok güzel gerçekten çok imrendim inşallah benim balkonum da bu kadar güzel olur. en sevdiğim de mor çiçekli döşemeler :)
Bugüzel özlemle beklediğimiz ilkbahar pazarında size çiçekli evimi sunuyorum.baharı çok seviyorum.Eki Görüntüle 697795 Eki Görüntüle 697797 Eki Görüntüle 697798 Eki Görüntüle 697796 Eki Görüntüle 697799 Eki Görüntüle 697800 Eki Görüntüle 697803 Eki Görüntüle 697804 Eki Görüntüle 697805 Eki Görüntüle 697806 Eki Görüntüle 697802 Eki Görüntüle 697801
ay çok güzel balkonun
beyazlı morlu köşe takımı harika
ben orda uyurum bile akşamları
Canım benim ne tatlı ne şirin olmuş balkonun,çiçekler harika,bende de var çiçek merakı,yaz geldi artık tabi,en güzel yanı da bu olsa gerek.ohh mis gibi hava çiçekli balkon keyfi ,tadını çıkar canım,al çayını kahveni ohh mis gibi.
canım benmde inşaatı sürmekte olan bir evim var baalkonun kaçmetre kare acaba paylaşırmısın bende seninki kadar güzel ve şık dekore etmek isterimde :)gülü güle kullaan
Su anda canım o balkonda keyıf yapmak ıstedı cok guzelmıs cnm
boyle zevklı bı bayanın evınıde gormek ısterım
harika bir balkonn ..maşallah o guzel bıtkılere
tabıkı cok guzel cok hosta balkonunuz kapanıyormu?
koltuk takımınıza bayıldım çok güzel mutlulukla oturun içinde
çok güzel çiçekleriniz balkonunuz mis kkularla oturun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?