ben bir gün gelicem o balkonda oturucamkızlarımız oynayacak biz çay içicez ,eminim içime doğdu :122:
balkondaki koltuğunu beğendim bende bizim balkon için düşünüyorum ama bu şekilde bulmak zor beyaz oluşu güzelmiş beğendim çiçeklerde iç açıyor benimde mum çiçeğim açtı evin için tavsiye ederim yakışır ve bakımı kolay
ben bir gün gelicem o balkonda oturucamkızlarımız oynayacak biz çay içicez ,eminim içime doğdu :122:
Gerçekten çiçek açmış çok beğendim balkonunuzu..İstanbul da hangi semtte böyle evler sanırım anadolu yakası gibi geldi bana ama gerçekten sitenizde çok güzel güle güle oturun..
Tatlıda benden olsun,benide alın aranıza .. sonuçta ara buluculuk yaptım aranızda bi süre
şaka bi yana..vidden o balkon ne öyle yaaaa? ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmm
geçmişi okumadım belki yazılmılştır ama nerde bu ev? çok güzel görünüyo.. etrafıda nezih gibi.. site falan mı?
çokk güzell olmuşş, harikaa çiçekler pırıl pırıl ohh miss gibi balkon, tam keyiflikk :)
diğer topikte evinizide beğenmiştim zaten :)
güle güle sağlık ve huzurla oturun inşallahh
sevgilerr
Tatlıda benden olsun,benide alın aranıza .. sonuçta ara buluculuk yaptım aranızda bi süre
şaka bi yana..vidden o balkon ne öyle yaaaa? ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmm
geçmişi okumadım belki yazılmılştır ama nerde bu ev? çok güzel görünüyo.. etrafıda nezih gibi.. site falan mı?
ben inandım yani öyle geçti içimden böyle bi sıcaklık hissettim ne bileyimAy canıım inşallah neden olmasınki çok imkansız bişey değil.
Buyur sende gel.kk kabul günü yaparız:))sancaktepe de sitemiz.evet gerçekten güzeldir sitemiz çok sağol canım yorumun için.
pufpuf toplaşıp gideriz amedia ya he ne dersin ,tabi davet ederse,sana yakın sayılır sancaktepe dimi
ben inandım yani öyle geçti içimden böyle bi sıcaklık hissettim ne bileyim
pufpuf ümraniyede oturuyor ,imkansız değil ben çatalcadan gittim oturmaya ,sanada geliriz
Vay be balkonum sen nelere kadirsin!:))pufpuf ümraniyede nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?