Evim için seçilen eşyalarım....

canım hayırlı olsun ama sana abla tavsiyesi o kahverengi derili koltukların o deri kısımları zaman içinde bembeyaz toz tutacak karşıdan oturan görecek nerdeyse her gün sil babam sil...zaten yemek odan koyu kahve değil güzel o koltukların açık rengini al acık renk deriliyi tercih et varsa ..bence bi daha düşün zaten 4 ,5 yıl öncesinin modası bu koltuklar bana diyen olsaydı almazdım evlenirken..

yatak odan güel hoş ama boydan boya cam olan o kısım var ya işte o cam parmak izleri ve toz çekici olacak değiştirme fırsatım olunca dolabım camsız olacak kesinlikle kullanışlı değil sadece şık...yemek takımına sözüm yok ama diğerlerini yeniden düşün derim ben mutluluklar canım..

9aydır kullanıyorum eşyalarımı inanki oturma odamla ilgili hiç sorun yaşamıyorum. Toz herzaman oluyor ve siliniyor. Ama yatak odasını beyaz aldığıma pişmanım aşırı toz tutuyor ve sırıtıyor. Sil babam sil yapıyorum bende. Tavsiyelerin için teşekkürler.

Hayırlı olsun canım.
Hic korkma, benim evin nerdeyse ben beyaz, koltuğumuzda:)
Haftada 2 kez toz alırım okadar. Ama doğru dürüst kulanmayiz, orasi öğle. Ama asla pişman değilim.
Annemin koltukları senin kine benziyor ve oda hiç sorun yaşamadi..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…