- 4 Temmuz 2017
- 39
- 36
- 3
- 32
- Konu Sahibi Ciaobella1
Merhaba, daha önce burada ailevi problemlerimizden bahsetmiştim. Ben başka bir şehirde öğretmenim ve annemle babam 3 aydır babamın iğrençlikleri sebebiyle tartışıyorlardı sürekli. Annem yanıma tek gelip biraz kafa dinleyecekti ve babam da peşine takılıp "Kızımla aramı düzeltmek istiyorum." diyerek geldi onunla. Annem gelmeden evvel bana diyordu "Gelir 2-3 gün kalır oradan abinin yanına gideriz." diye. (Bu arada babamla 2 aydır hiç konuşmuyordum) Dün geldiler ve 1-2 ay kalmaktan bahsediyolar. Benim ev küçücük bir artı bir. Sadece bir kişiye göre tasarlamışlar. Bir kanepem bir de yatağım var tek kişilik. Dün gece annemle kanepede yattım babam yatağımda yattı ve uyuyamadım. Ben zaten okulda öyle yoğunum ki , eve gelip uzananamak uyuyamamak bu sürecin 2 ay sürecek olması.... Kendimi çok arada kalmış hissediyorum. Anneme dedim ama" Anne telefonda öyle söylemiyordun. Bu eve 2 ay nasıl sığarız. Zten babamla yaşadıklarımızdan sonra ben daha yeni yeni onunla konuşuyorum. İşten gelince nasıl dinlenicem." filan dedim. söyleyince de pişman oldum ama durum bundan ibaret. Bana kalırsa halen bencillik yapıyor o adam da. offf off ne yapıcam ben?