Evim küçücük ve şimdi bir de...off :(

Ciaobella1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
39
36
3
32
Merhaba, daha önce burada ailevi problemlerimizden bahsetmiştim. Ben başka bir şehirde öğretmenim ve annemle babam 3 aydır babamın iğrençlikleri sebebiyle tartışıyorlardı sürekli. Annem yanıma tek gelip biraz kafa dinleyecekti ve babam da peşine takılıp "Kızımla aramı düzeltmek istiyorum." diyerek geldi onunla. Annem gelmeden evvel bana diyordu "Gelir 2-3 gün kalır oradan abinin yanına gideriz." diye. (Bu arada babamla 2 aydır hiç konuşmuyordum) Dün geldiler ve 1-2 ay kalmaktan bahsediyolar. Benim ev küçücük bir artı bir. Sadece bir kişiye göre tasarlamışlar. Bir kanepem bir de yatağım var tek kişilik. Dün gece annemle kanepede yattım babam yatağımda yattı ve uyuyamadım. Ben zaten okulda öyle yoğunum ki , eve gelip uzananamak uyuyamamak bu sürecin 2 ay sürecek olması.... Kendimi çok arada kalmış hissediyorum. Anneme dedim ama" Anne telefonda öyle söylemiyordun. Bu eve 2 ay nasıl sığarız. Zten babamla yaşadıklarımızdan sonra ben daha yeni yeni onunla konuşuyorum. İşten gelince nasıl dinlenicem." filan dedim. söyleyince de pişman oldum ama durum bundan ibaret. Bana kalırsa halen bencillik yapıyor o adam da. offf off ne yapıcam ben?

Merhaba, daha önce burada ailevi problemlerimizden bahsetmiştim. Ben başka bir şehirde öğretmenim ve annemle babam 3 aydır babamın iğrençlikleri sebebiyle tartışıyorlardı sürekli. Annem yanıma tek gelip biraz kafa dinleyecekti ve babam da peşine takılıp "Kızımla aramı düzeltmek istiyorum." diyerek geldi onunla. Annem gelmeden evvel bana diyordu "Gelir 2-3 gün kalır oradan abinin yanına gideriz." diye. (Bu arada babamla 2 aydır hiç konuşmuyordum) Dün geldiler ve 1-2 ay kalmaktan bahsediyolar. Benim ev küçücük bir artı bir. Sadece bir kişiye göre tasarlamışlar. Bir kanepem bir de yatağım var tek kişilik. Dün gece annemle kanepede yattım babam yatağımda yattı ve uyuyamadım. Ben zaten okulda öyle yoğunum ki , eve gelip uzananamak uyuyamamak bu sürecin 2 ay sürecek olması.... Kendimi çok arada kalmış hissediyorum. Anneme dedim ama" Anne telefonda öyle söylemiyordun. Bu eve 2 ay nasıl sığarız. Zten babamla yaşadıklarımızdan sonra ben daha yeni yeni onunla konuşuyorum. İşten gelince nasıl dinlenicem." filan dedim. söyleyince de pişman oldum ama durum bundan ibaret. Bana kalırsa halen bencillik yapıyor o adam da. offf off ne yapıcam ben?

babanla aranız düzeldi mi peki, baban nasıl bir karakter merak etmedim değil, iyi niyeti kullanan cinsten mi mesela
bence annene söylemekle iyi etmişsin, bazen apartlara karı koca bile sığamıyor hiç özel alan yok
rahatsız olmakta gayette haklısın ve gayet güzel bi şekilde derdini dile getirmişsin bunda pişman olacağın bişey yok
annenle baban sen işteyken napacaklar 2 ay boyunca evinde onu da merak etmedim değil, yani insan sıkılır daral gelir ne bileyim

Babanla sorununuz nedir tam bilmiyorum ama çözülemeyecek şeyler değilse
Aileniz için iyi bir fırsat olabilir
2 ay idare ederdim ben olsam

Ben bekarken 1+0 evime annem, babam gelir, baya kalırlardı.
Bazen bunaltıcı olurdu, küçücük evde birbirimize çarpmadan hareket edemezdik.
Babam sabaha kadar tv izlemek isterdi, annemle delirirdik.
Şimdi gülerek hatırlıyoruz ama:))
Anne babanız için iyi bir fırsat olacaksa idare edin derim ben aile sonuçta.

Annenize açık açık söyleyin. "Annecim, bu ev küçük, 2-3 günden fazla rahat edemeyiz. Daha uzun kalacaksanız size de bir apart tutalım. Bu küçük evlere 2-3 günden fazla gelen olursa , gelenler yakında apart ev tutuyor. Zaten ev büyük de olsa çalışan insanın evine 1-2 ay kalınmaya gelinmez. Bence büyük ev bile olsa ayrı apart tutmak lazım" deyin.

Bir de babanıza "Babacım, uyuyamadım, ben yatağıma geçeceğim. Sen kanepede annemle yat" deyin. Bu kadar basit. Aileniz sizi bencil davranmaya itecek kadar düşüncesiz. Babanız sizinle arasını düzeltmeye geldiyse o şekilde davransın.

Babanizla olanlari okudum ben olsam babam gitsin sen istedigin kadar kal derdim anneme acikcasi ayni evde oyle babayla kalmayi birak yuzune bakmam

Yani babanizlanproblem ne bilmiyorum ama anneme kiyamazdim.galiba
Babanizi gonderin anneniz kalsin sizinle. Olmadi annenle odada yatin baba kanepede yatsin.

Bir anne baba 5 evlada 10 evlada bir göz odada bakıyorda, bir evlat anne babasını 2 ay idare edemiyor... vah halimize yazıklar olsun sana ve senin gibi evlatlara
yaşadıklarımı nerden biliyorsunuz da böyle yazmayı kendinizde bir hak olarak görüyorsunuz
normal anne babam oldu da ben mi gitsinler dedim
bu adam benim çocukluğumu mahvetti, gençliğimi de yiyor. Annem bağımlı yapıda hayır diyemeyen bir kadın ve haliyle ben de deli oluyorum.
Babam 13 senedir başka br kadınla evli hayatı gibi her şeyi yaparken benim yanımda yoktu. Mezuniyetimde yoktu. Mutlu olduğum anlarda dahi hayatımı mahvetmeyi içine etmeyi bildi. Nasıl çirkinlikler yaşattı bize. Ve ben o adama baba demeye bile hazır değilken "Merhaba biz geldik. 2 ay da kalıcaz" diyor. Böyle babalara ne demeli peki? Evlatsak da insanız. Ve benim öyle bir babam yok

Bir anne baba 5 evlada 10 evlada bir göz odada bakıyorda, bir evlat anne babasını 2 ay idare edemiyor... vah halimize yazıklar olsun sana ve senin gibi evlatlara
Şu lafı da hiç sevmiyorum. Sanki anne baba o 10 evladı sokaktan toplayıp da hayrına bakıyormuş gibi.
Kimse 10 kardeşli bir evde tek göz odada büyümek istemez zaten.
O yüzden bu tip acıtasyonlara kızıyorum.
Not : Bu arada konu sahibine anne baban sonuçta idare edebilirsin demiş biriyim.

Allah uzun ömür versinde kaybedersen bigün keşke bir odada kalsaydık dersin. İdare et

Babanizla olanlari okudum ben olsam babam gitsin sen istedigin kadar kal derdim anneme acikcasi ayni evde oyle babayla kalmayi birak yuzune bakmam
Yüzüne bakmaya hazır olmadığım adam evimde yatağımda yatıyor ve ben dün gece uyuyamadım. Sözde aramızı düzeltmeye geldi. Memlekette gayet de büyük güzel bir evimiz var ve babamın parası da çok. Ama ben onun kuruşunu dahi istemiyorum. Tek istediğim beni rahat bıraksınlar

Olay sadece evin küçük olması meselesi de değil arkadaşlar. Başlığı öyle açtım ama babamın bize yaşattıklarından sonra bu duruma gelmek benim canımı sıkıyor

Back
X