evim,nisanlim...

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.509
11.367
498
Evim,nisanlim sehir disinda.pazar gunu dugunum var kismetse.
Bildiginiz gibi suan mac var ve nisanlim maci evimizde izleyecegini soyledi normal.sonra kucuk gorumcemdr gitmis bizim eve mac izleyeceklermis.aradim ivir zivir yiyolarmis.
Simdide babasini cagirmislar(yayin kesilmis onlarin evde) maci izleyecekler bizim daha kullanmaya baslamadigimiz evde....bu durum normalmi.ev dizildgnden beri ilk kez oluyor.aileylede sorunum yok.severim hepsini.ama suan cok tuhafim..icime sinmeyen nedir? Tepki vermelimiyim dugune gunler kala bu duruma?

Merhaba arkadaşım,öncelikle yaptıkları davranış hiç hoş değil bunu belirtmek istiyorum ama düğüne sayılı gün kala ağzınızın tadını bozmayın derim.

Zaten şunun surasnda ne kadar kalmış ki bence hiç sorun etme canım ama şakayla karışık söyleyebilirsin nişanlına.. İçine sinmeyen daha sen bile oturmamışken üstelikte sen orda değilken evinde misafir olmaları bence..Ben olsam bende aynı şekilde olurdum hoş değil yani bence..

yani daha bir eve girmeden kendinize sorun arıyorsunuz
nolur ki yani 2 koltukta otursalar
yeri geliyor insanlar tayin için evleniyor biri o evde oturuyor arkadaşları ailesi geliyor doğal olarak
eşyadır ya altı üstü

yani daha bir eve girmeden kendinize sorun arıyorsunuz
nolur ki yani 2 koltukta otursalar
yeri geliyor insanlar tayin için evleniyor biri o evde oturuyor arkadaşları ailesi geliyor doğal olarak
eşyadır ya altı üstü

Canım sende niye hemen kestirip atıyorsun sana göre basit saçma olan bir şey bir başkasının kafasına takılmış olabilir..

Benimde dugunume 2hafta kala esim evde kalmaya ve dagitmaya baslamisti benim hic hosuma gitmemisti nedense uyarmama ragmen kalmaya devam etti dugun gunumuze kadar..

Bence seninkilerde abartmis
nisanlinla konusman gerekir kanimca

Salonun orta yerine .... korkuyosun?

Keyfide degilmis, yayin kesilmis. Ne bu hasetlenme?

Mutlulugunuzun kiymetini bilin, ufak tefek formalitelere kafa yoracaginiza..

bence bı sorun yok yanı nasıl olsa o eve gırılcek oturulcak senın ıçıne sınmeyen ne tam olarak anlamadım :26:
Senden önce mı hepsının beraber o evde oturması? :26:

Çok büyük saygısızlık bence.
Büyük konuşmayayım ama düğüne 1 saatte kalsa ben diyeceğimi derdim valla.

sanırım bu duruma bende bozulurdum.. kapıyı kitleyip el koymak lazım anahtara ne bu kahveye gitsinler başka yer mi yoktu nişanlın kalsın orası onun evi sonuçta ama diğerleri saçma yani..

Bunlardan Daha önemli seyler var mesela mutluluk.. Bos yere tadini kacirma onlar orda cips yedi diye senden birsey eksilmez cok sorun etmissin..

Evet ...ve cips keyfi yapilmasi...

Tamam senide anlamaya çalışıyorum senın evin belkı özenerek ne zorluklarla yapıldı ama bunun ıçın keyfınızı bozmaya gerek yok bence
sonuçta adı üstünde ev dağılır pıslenır kırılır çızılır neler olur neler
belkı onlar düşünememıştır kırılcağını boşver kafaya takmaya değmez bence

Farzet ki düğünün oldu evindesin onlarda sana misafir olarak gelmişler öyle düşün arkadaşım zaten az kalmış huzursuzluk çıkarma bence.

Bunlardan Daha önemli seyler var mesela mutluluk.. Bos yere tadini kacirma onlar orda cips yedi diye senden birsey eksilmez cok sorun etmissin..

Henuz bisey soylemedim nisanlima..mac biter bitmez eve gecmisler zaten..cok hassas bi donemdeyim..benim kadar ince dusunmemeleri beni uzdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…