- 25 Eylül 2011
- 7.509
- 11.367
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Evim,nisanlim sehir disinda.pazar gunu dugunum var kismetse.
Bildiginiz gibi suan mac var ve nisanlim maci evimizde izleyecegini soyledi normal.sonra kucuk gorumcemdr gitmis bizim eve mac izleyeceklermis.aradim ivir zivir yiyolarmis.
Simdide babasini cagirmislar(yayin kesilmis onlarin evde) maci izleyecekler bizim daha kullanmaya baslamadigimiz evde....bu durum normalmi.ev dizildgnden beri ilk kez oluyor.aileylede sorunum yok.severim hepsini.ama suan cok tuhafim..icime sinmeyen nedir? Tepki vermelimiyim dugune gunler kala bu duruma?
Evim,nisanlim sehir disinda.pazar gunu dugunum var kismetse.
Bildiginiz gibi suan mac var ve nisanlim maci evimizde izleyecegini soyledi normal.sonra kucuk gorumcemdr gitmis bizim eve mac izleyeceklermis.aradim ivir zivir yiyolarmis.
Simdide babasini cagirmislar(yayin kesilmis onlarin evde) maci izleyecekler bizim daha kullanmaya baslamadigimiz evde....bu durum normalmi.ev dizildgnden beri ilk kez oluyor.aileylede sorunum yok.severim hepsini.ama suan cok tuhafim..icime sinmeyen nedir? Tepki vermelimiyim dugune gunler kala bu duruma?
Aynı şeyleri düşünmüşüz arkadaşımm :)Merhaba arkadaşım,öncelikle yaptıkları davranış hiç hoş değil bunu belirtmek istiyorum ama düğüne sayılı gün kala ağzınızın tadını bozmayın derim.
yani daha bir eve girmeden kendinize sorun arıyorsunuz
nolur ki yani 2 koltukta otursalar
yeri geliyor insanlar tayin için evleniyor biri o evde oturuyor arkadaşları ailesi geliyor doğal olarak
eşyadır ya altı üstü
Salonun orta yerine .... korkuyosun?
Keyfide degilmis, yayin kesilmis. Ne bu hasetlenme?
Mutlulugunuzun kiymetini bilin, ufak tefek formalitelere kafa yoracaginiza..
Ne var ki bunda
bence bı sorun yok yanı nasıl olsa o eve gırılcek oturulcak senın ıçıne sınmeyen ne tam olarak anlamadım :26:
Senden önce mı hepsının beraber o evde oturması? :26:
Evet ...ve cips keyfi yapilmasi...
Bunlardan Daha önemli seyler var mesela mutluluk.. Bos yere tadini kacirma onlar orda cips yedi diye senden birsey eksilmez cok sorun etmissin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?