- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Bence abartilacak bir sey yok. Koltuk oturmayla eskimiyor. Bu insanlar koltuklarin tepesine sey edecek de degil:)) Dusun ki, nisanlin soylemese anlamayacaktin bile belki. O yuzden kendine mesele edinmene gerek yok.
Bir de soyle dusun; senin ailen bir sebeple evinde vakit gecirmek istese ama nisanlin istemese... Sana da dese ben anlamam git konus ailenle, istemiyorum. Yada ailen gittikten sonra icime sinmedi bir daha yapmasinlar dese. Ne hissederdin? Onu dusun bence bu konuyu nisanlina acmayi dusunuyorsan.
Bi onceki gun cok yorgundu bende kendi aile evi kalabalik oldugundan git bizim eve dinlen demistim.buna dayanarak sormamis.cok oZur diledi.bilseydim asla gitmezdim dedi.zaten mac biter bitmez toparlayip cikmislar.bende artik umursamiyorum.hatta kendime kizdim bu kadar ince dusundugum icin...gerek yok tu yanibenimde eşim evde kalmıştı düğünden önce arkadaşı kalacaktı benimde rızamı almıştı kalsın mı diye..benim iiçin sıkıntı olmamıştı hiç arkadaşının kalması..benim haberim oluyordu ama sizin rızanızı alarak gelselermiş hiç sıkıntı olmazmış bence.sıkıntı gelmelerinde değil size danışılmamasında ama sıkıntı yapmayın etrafı toparlamışlardır mutluluğunuzu bozmayın sizzzzz..
Eşim ve ben öğretmen olduğumuz şehirde tanıştık. İkimizin de ayrı ayrı bekar evleri vardı.Ben annem ve babamla kalıyordum.Sonra ikimizin oturacağı ayrı evi tuttuk ve eşyaları aldık.3 eve 1 ay kira vermektense ben ve ailem yeni eve taşındık, eşim de öğretmen evinde kaldı.Biz 1 ay annem babam ve ben yeni evde kaldık.Eşim de yatmak için öğretmenevine gitti. Hiçbirimizin aklına aman yeni ev ilk ben oturayım gelmedi.Dünya malı.O koltuklar eskidi.O halının üzerine neler döküldü.ooooo boşver.Sağlık olsun yeter ki.
Cok dogru.bende kizdim kendime sonradan boyle bi dusunceye kapildigim icin..allah huzur saglik versin..gerisi cidden bos..ve boyle detaylar insani sadece uzuyor..
Düğün arifesinde olur böyle şeyler, heyecanlısınız, gerginsinsiniz, en ufak birşeyde anlık stresler yaşamanız normal, boşverin, nişanlınızda özür dilemiş, düşünememişlerdir.
Allah huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin evinizde, mutluluklar dilerim...
Evim,nisanlim sehir disinda.pazar gunu dugunum var kismetse.
Bildiginiz gibi suan mac var ve nisanlim maci evimizde izleyecegini soyledi normal.sonra kucuk gorumcemdr gitmis bizim eve mac izleyeceklermis.aradim ivir zivir yiyolarmis.
Simdide babasini cagirmislar(yayin kesilmis onlarin evde) maci izleyecekler bizim daha kullanmaya baslamadigimiz evde....bu durum normalmi.ev dizildgnden beri ilk kez oluyor.aileylede sorunum yok.severim hepsini.ama suan cok tuhafim..icime sinmeyen nedir? Tepki vermelimiyim dugune gunler kala bu duruma?
Evim,nisanlim sehir disinda.pazar gunu dugunum var kismetse.
Bildiginiz gibi suan mac var ve nisanlim maci evimizde izleyecegini soyledi normal.sonra kucuk gorumcemdr gitmis bizim eve mac izleyeceklermis.aradim ivir zivir yiyolarmis.
Simdide babasini cagirmislar(yayin kesilmis onlarin evde) maci izleyecekler bizim daha kullanmaya baslamadigimiz evde....bu durum normalmi.ev dizildgnden beri ilk kez oluyor.aileylede sorunum yok.severim hepsini.ama suan cok tuhafim..icime sinmeyen nedir? Tepki vermelimiyim dugune gunler kala bu duruma?
Bi onceki gun cok yorgundu bende kendi aile evi kalabalik oldugundan git bizim eve dinlen demistim.buna dayanarak sormamis.cok oZur diledi.bilseydim asla gitmezdim dedi.zaten mac biter bitmez toparlayip cikmislar.bende artik umursamiyorum.hatta kendime kizdim bu kadar ince dusundugum icin...gerek yok tu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?