evim,nisanlim...

Bence abartilacak bir sey yok. Koltuk oturmayla eskimiyor. Bu insanlar koltuklarin tepesine sey edecek de degil:)) Dusun ki, nisanlin soylemese anlamayacaktin bile belki. O yuzden kendine mesele edinmene gerek yok.

Bir de soyle dusun; senin ailen bir sebeple evinde vakit gecirmek istese ama nisanlin istemese... Sana da dese ben anlamam git konus ailenle, istemiyorum. Yada ailen gittikten sonra icime sinmedi bir daha yapmasinlar dese. Ne hissederdin? Onu dusun bence bu konuyu nisanlina acmayi dusunuyorsan.

haklısın. sonuçta evde oturmaya bile başlanmamış. ortada sağda solda özel eşya da yoktur haliyle.
nişanlın evde olmasa babası vs. olsa sadece tamam sorun ette. nişanlın var yani ne olcak. kalmamışlardırda.

ben bi sorun göremedim.
eve yerleşmemişler sonuçta.
tamam sizin ilk göz ağrınız eviniz ama bu kadar da kutsallaştırmaya gerek yok.
ona kalırsa eve temizlik ve çeyizlik düzme içinde kimse girmesin.
ne de olsa ilk göz ağrınız,ilk temizliği sizin yapmanız gerekir
bu açıdan bakın olaya.
size kasten yapılmış bi durum göremedim.
ha eve gelipte bi kaç eşyaya zarar verseler işgillenin derdimde...
düğününüze az kalmış bence bunun keyfini yaşayın,
küçük şeylerle zihninizide kalbinizide yormayın
mutluluklar

önce senin gönlünü yapıp izin alıp böyle bir şey yapsalardı daha iyiydi ama kendi oğulları da izin vermiş buna sonuçta, şimdi sen heveslisin evine sahipleniyorsun ondan bu kıskançlığın ortada büyütülecek bir sorun yok bence bunu mesele edersen kendine edersin..

benimde eşim evde kalmıştı düğünden önce arkadaşı kalacaktı benimde rızamı almıştı kalsın mı diye..benim iiçin sıkıntı olmamıştı hiç arkadaşının kalması..benim haberim oluyordu ama sizin rızanızı alarak gelselermiş hiç sıkıntı olmazmış bence.sıkıntı gelmelerinde değil size danışılmamasında ama sıkıntı yapmayın etrafı toparlamışlardır mutluluğunuzu bozmayın sizzzzz..

Bi onceki gun cok yorgundu bende kendi aile evi kalabalik oldugundan git bizim eve dinlen demistim.buna dayanarak sormamis.cok oZur diledi.bilseydim asla gitmezdim dedi.zaten mac biter bitmez toparlayip cikmislar.bende artik umursamiyorum.hatta kendime kizdim bu kadar ince dusundugum icin...gerek yok tu yani

Eşim ve ben öğretmen olduğumuz şehirde tanıştık. İkimizin de ayrı ayrı bekar evleri vardı.Ben annem ve babamla kalıyordum.Sonra ikimizin oturacağı ayrı evi tuttuk ve eşyaları aldık.3 eve 1 ay kira vermektense ben ve ailem yeni eve taşındık, eşim de öğretmen evinde kaldı.Biz 1 ay annem babam ve ben yeni evde kaldık.Eşim de yatmak için öğretmenevine gitti. Hiçbirimizin aklına aman yeni ev ilk ben oturayım gelmedi.Dünya malı.O koltuklar eskidi.O halının üzerine neler döküldü.ooooo boşver.Sağlık olsun yeter ki.

Cok dogru.bende kizdim kendime sonradan boyle bi dusunceye kapildigim icin..allah huzur saglik versin..gerisi cidden bos..ve boyle detaylar insani sadece uzuyor..

Cok dogru.bende kizdim kendime sonradan boyle bi dusunceye kapildigim icin..allah huzur saglik versin..gerisi cidden bos..ve boyle detaylar insani sadece uzuyor..

Düğün arifesinde olur böyle şeyler, heyecanlısınız, gerginsinsiniz, en ufak birşeyde anlık stresler yaşamanız normal, boşverin, nişanlınızda özür dilemiş, düşünememişlerdir.
Allah huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin evinizde, mutluluklar dilerim...

haklısınız.bende uzatmadım sağlıklı düşününce haklı bile gördüm:)çok teşekkür ederim

normal değil.ama nişanlının düşünmesi gerekiyordu bunu. tatsızlık cıkarma bence düğün öncesi yine de. bu zamanlar herkes gergin olabilir.

Yani bana saçma geldı bende ıstemezdım açıkçası.Mesele eşya falan değil o eve ılk ben eşimle girmek isterim.Hem maç izlicekler birşeyler yerler falan ne bilim dökülür :S .İlla orda izlemek zorundalar mı başka bir yere gidilebilir ..Sonucta orası sizin eviniz daha hiç oturmamıssınz bile.Benim fikrim bu ama sizin yerinizde olsaydım ne yapardım bnde bılemezdım..Düşüncelerimi uygularmıydım bilemiyorum..

Oncelikle mutluluklar dilerim :) Ortada aday bile yok buyuk konusmak istemem ama ben de istemezdim heralde.Tabi olan olmus nisanliniz da pisman olmus anladigim kadariyla cok takilmayin en iyisi.Dugun oncesi tatsizlik olmasin.

iyi iyi tatlıya bağlanmış sonuç güzell mutluluklar diliyorum...

benim eşim de evlenmeden 1 ay önce taşındı evimize yalnız yaşadığı için
anne babası ev yerleştirmeye gelmişlerdi, normalde 1-2 saat uzaklıkta başka yerdeler
ilk önce ben de sinir olmuştum baya ama onlara bişi dememiştim
iyi ki de dememişim iyi olmuş gelip de yardımcı olmaları :)
salla o kadar üstünde durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…