Bugün gittim sonunda filme ve çok hoşum gitti ağla ağla duramadım
Özcan Deniz'i de Fahriye Evcen'i de çok severim ben zaten .
Ayrıca eklemek sterim az önce okudum Ö.Deniz demiş " A Moment To Remember Me" filminin uyarlamasıdır bu film özgün filmim değildir diye.
İnsanlar neyin kafasını yaşıyorlar acaba hala ?
valla şahsım adıma benim yaşadığım kafa şu.
magazin olaylarım umrum dışı ve takip etmem ancak yakin bir tarihte güldüren bir laf duymuştum. sahibi özcan denizmiş "Woody Allen'ı bile kıskandıracak film çekeceğim" demişti şahıs. bende fragmanı izledikten ve acı gerçeği gördükten sonra sormak isterim ki kendisine neyle bu uyarlamayla mı?
uyarlama çok önemlidir. değerlidir. sadece sinemada değil müziktede öyledir. sanatın her dalında uyarlama söz konusu. mesela orijinalinden çok daha güzel olan cover şarkılar dinlemişsinizdir muhakak. ama özcan denizin yaptığı öyle birşey değil. sadece fragmandan izleyerek kamera açısından, mekan tasarımına herşeyi aynı olduğunu görüyoruz birebirebir mevcut olanı ortaya koyarak sanat yapılmıyor. buna ticaret deniyor.
henüz izlemedim ama inşallah izliycem
özcanı seviyorum ben niyeyse ya
o garip,aşırı kötü görüntülü adam nasıl bu hale geldi ya kendini çok geliştirdi
çok hoş ve karizmatik bi adam oldu.seviyorum özcanı
ya sonra yı çok beğenmiştim bunu da beğenicem diye düşünüyorum
ya sonra çok güzeldi gerçekten.bakalım bunu ne zaman izleyebileceğim
maşallah özcana
A moment to remember filmi izlemişseniz aynısı zaten repliklerine kadar fragmandan gördüğüm kadarıyla.Keşke daha orjinal bir film yapsaydı da izleseydik.
Kızlar filmin orjinalini izlemenizi tavsiye ederim "a moment to remember"
orjinalini 4 5 kere izlemişimdir en az, hepsinde de çok ağlamıştım.
evim sensin'e de gittim, hem nasıl yapmışlar diye meraktan, hem de türk filmine sözde destek olsun diye de.. resmen gülerek çıktım.
merhaba aynen katılıyorum hatırlanacak bir anı filminden birebir alınmış herşeyi bence orjinali varken suretine gerek yok
Izledik filmi...
Agladim mi? agladim
Begendim mi? begendim
umdugum gibi miydi? hayir... biraz altinda kaldi.
Fahriye Evcen cok abarti oynamis, yada karakteri yanlis yazmislar... O cocuksu miy miy halleri cok rahatsiz ediciydi
filmin baslari sIKici gecti biraz, tanisma olayi biraz sacma olmus, hala orda niye kuyruguna basmis gibi ciglik attigini anlamadim...
ayrica yildirim hiziyla sevgili olmalarida pek inandirici degildi.
filmin ortalarindan sonuna kadar cok duygusaldi, öyle asiri bi duyguseli yasamadim ama hüzünlendim.
garip olan hayatinda aska filmi izlememis ve izlemek istemeyen kocam filmi begendi ve baya etkisinde kaldi
sen yarim idüün diye mirildanip duruyor, filmden bahsediyor ve kaliteli is yapmislar diyor.
ben agladim diye dalga gececek sanirken onun begenmesi cok hosuma gitti...
isin özü, güzel bi 2 saat gecirdik ve bekledigime azda olsa degmis. ben filmi cok asiri olmasada begendim...
Onu bende anlamamıştım sonradan çaktım..
Eski sevgilisi sanırım tecavüz etmiş, Ordada bi yanaşma olunca, ( zaten orayı gösterdiler ya )kızda onu hatırladı ondan bağırdı.. Saçmaydı ama cidden o sahne..
Ha bide pat diye sevgili olma olayıda saçmaydı.. bunu içersen sevgili oluruz olayı.. Saçmaydı
Ama genel olarak çok sevdiğim bi film orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?