peki o o zaman ona annecim ben hergün evden çıkmak istemiyorum evde daha çok vakit geçirmek istiyorum alışabilme açısından ama istersen sen bana gel kahve içeriz diyin laf arasında. o sitem edip hiç gelmiyorsun derse.
yada bugün uğramadın gibi laflarına evdeydm çıkmadım gibi kestirme cvplar versen.
eşin nasıl peki bu durumda?
ya arkadaşlar bu kadarda kafanızda büyütmeyin..aynısını bende yaşadım..hehe diyip geçin..1-2 laf söylerler sonra o da biter..yada işimiz var diyin bişi uydurun..
öylede hehe deyip geçmekle çözülmüyoki akşam işten gelişimiz 7 yemek yememiz 8 mutfaktı ıvır zıvır derken 9 oluyo zaten bide o saatten sonra onlara git ertesi sabah kalk işe git..kendileri çalışmadıkları için öğlene kadar uyuyolar bizi anlayan yok!
her defasında aynı problem!her gidişimizde bi fırça hele bi keresinde kayınpederim nerdeyse üstümüze yürüyodu 1 haftadır görüşmemişiz diye Çok üzgünüm çoook
4 ay oldu evleneli benim aileme 2 kere gidebildik ki o bile büyük sorun oldu arkamızdan bissürü konuşuldu..kaldıki ailem bi kere bile gelmiş değil bize..o kadar ince düşünüyolar ki annem der hep siz yeni evlisiniz kocana yuvana alış bizi düşünme diye..bi yanda düşünceli ailem bi yanda da çektiğim bu durum sorun etmek istemesemde büyüdükçe büyüyo işte!
öylede hehe deyip geçmekle çözülmüyoki akşam işten gelişimiz 7 yemek yememiz 8 mutfaktı ıvır zıvır derken 9 oluyo zaten bide o saatten sonra onlara git ertesi sabah kalk işe git..kendileri çalışmadıkları için öğlene kadar uyuyolar bizi anlayan yok!
her defasında aynı problem!her gidişimizde bi fırça hele bi keresinde kayınpederim nerdeyse üstümüze yürüyodu 1 haftadır görüşmemişiz diye Çok üzgünüm çoook
4 ay oldu evleneli benim aileme 2 kere gidebildik ki o bile büyük sorun oldu arkamızdan bissürü konuşuldu..kaldıki ailem bi kere bile gelmiş değil bize..o kadar ince düşünüyolar ki annem der hep siz yeni evlisiniz kocana yuvana alış bizi düşünme diye..bi yanda düşünceli ailem bi yanda da çektiğim bu durum sorun etmek istemesemde büyüdükçe büyüyo işte!
Yeni evli biri olarak kayinvalideme yakin oturacak olmam oncesinde benim icin problem degildi aslinda bunun faydalarini d gorurum yalniz hissetmem diye de dusunmustum.Simdi evlendik aradan aylar gecti, ben alisma surecindeyim hala ...yani oyle hissediyorum ama kayinvalidem yakinim diye hergun ona ugramami yada ona gitmemi istiyor!!! bense kendimi onun yaninda pek rahat hissedemedigim icin gitmek icimden gelmiyor ama bu onu sevmedigim anlamina gelmez seviyorum saygimda sonsuz ama surekli bana evlerin yakin olmasindan ve her firsatta gitmedigim icin (ayrica oglunu ilk firsatta onlara goturuyorum hem de buyuk zevkle umarim bunun da farkindadir diycem ama Allah bilir )laf sokmasi beni artik cok kiriyor bana fikir verin ne olur evlerimiz yakin diye her gun gitmek gibi bir zorunlulugum var da ben mi bilmiyorum !!!yada bu boyle midir cildircam yahu ne olur fikirlerinizi paylasin bu kardesinizleCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?