ooohaaaaaa...nasıl üstünüze yürüyorlar ya..1 hafta görüşmediniz diye kıyametmi kopar..onlarda nasıl davranacaklarını bimliyorlarmış..tamam banada bizede laf diyorlar ama üstüne yürüme ,bağırma çağırma falan yok..akşam 9 dan sonra onlarda ne işiniz var ya..hayret bişi..valla ne diyim bilemedim..kişiliklerini bu şekilde ortaya koymamaları lazımdı..siz yinede dediklerini umursamayın..bildiğinizi yapın..bu şiddetin zamanla söneceğini düşünüyorum yoksa yollar geçtikçe işiniz daha zor olur
bir haftalık evliyken gittik eşimin annesigile.o zaman çalışmıyorum eşim işe başladı.ben evdeyim.zatendüğünden yeni çıktım vücut yorgun birde beni tanıyanlar bilerler.vajinismus problemlerim vardı evlendiğimizde şimdi yendim allaha şükürde bizi baya üzdü problem psikolojimizi alt üst etti.neyse gittik oturduk çay çorba derken kalkıp eve gelicez.kapıdan bizi uğurluyorlar.evimizde 150 metre falan arası.çok yakında değil uzakta.kaynanam bana canın sıkılırsa gel dedi.bende anne sıkılmaz canım evime alışmak istiyorum dedim.bana ne dese begenirsiniz.evine başlıcam şimdi dedi.şok oldum ne dicemi bilemedim.eşimde bana öle demicektin he dicektin dedi.dogruyu söyleyincede suclu oldum.ya yeni evliyim sonucta.
arkadaşlar aynı dert bende de olacak kadın da az buz bı kadın degıl...sırf onun yuzunden evlenmesem mi dıyoorum...ama nişanlımdan da kopamıyorum..evlenmesem mi yaaa.benımkı de annesıne laf ettırır mı suphelıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?