• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimde boğuluyorumm

muammaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
92
12
18
Arkadaşlar ben evimde huzursuz oluyorum yani nasıl desem üstüme üstüme geliyor sanki artik renklerden mi neden yoksa çocukluğumu da burada geçirdim evlenip başka bir yerde oturdum ama annem ve kız kardeşim okul için İstanbula yerleşince bende evlendikten dört ay sonra buraya geçtim o zaman için burada daha mutlu olacağımı sanmistim ama hic de öyle değilmiş buradayken hep aklıma burada yaşadığım olumsuzluklar geliyor yani bir de hep ayni evde olmaktan ötürü bir sıkılmislik var napsam taşınsam mi bilmiyorum:((

Arkadaşlar ben evimde huzursuz oluyorum yani nasıl desem üstüme üstüme geliyor sanki artik renklerden mi neden yoksa çocukluğumu da burada geçirdim evlenip başka bir yerde oturdum ama annem ve kız kardeşim okul için İstanbula yerleşince bende evlendikten dört ay sonra buraya geçtim o zaman için burada daha mutlu olacağımı sanmistim ama hic de öyle değilmiş buradayken hep aklıma burada yaşadığım olumsuzluklar geliyor yani bir de hep ayni evde olmaktan ötürü bir sıkılmislik var napsam taşınsam mi bilmiyorum:((

tasinma imkaniniz varsa tasinin.sklmisinizdir.ayni evde mi cocuklugunuz gecti yoksa sehirdemi tam ankamadim ama tasinma imkaniniz yoksa da evin rengini.dekorunu vs degistirip kotu anilarinizi unutmaya calisin dusunmeyin..artik onlar gecti esiniz var sizinle..mutluluklar

İmkanınız varsa taşının bence. İnsan bi süre sonra sıkılıyor aynı evden..

Bilincaltina yerlesmis canim.. daha yeniyse gecebilir ama cok zaman gecmisse gecmeyebilirde..

Bu evde büyüdüm çocukluğum anılarım iyi ve kötü olan her şey burada oldu dışarı çıkıp bakıyorum komşuların bile ayni değişen hic birşey yok gibi evlendiğinde bile inanmıyorum bazen sanki hala o bekarliğimdaki hayati sürdüyor gibiyim iyi olan taraf eşim ve çocuklarımın varliği

Aslında çok istiyorum ama kiracı olmak sorun olur gibi geliyor ne bileyim evin dekorasyonu da hic ama hic istediğim gibi degil

Dekorasyonu değiştirin bence..
Hani şöyle girdiğiniz de '' aaaa bu benim evim mi inanmıyorum '' diyebileceğiniz türden bir şeyler yapın..

evde Kuran okuyun namaz kılın, manevi havası güzelleşsin.

bir de yeniden tasarlayabilirsiniz. mobilyalar kahverengi kremse ben de boğuluyorum genelde öyle evlerden. psikolojm çok etkileniyor renklerden.

Bu evde büyüdüm çocukluğum anılarım iyi ve kötü olan her şey burada oldu dışarı çıkıp bakıyorum komşuların bile ayni değişen hic birşey yok gibi evlendiğinde bile inanmıyorum bazen sanki hala o bekarliğimdaki hayati sürdüyor gibiyim iyi olan taraf eşim ve çocuklarımın varliği

Kira vermiyorsun sanırım ailenin evi olduğuna göre. Muhitten memnunsan eğer evi tadilata sok. Ne bileyim banyoyu mutfağı yaptır. Ev eşyalarını değiştir ya da.

Kesinlikle taşınmalısın canım bende sürekli yaşadığım evlerden bunalıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kira vermiyorsun sanırım ailenin evi olduğuna göre. Muhitten memnunsan eğer evi tadilata sok. Ne bileyim banyoyu mutfağı yaptır. Ev eşyalarını değiştir ya da.

Muhitten memnunum orda bir sorun yok aslında evimde son derece kullanışlı eski bakımsız falan da değil ama mesela çocukken de ayni dolaplar ayni odalar hala aynisi o yüzden daraldim artik evden çıkmak da istemiyorum en makulü tadilat gibi yani kira vermek istemem

evde Kuran okuyun namaz kılın, manevi havası güzelleşsin.

bir de yeniden tasarlayabilirsiniz. mobilyalar kahverengi kremse ben de boğuluyorum genelde öyle evlerden. psikolojm çok etkileniyor renklerden.[/QUOTE.

Yok cnm mobilyalar tam kasvet siyah beyaz ama ağırlıklı siyah daraliyorum onlara baktikca

Back
X