- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi birbilseydin
Ben de pcye keylogger yükleyin diyecektim ama boşanmaya niyetli değilseniz hiç bulaşmayın böyle şeylere, bilmeniz size bir şey kazandırmayacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gittim çocuklar kortu ordan çok uğraştım ama olmadı yapamadım bu bebek elimi kolumu bağladı öğrenmek istemem bana iftira atıyorsun diyor
gittim çocuklar kortu ordan çok uğraştım ama olmadı yapamadım bu bebek elimi kolumu bağladı öğrenmek istemem bana iftira atıyorsun diyor
Boşanmayacaksanız neden aldatılıp aldatılmadığınızla uğraşıyorsunuz o vakit?
doğru diyorsunuz haklısınız boşanamıyorum ben neden uğraşıyorumki ilk okul mezunuyum arkadaşlar küçük yaşta evlendim
İspatlasanız da yine inkar eder.
hangisi kabul ediyor ki?
doğru diyorsunuz haklısınız boşanamıyorum ben neden uğraşıyorumki ilk okul mezunuyum arkadaşlar küçük yaşta evlendim
Madem boşanamayacaksınız o zaman eşinizin üzerine gidip daha fazla problem yaratmayın. çocuklarınızın huzurunu da daha fazla kaçırmayın..
Yalnız boşanamama sebebinizi öğrenebilir miyim?
Çok mu seviyorsunuz yoksa kendinize mi güvenemiyorsunuz?
Eşinize ıspatlarsanız,size geri döneceğini veya özür dileyip tövbe edeceğini sanıyorsanız bunun garantisi yok.
Adam nasıl olsa ortaya çıktı deyip sizi bırakabilir,veya daha çok eziyet edebilir.
Bunların hepsini hesap edin lütfen.
Kabulde edebilir cudana,
Karşısında çaresiz olduğunu düşündüğü bir kadın var.
Ya işi iyice yüzsüzlüğe vurup göz göre göre aldatır veya konu sahibini boşamayada karar verebilir.
Kabulde edebilir cudana,
Karşısında çaresiz olduğunu düşündüğü bir kadın var.
Ya işi iyice yüzsüzlüğe vurup göz göre göre aldatır veya konu sahibini boşamayada karar verebilir.
ben ıspatlarsam o boşanmayı kabul eder eminim ben o boşarsa ailem sahip çıkar bana ben istersem ailemden destek göremem o zaman ailem hiç birşey diyemez
ben ıspatlarsam o boşanmayı kabul eder eminim ben o boşarsa ailem sahip çıkar bana ben istersem ailemden destek göremem o zaman ailem hiç birşey diyemez
kesinlikle özür dilemicektir ben eşimle severek evlenmedimki sadece çocuklarımın babası o kadar saygım vardı ona ama artık yok aileme kızınız bana iftira ediyor diyor ewet daha kötü olucak biliyorum ama ben şu an haklıyken haksız duruma düşürüyorum ya biticek yada ömür boyu böyle sürücek o zaman belli olucak herşey şimdi herkes bana delilin varmı diyor çünkü konuştuğunu kabul etmiyor
kesinlikle özür dilemicektir ben eşimle severek evlenmedimki sadece çocuklarımın babası o kadar saygım vardı ona ama artık yok aileme kızınız bana iftira ediyor diyor ewet daha kötü olucak biliyorum ama ben şu an haklıyken haksız duruma düşürüyorum ya biticek yada ömür boyu böyle sürücek o zaman belli olucak herşey şimdi herkes bana delilin varmı diyor çünkü konuştuğunu kabul etmiyor