Evimde büyük sorunlarım var

Ben de pcye keylogger yükleyin diyecektim ama boşanmaya niyetli değilseniz hiç bulaşmayın böyle şeylere, bilmeniz size bir şey kazandırmayacak.

gittim çocuklar kortu ordan çok uğraştım ama olmadı yapamadım bu bebek elimi kolumu bağladı öğrenmek istemem bana iftira atıyorsun diyor

gittim çocuklar kortu ordan çok uğraştım ama olmadı yapamadım bu bebek elimi kolumu bağladı öğrenmek istemem bana iftira atıyorsun diyor

Bakın eğer boşanmayacaksanız öğrenip ne yapacağınızı hakikaten anlamadım.

Boşanırsanız illa baba evine sığınmak zorunda değilsiniz,annniz belki sadece sizin çalışacağınız saatlerde bebeğinize bakmayı kabul eder.
Çalışır küçük bir ev tutarsınız,zamanla hayatınız düzene girer.

İspatlasanız da yine inkar eder.
hangisi kabul ediyor ki?

Kabulde edebilir cudana,
Karşısında çaresiz olduğunu düşündüğü bir kadın var.
Ya işi iyice yüzsüzlüğe vurup göz göre göre aldatır veya konu sahibini boşamayada karar verebilir.

doğru diyorsunuz haklısınız boşanamıyorum ben neden uğraşıyorumki ilk okul mezunuyum arkadaşlar küçük yaşta evlendim

Madem boşanamayacaksınız o zaman eşinizin üzerine gidip daha fazla problem yaratmayın. çocuklarınızın huzurunu da daha fazla kaçırmayın..
Yalnız boşanamama sebebinizi öğrenebilir miyim?
Çok mu seviyorsunuz yoksa kendinize mi güvenemiyorsunuz?

doğru diyorsunuz haklısınız boşanamıyorum ben neden uğraşıyorumki ilk okul mezunuyum arkadaşlar küçük yaşta evlendim

Eşinize ıspatlarsanız,size geri döneceğini veya özür dileyip tövbe edeceğini sanıyorsanız bunun garantisi yok.
Adam nasıl olsa ortaya çıktı deyip sizi bırakabilir,veya daha çok eziyet edebilir.
Bunların hepsini hesap edin lütfen.

Kabulde edebilir cudana,
Ya işi iyice yüzsüzlüğe vurup göz göre göre aldatır veya konu sahibini boşamayada karar verebilir.

Haklısın....

Öyle olmasa şimdiden o kadını övüp eşini hor görmezdi :(

Ladykaka kutun dolu

Son düzenleme:
Kabulde edebilir cudana,

Sanmam kendi boşayacağını.
Boşanıp öyle yapardı yapacağını gerçi erkekllere daha cazip geliyor evliyken aldatmakda.

ben ıspatlarsam o boşanmayı kabul eder eminim ben o boşarsa ailem sahip çıkar bana ben istersem ailemden destek göremem o zaman ailem hiç birşey diyemez

ben ıspatlarsam o boşanmayı kabul eder eminim ben o boşarsa ailem sahip çıkar bana ben istersem ailemden destek göremem o zaman ailem hiç birşey diyemez

İspatlasan da etmez canım.
Edecek olsa gelip sana başka bir kadını övmez.

Davayı sen açınca ya da o açınca ne degişecek ki?
Ailen neden böyle düşünüyor?

O zaman siz onun sizi boşaması için mi uğraşıyorsunuz?
Böyle cümle cümle anlatınca inanın anlaşılmıyor,boşuna varsayımlarda bulunuyoruz.
Tam olarak ne düşündüğünüzü,ne planladığınızı yazsanız daha iyi yardımcı oluruz.

kesinlikle özür dilemicektir ben eşimle severek evlenmedimki sadece çocuklarımın babası o kadar saygım vardı ona ama artık yok aileme kızınız bana iftira ediyor diyor ewet daha kötü olucak biliyorum ama ben şu an haklıyken haksız duruma düşürüyorum ya biticek yada ömür boyu böyle sürücek o zaman belli olucak herşey şimdi herkes bana delilin varmı diyor çünkü konuştuğunu kabul etmiyor

kesinlikle özür dilemicektir ben eşimle severek evlenmedimki sadece çocuklarımın babası o kadar saygım vardı ona ama artık yok aileme kızınız bana iftira ediyor diyor ewet daha kötü olucak biliyorum ama ben şu an haklıyken haksız duruma düşürüyorum ya biticek yada ömür boyu böyle sürücek o zaman belli olucak herşey şimdi herkes bana delilin varmı diyor çünkü konuştuğunu kabul etmiyor

Bu durumda eşinizi sevmediğinizi mi söylüyorsunuz?
Aileniz mi istedi evlenmenizi?

Peki merak ediyorum esiniz geliri nasil ? Biliyorsunuz bosansaniz bile nafaka hakkiniz var.. Ayrica 3 cocuga da nafaka vermesi gerekli... Tabi yasadiginiz sehre göre yeterli olurmu onu bilemem...

Bak canım düşünmeden hareket ediyorsun.
Bu kadar emin olmuşsun ilişkiden ,elinde bir tane delil olmadan dünyaya duyurmuşsun .
Adam sana delil bırakırmı?
En azından şu saatten sonra elinde bir delil olana kadar bu konuyu kapat ,ona inanmış gibi davran ve hata yapmasını bekle.

Back
X