ewet artık bıktım en son olayımız boşanmak istiyorum diye yazmıştım ogüne kadar hep sabır dedim çocuklar için ama en sonki olay birisi aradı cebini o lavabodayken bende açtım bir bayan sesiydi ben konuşmadan canım naber dedi ben konuşunca yanlış aradığını söyledi hiç bir şey demedim yemin ederim ama kadın ben tam teli uzatırken eşime takrar aradı bende bir bayan aradı dedim eşim açtı kadının sesini duyuyorum ben eşime diyorki eşin çıktı tele diyor eşimde birden bağırmaya başladı kimsiniz eşim yanlış anladı diyor kadında dedki eşiniz beni aradı dedi eşim bir hakaret ediyor bana tl açık dedim yemin ederim ben aramadım dedim o aradı kadın bir yandan eşim bir yandan bana hakaret ettiler yemin ediyorum neye uğradığımı şaşırdım dedim bana oynmayın dedim bende hakaret etmeye başladım çıktı eltilerimin yanında kız kardeşinin yanında bir sürü sözler bağırdı kapının önünde herkes bize bakıyordu ailemi aradı kızınız bana iftira atıyor dedi yanlış aramış birisi kadını rahatsız ediyor dedi yemin ederim ben aramadım oyun oynadılar bana ailemide inandırdı