- 14 Aralık 2017
- 278
- 493
- 18
Nette kapı eşiklerine pul Biber dökün diye yazmışlarKüçüğünüde öldüremem. Öldürme şeyim yok hiç. Fobi işte. İnşallah sizinde bi daha gelmez. Doğal kaçırıcı baharat vs vardır mutlaka. Onlara bi bakın.
İstanbul Kartal hatta Atalar :)ya çok merak ettim nerde yaşıyorsunuz??? böyle haşerelerin yaşadığı belli bir bölge falan var mı acaba seneye doğu ilerinden birinde yaşamaya başlıcam en korktuğum şey böcek vs olur muben gördüğümde direk baygınlık geçiriyorum
Ciyan dediginiz sey kirkayakmi?Arkadaşlar merhaba genelde öyle böcek görünce panik yapan biri falan değilim ama dün çıkanı görseniz irkilirdiniz resmen..Adı çıyanmış..Apartman ilaçlanmasına rağmen nerden geldi acaba..Apartman görevlisine söyledim,''bunlar çok dayanıklı ilaçtan etkilenmezler kolay kolay dedi'' ve gerçekten çok değişik bir şeydi normale göre baya büyük ve inanılmaz dayanıklı bir şeydi..Ne yapmam gerekiyor kızlar moralim bozuk daha önce bu ve bunun gibi haşerelerle evinde karşılaşan var mı??
Uzman bir ilaçlama ekibiyle görüşseniz çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba genelde öyle böcek görünce panik yapan biri falan değilim ama dün çıkanı görseniz irkilirdiniz resmen..Adı çıyanmış..Apartman ilaçlanmasına rağmen nerden geldi acaba..Apartman görevlisine söyledim,''bunlar çok dayanıklı ilaçtan etkilenmezler kolay kolay dedi'' ve gerçekten çok değişik bir şeydi normale göre baya büyük ve inanılmaz dayanıklı bir şeydi..Ne yapmam gerekiyor kızlar moralim bozuk daha önce bu ve bunun gibi haşerelerle evinde karşılaşan var mı??
Bir arkadaşımız da tavuk bulundurmamızı önermişti!!Ya hep ''terliksiz dolaşmayın,vücudunuzda açıklık bırakmayın'' şeklinde öneriler görüyorum,bunlar insanın içine mi giriyor uyurken falanben samsunda 3 ay yaşadım. 3 ay boyunca kırkayak ve ciyanlarla ayni evde yaşadım. Çok korkuyordum terliksiz dolaşamıyordum. Corabimi pijamanin üstüne çekmiştim 3 ay boyunca. Tavuk kumesinden geldiğini söylemişti ilaclayanlae. Kümesi kaldırdık temizlettik sorun çözüldü
Geçmiş olsun..Hadi ya akrep mii çıktı!!şu an düşünüyorum da acaba hangisi daha büyük şok etkisi yaratırdı ben de akrep mi yoksa çıyan mı ama çıyan kocamandı!!Hemen ilaçlatın evinizi. Gayet de işe yarıyo. Benden akrep çıkmıştı düşünün :) alerjik astımım olmasına rağmen etkilenmedim
Yer ve mekana bağlı değil ki..Ben Ankara'nın gözde semtlerinden birinde oturuyorum normalde insan yoğunluğu olan bir yer olmamalı fakat olabiliyor..sırf doğu diye sizin oturacağınız yerde olacağını zannetmiyorumya çok merak ettim nerde yaşıyorsunuz??? böyle haşerelerin yaşadığı belli bir bölge falan var mı acaba seneye doğu ilerinden birinde yaşamaya başlıcam en korktuğum şey böcek vs olur muben gördüğümde direk baygınlık geçiriyorum
Ayy içim ürperdi,çok geçmiş olsun,girecek başka bir yer bulamamış mı ya şu an daha çok sinirlendim ona!!Büyük müydü peki o şekilde görünce şaşırmadınız mı ben kısa süreli bir şok yaşayabilirdim!!?Benim bebegimin besigindeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?