Evimde kocaman çıyan çıktı..Moralim çok bozuk!!

Banyo da küvet deliğini falan kapalı tutun banyodaki su giderlerine balkon giderlerine poşet falan tıkayın yikayacaginiz zaman tak çıkar yaparsınız.Giderlere lavabo aç falan dokun birer ikişer paket..Lavobo aç olayını ayda 1 falan tekrarlayabilirsiniz gelmemesi icin aklima bunlar geldi sadece.

Bir tanidigimin evinde cikmisti hatta kadini isirmis uyurken. Onlar icin ayri ilaclama yapiliyor mutlaka danisin yetkili firmalara. Kesin cozum oluyor merak etmeyin

Koyde oynardik biz bu ve turlu canlilarla. Bir kere camurdan cikarmaya calisiyordum. Hani 10 cm 15 cm olur normali. Bir cikardim yilan gibi bir sey cikti 50 cm vardi. Anormal buyuyebiliyorlarmis. Igrenc bir sey ama nasil kurtulunur bilemiyorum yerinizde olsam bir ilac firmasi ile gorusurum. Onalr size bilgi verir.

ya çok merak ettim nerde yaşıyorsunuz??? böyle haşerelerin yaşadığı belli bir bölge falan var mı acaba seneye doğu ilerinden birinde yaşamaya başlıcam en korktuğum şey böcek vs olur mu ben gördüğümde direk baygınlık geçiriyorum

İstanbul Kartal hatta Atalar :)

Benimde yazın ozellikle en sicak aylarda karıncalarla başım dertte... Cok fazla çıkıyorlar kanatlı ve normal.. Ev Bahçeli olduğu için diye düşünüyorum... bilmiyorum ne yapcam

Benim evdede oZellikle geceleri ve havalar biraz isinsin cikiyor napacagm bilmiyorum ilaclama yapmadim cunku surekli uruyorlarmis zaten kaynagini bulup kesmek gerekiyor

Birde mutfakta tarli falan kirinti birakmayin bu ciyanlar tatliya bayiliyor

Ciyan dediginiz sey kirkayakmi?

Aklima devekuşu yumurtası koymak geldi. Abim soylemisti onun oldugu yere haşere örümcek vs. Gelmezmis
Hatta eski camilerde vs. Örümcek ağı olmazmis bu sayede
Bir de at kestanesinin haşereleri kovdugunu okumustum bi arastirin isterseniz

zararsız olurlar geneldeyapcak bişey yok bızım heryreden cıkıyor makas kulağa kaçan böceği.bocek yemı var o etkı ettı baya ama çok tehlıkelı çocuk var sıkıntı olmasın .delıklere falan koyun.bız alşıtık kardeş kardeş yaşıyoz =)

Uzman bir ilaçlama ekibiyle görüşseniz çok geçmiş olsun

Bir arkadaşımız da tavuk bulundurmamızı önermişti!!Ya hep ''terliksiz dolaşmayın,vücudunuzda açıklık bırakmayın'' şeklinde öneriler görüyorum,bunlar insanın içine mi giriyor uyurken falan(Sizinkiler büyük müydü peki bazıları küçük oluyormuş fakat benimki kocamandı!!

Hemen ilaçlatın evinizi. Gayet de işe yarıyo. Benden akrep çıkmıştı düşünün :) alerjik astımım olmasına rağmen etkilenmedim
Geçmiş olsun..Hadi ya akrep mii çıktı!!şu an düşünüyorum da acaba hangisi daha büyük şok etkisi yaratırdı ben de akrep mi yoksa çıyan mı ama çıyan kocamandı!!

Yer ve mekana bağlı değil ki..Ben Ankara'nın gözde semtlerinden birinde oturuyorum normalde insan yoğunluğu olan bir yer olmamalı fakat olabiliyor..sırf doğu diye sizin oturacağınız yerde olacağını zannetmiyorum

Benim bebegimin besigindeydi
Ayy içim ürperdi,çok geçmiş olsun,girecek başka bir yer bulamamış mı ya şu an daha çok sinirlendim ona!!Büyük müydü peki o şekilde görünce şaşırmadınız mı ben kısa süreli bir şok yaşayabilirdim!!?

Evde haserat cok zor.. heleki cocuk varsa.. normal sartlarda gozu karartip daldirirsin ilacida benekle zor : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…