Evimde kocaman çıyan çıktı..Moralim çok bozuk!!

E hani tavuklar yiyordu bunları?
İyi de Samsun acayip yağış alan bi il coğrafyada öyle öğrettiler bize, eğer hayvanların pisliği düzenli temizlenmediyse, kümese su verirken de altına döküldüyse oluşan nem içinde iyice yuvalanmıştır. Yazık o hayvanlara pirelenmişlerdir üstelik. Hem kümes yazan arkadaş içinde hayvan vardı dememiş belki de yoktu, ya da hapisti. Tavuk gördüğü her şeyi didikliyor bahçelerde, kapalı bırakılmaması lazım.temiz bakılmalılar

Sadece fotolarina baktim sanirim etle besleniyolar emin degilim

tavuk yoktu da kümesi vardı. Pisliği falan. Tavuk yer o ciyanlari. Çok büyüktü bendekiler

tavuk yoktu da kümesi vardı. Pisliği falan. Tavuk yer o ciyanlari. Çok büyüktü bendekiler
Öyleyse beni anlayacağınızı düşünüyorum bu eve girenleri nasıl uzaklaştırıyordunuz arkadaşım çok değişik bir canlı!

Evde haserat cok zor.. heleki cocuk varsa.. normal sartlarda gozu karartip daldirirsin ilacida benekle zor : (
Bilmiyorum daha önce karşılaştınız mı ama büyüklere ilaç da fayda etmiyormuş ki kolay kolay!

Öyleyse beni anlayacağınızı düşünüyorum bu eve girenleri nasıl uzaklaştırıyordunuz arkadaşım çok değişik bir canlı!

sizi çok iyi anlıyorum. Geceleri bile rüyama giriyorlardı. Başı kırmızı sonu kırmızı binlerce ayak antenler kıvrıla kıvrıla yavaş yavaş süzülmeler. Valla ilaçlama yaptırdik. Ama onun ilaçlaması özeldi. Normal böcek haşerat ilacı değildi. O beni tasinana kadar idare etti ki zaten 3 ay kaldım o evde

Tabii kapalı ve temizlenmeyen bir kümeste olabilir haklisiniz.

Anladımm teşekkür ederim,karşılaşmak baya problem hayvan resmen dokuz canlı ve kesinlikle ölmek bilmiyor bir daha görürsem ne yaparım bilmiyorum

Böcekten aşırıııı derecede korkarım bir fobi benim için. Kaç gündür görüyorum konunuzu ama okumaya cesaret edememiştim. Keşke okumasaymışım
Allah kolaylık versin bence böcek ilacı alıp evdeki tüm köşelere süpürgeliklere her gün sıkın.

Teşekkür ederim umarım karşılaşmazsınız hiçbir zaman..Büyüklere karşı maalesef etkili olmuyormuş pek ilaçlar!

Kesin bir yerde yuvası vardır ya orayı kökünden kurıtmak lâzım. Inşallah bir an önce kurtulursunuz.
Zaten genelde hep ya yavrusu ya da eşi vardır diyorlar..umarım hhiçbirimiz karşılaşmayız ya bir daha

Zaten genelde hep ya yavrusu ya da eşi vardır diyorlar..umarım hhiçbirimiz karşılaşmayız ya bir daha
Gördüğünüz delikleri, fayans aralarıni ve tesisat borularının diplerindeki bosluklari cekomastikle doldurun.

Şu an resmini gördüm başim dönüyor su an. Allah kahretsin nasıl birseydir o öyle. Hemen hemen ilaçlatin

Gözüme çarpan açıklık da yok evde ama daha dikkatli inceleyip önlem alacağım teşekkür ederim
Bir daha alıcı gözle bakın ne açıklıklar göreceksiniz.
Mesela ben sayayım o dediklerim haricinde. Kapı kasaları kenarına, supurgeliklerin duvar ve yerle birleşen kısımlarına, giderlerin fayansla birleşen yerlerine, özellikle mutfak tezgahı altındaki boru bağlantı yerlerine, varsa evde elektrik tesisatı kenarlarına ve yukarıdaki elektrik botlarına(yuvarlak plastikle kapatılmış kablo olan yerler var ya) ince bir silikon(silikon çok leke yapabiliyor) ya da dediğim cekomastikten ince sıkıp elinizle düzelteceksiniz. Dış kapı altına boşluk varsa sünger takın. Balkon ve banyo giderlerine oraları yıkadıktan sonra poşet geçirin. Girecek yerleri olmasın yani. Bunlar tedbir gerisi takdir.

Çok teşekkür ederim bu söylediğiniz her yeri incelemeye başladım bile:)Karşılaşınca da cekomastiği üstüne sıkarım artık,hayvan dokuz canlı resmen bir daha görürsem ne yapacağımı hiç bilmiyorum!!:):)

Hiiiiiii bundan benim evde de var ayyy hemde boyle vizon rengi Bı kac kere öldürdüm nerden geliyorsa zıkkımlar. Bahceye yakın evim. Bıde hızlı hareket ediyorlar kii
Napcaksam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…