Evimde Köpeğim var ve misafir gelince saklanmasına son derece karşıyım

bak benim kedim var. bana gelen arkadaşlarımdan bazıları ,kediden ya korkarlar yada hoşlanmazlar... bu yüzden o arkadaşlarım geldiğinde ,onu diğer odaya alırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evin içinde köpekten hoşlanan var hoşlanmayan var.
Şahsen ben evin içinde beslenmesi taraftarı değilim.
Hem korkarım hemde tiksinirim.
Mecbur kalmadığım müddetçe de gitmem :1closedeyes:
Yanlız saklansa da değişen birşey olmaz ki o köpeğin o evin içinde yaşadığını bilmem bile yeter benim için.
Herkesin kendi evi kendi özeli, besleyene de saygı duyarım.

şimdi ben diğer konunun içinde şikayetini bildiğim için yorum yazıyorum ama çoğu kişi konu nedir açıklayıcı yazar mısın diyebilir sana.

ben de kedi köpek tavşan aklına gelebilecek tüm ev hayvanlarını beslemiş biri olarak sadece çok korkan kişiler olduğunda başka odaya götürürdüm. yoksa hoşlanmayan olur diye hayvanı kilitlemezdim. ama sizin konunuz farklı.
sanırsam hayvan beslenen eve melek girmez gibi düşünceleri vardı kişilerin. ben olsam bu düşünce için köpeğimi saklamazdım. sonuçta meleğin girip ya da girmeyeceği ev benimki.

benim Ailurofobi var .
kediden çok korkuyorum şahsen kedi olan bir eve gidemiyorum
ama köpekle bir problemim yok arkadaşımda var evine giderim beraber otururuz severim hatta
ama canım gerçekten sana gelen kişi gerçekten korkuyorsa diyecek birşey yok.

neden karşısısn? korkanlar olabilir ya da hoşlanmayanlar. sen karşısın diye korka korka oturamazlar. bence biraz anlayışlı olmalısın. sokağa at deseler buna bende karşı olurum. kısa bir süre başka bir odaya almanın bir sakıncası yok.

benim de kedilerim var eve gelen bazı misafirlerim kedilerden hoşlanmıyor huylanıyor ya da korkuyor bu durumda ben de odadan çıkarmıyorum

neden insanlar tedirgin olsunlar ki onlar gidene kadar odada kalsın sizin köpeğiniz de.

bunda bir şey yok ki

İçerik nedeniyle "İlişkiler duygular" Bölümünden devam ediniz
Editör arkadaşımın da bilgisine

canım sen yanlış anladın konuyu herhalde ben herkes evinde kedi köpek baksın demedim ben bakıyorum dedim ve beğenmeyen gelmesin dedim orayı atladın herhalde.hem bile bile gelip hemde laf etmeleri bana biraz saygısızca geldi

evın ıcınde kedı kopekten asla haz etmem
evın ıcınde ınsan yasar hayvan degıl:1closedeyes:
ayrıca hayvanların doktugu kıl tüy cabası evın her yerınde gezıyolar ne kadar temız olursa olsun doktuklerı tuyler yemeklerın ıcıne kaçabılır ve ölüme bıle neden olabılırler

ben hayvanların hepsinden aşırı korkarımm..yanii üzerime gelse kedi yada köpek gerçekten aklımı oynatabilirim o derece korkuyorum...benim teyzemlerinde bahçesinde köpekleri var evin içine almıyorlar ..ben gittigimde bahçede bile olmuyor ..ama hayvanlardan sadece korkuyorum..onlara şiddet uygulayanlara karşıyımm içim acırrr..

herkes evcil hayvandan hoşlanmıyor malesef, korkan var, allerjisi olan var, alıveririm diğer bir odaya. onlar saygı duyup evime gelmişse ben de onlara saygı duyarım.

arkadaşım anlatamadım galiba sanırım benim ifadelerimde bir eksiklik var kendi evimden bahsediyorum yani kendi özelimden yok bide at deselerdi seninkide çok komik oldu ben sadece bunu istemedikleri halde gelmelerini garipsiyorum.yani ilk kez gelipte köpeği öğrenseler haklısın bile bile gelip beni rahatsız etmeye hakları olmadığını düşünüyorum.

ınsanları bır kedıye yada köpege tercıh edıyorsanız o ayrı bır konu tabı
o zaman dusuncenızde haklısınız begenmeyen gelmesın tabıkı
:1closedeyes:

bende ğitmem köpekli eve doğrusu ,oldu ya g itsem dahi etrafımda olmasından rahatsızlık duyarım.

arkadaşlar ben size konuyu şöyle bir tekrar izah edeyim.benim eşimin akrabaları kapalı namazlı niyazlı insanlar sağolsun buraya kadar sorun yok kayın validem ve kayın pederim yeni hacı oldular ( onlar başka bir memlekette oturuyorlar ) ve 10 gün önce bize geldiler bende onlar kendilerini iyi hissetsin diye çağırmak istedikleri akraba veya misafirleri çekinmeden ağırlayabileceğimizi söyledim.seve seve de hizmet ettim köpek konusunada gelince korku yok fakat huylandıklarını bildiğim için de köpeği çocuk odasına bazende kendi yatak odamıza sakladım.insan gibi salonda oturup oturdukları yerden kalkıp giden insanlar olsalar zaten sorun yok ben mutfakta uğraşırken onlar saygısızca izin almadan odalarımı gezerken köpeği görüp kaçırıyorlar e haliyle hayvan evde dolaşmaya alışkın sonrada benim evimde köpek evde haram ben hiç sevmem buna niye bakıyorsun diye sorma cesaretini kendinde bulması çok saygısızca bence yani benim onlara saygı duyarak yaptığım bir eylemde haddini aşma görüyorum konu bu sanırım siz başlığı yanlış değerlendirdiniz.

keske en bastan bu sekılde acıklayıcı yazsaydınız
laf sonuna kadar bır delıye anlatılır derler ama bız sızı henuz tanımıyoruz ve dusunce sıstemınızı tam olarak bılemeyız sengözlerimebaksanab
bu konuda haklısınız tabıkı
yalnız yaptıgınız acıklama ve baslık tamamen bırbırınden farklı

senin evinde köpeğinin olduğunu sanırım gelenler biliyordur.önceden ya kapat derler odaya,ya da gelmezler.ben de hoşlanmam kedi köpek olan yerde oturamam.yani ben gidene kadar odada kalsın ne olcakki.he ben rahatsız oluyorum çok fazla gitmem o eve olur biter.

bu sekilde anlatilirsa tamam...
yanliz bu mesajdan once bi yorum okudum, orada, rahatsiz olanlar, gelmesinler, gelipte benide rahatsiz etmeye haklari yok diye yazmissin.
Su var ki benim çok sevdigim bir arkadasim var, kedisi besliyor evinde...benim için sorun degil, yanliz esim çok tiskiniyor ve korkusu var. her gittigimizde saklamak mecburiyetinde kaliyorlardi. ben sahsen rahatsiz olacaklarini dusunmustum ama bu konuda birsey duymadim. peki, hoslanmiyorsak da gitmeyiz bir daha, rahatsiz etmeyiz, onlar gelsin.
oyle dusunuyordum senin yorumlarini okuyunca da kesin karar verdim.
gitmicem o eve bi daha. onlar bana gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…