Dışarı çıkıyorum senin yerine de yerimTövbe tövbe,yollara düşücem şimdi
zenginlik demek bir araba bir ev demek çünküyav haksızlık etmeyin artık kadıncağız zenginim bile dememiş, hemi de zengin de değil zaten...övünmek gibi olmasın benim "gerçekten " zengin arkadaşlarım da var mesela, ordan biliyorum, hiçbirinin eşi çocuğu kamuda çalışmaz, kpss nedir desen bilmezler bile, evleri arabalarıyla hava atmayı bırak, mülklerinin sayısı belli değildir, bilmezler...son olarak da asla kimse beni çekemiyor dediklerini , ima ettiklerini bile duymadım, öyle olsa zaten benim gibi fakirle niye takılsınlaradam zaten uzayda, ben onu çeksem neee, çekmesem ne? konu sahibi kendi cücük malvarlığını zenginlik ibaresi, çekememezlik objesi olarak görmüyordur herhalde yani zaten, umarim
Benimkini neden beğenmediniz ? Ben daha güzel yorum yaptım. Kıskandım şimdi ...Yorumunuzu çok beğendim teşekkürler
abla yaşın büyük biliyorum, saygım var onun için. özür dilerim ama imla hatalarından dolayı yazdıklarını dikkate alamayacağım. ama sen yine de biraz daha pozitif olmaya çalış benceBende sizin gibilerden yıldım istediğim yorumu yaparım ve bu kimseyi ilgilendirmez kk başkanımısın tahtaya yaz istersen bide rahatsız olduklarını
öyle deme dostum ya, 30 lu yaşlarda ilk evlerimi almaya başladığımda ben de pek gurur duyardim kendimlezenginlik demek bir araba bir ev demek çünkü
konu sahibesi icin soylemiyorum ama bazi insanlarin bazi seyleri kendi emegiyle kazanmasi yada babadan görmesi insanlarin zenginlik olayina bakış açısıni cok degistiriyor.
ben kontrol ettim , konu sahibinin bir yoruma veya bir soruya cevap verebilmesi için belli bir temaya uygun bir kompozisyon kurmanız gerekiyor, alinalara sabiti diyebiliriz...sabite uygun yazmazsan asla cevap vermiyor, ölü taklidi yapıyor, üzülme senlik bir durum yokBenimkini neden beğenmediniz ? Ben daha güzel yorum yaptım. Kıskandım şimdi ...
Mesaiye kalmıyorum ne demek,yani bir iş oluyo herkes mesaiye kalırken eşşek gibi çalısırken siz prensesler gibi saat beş hadi bana müsade ne haliniz varsa görün mü diyorsunuz?Gerçi siz de haklısınız eşşekler varken siz niye çalısasınız ki(Not burdaki mesaiye kalan hafta sonu bile iş için kamu kurumuna giden eşşekkk ben oluyorum üzerine alınan olmasın)Herkese merhaba..
Evliyim 1 kızım var evimizde şükür mutluyuz.kamu kurumunda çalışan biriyim 5 te işten çıkınca koşa koşa eve gelip yemeğimi yapayım ev işlerini hallederim çok şükür bir sıkıntı yok..eşimle arkadaş gibiyiz..annem karşı apartmanımda oturuyor hergün görüşürüz yani sürekli olarak bir arkadaşa da yada komşuya ayıracak vaktim yok..yada ihtiyaç duymuyorum..uzun zamandır bu böyle..hiç bir komşumla görüşmüyorum..bazı yanlış davranışları oldu hemen mesafe koydum..eski arkadaşlarımla hayat yoğunluğu nedeniyle görüşemedikçe araya zaman girdi.. soğuduk..
İş yerim tam bir hayakırılığı..mesaiye kalmıyorum yada Doğum sonrası ücretsiz izne ayrıldım diye bana karşı toplunbir tavır var..yemeğe giderler çağırmazlar dışarda buluşurlar 30 kişiden tek benim haberim olmaz..bindiğim araba yüzünden 3 kez ölümden döndüm 15 yıllık şöförüm ..arabayı sat istifa et diyorlar..o para sana ömür boyu yeter diyorlar..eşim mimar güzel bir evde oturuyorum allah herkese versin.evimin lafı hep dillerinde. Kendimi ezdirmiyorum müdür bile olsa lafımı esirgemem dobrayım bu herkesi rahatsız ediyor..ama yapım böyle artık hayatıma yeni insan katlamıyorum. Sadece ailem..
Şimdi sizden beni olumlu yönlendirecek yorumlar bekliyorum..herkese teşekkürler
Konuyu ve konu sahibinin beklentilerini anlayan anladı zaten. Olaya biraz geyik karıştırayım dedimben kontrol ettim , konu sahibinin bir yoruma veya bir soruya cevap verebilmesi için belli bir temaya uygun bir kompozisyon kurmanız gerekiyor, alinalara sabiti diyebiliriz...sabite uygun yazmazsan asla cevap vermiyor, ölü taklidi yapıyor, üzülme senlik bir durum yok
Bende o eşşek grubuna girenlerdenim maalesef. 16 gece aralıksız çalıştığımı hatırlarım, sırf çocuklarım biraz daha iyi şartlarda yaşasın diye . Her şey iyide biz bile bu şartlarda şikayet etmiyor ve dert yanmıyorken konu sahibinin derdi ne hala anlamadımMesaiye kalmıyorum ne demek,yani bir iş oluyo herkes mesaiye kalırken eşşek gibi çalısırken siz prensesler gibi saat beş hadi bana müsade ne haliniz varsa görün mü diyorsunuz?Gerçi siz de haklısınız eşşekler varken siz niye çalısasınız ki(Not burdaki mesaiye kalan hafta sonu bile iş için kamu kurumuna giden eşşekkk ben oluyorum üzerine alınan olmasın)
iste kendinle gurur duymak emeginle almış olmak farkli bisey bunu demek istedim.öyle deme dostum ya, 30 lu yaşlarda ilk evlerimi almaya başladığımda ben de pek gurur duyardim kendimlehalbusi babam da varlikli ama alinterimle aldim diye çok zengin oldum gibi gelirdi, bi daire bi de yazlik alt tarafı...kocamın babamın olsa ezilir komplex yapardım , biliyorum huyumu...10 yıldır hala üstüne bişey koyamadım ama olsun
Konu sahibi zannediyor ki millet fesat zenginliğini kıskanıyo ondan sevilmiyo tabiki zenginliğini kıskananlar vardır ancak esas insanların sevmediği özelliği kötü niyeti ,kendini büyük görmesi.Kamu kurumunda mesiye kalmasan müdüre başkana rest çeksen en fazla başka birime sürerler işten kovamaz kimse.Konu sahibi bir düşünsün bakalım acaba insanlar kendisini neden sevmiyormuş.Not:Kamu kurumlarında mesaiye kalınca para alınmıyo:)Çokça sorulan soruya yeri gelmişken yanıt vereyim dedim:))Bende o eşşek grubuna girenlerdenim maalesef. 16 gece aralıksız çalıştığımı hatırlarım, sırf çocuklarım biraz daha iyi şartlarda yaşasın diye . Her şey iyide biz bile bu şartlarda şikayet etmiyor ve dert yanmıyorken konu sahibinin derdi ne hala anlamadım
Bana teyze teyze dedilerdinazor bibi nabıyon?@Bibibella
Güçlü kadın dediğin kendi ayaklarının üstünde yere sağlam basan , yok s... et işi zaten beni sevmiyorlar kovulsam bile kocam var diyip bir erkeğin arkasına saklanan olmamalı aslında. Ne malum evliliğinin daim olacağı yada eşinin işinin hep böyle kalacağı... evliyken bile asla kocamın parasına güvenmedim , hatta maaşının ne kadar olduğunu bile bilmezdim . Öyle yetiştim ve çocuklarımı da öyle yetiştiriyorum ...Konu sahibi zannediyor ki millet fesat zenginliğini kıskanıyo ondan sevilmiyo tabiki zenginliğini kıskananlar vardır ancak esas insanların sevmediği özelliği kötü niyeti ,kendini büyük görmesi.Kamu kurumunda mesiye kalmasan müdüre başkana rest çeksen en fazla başka birime sürerler işten kovamaz kimse.Konu sahibi bir düşünsün bakalım acaba insanlar kendisini neden sevmiyormuş.Not:Kamu kurumlarında mesaiye kalınca para alınmıyo:)Çokça sorulan soruya yeri gelmişken yanıt vereyim dedim:))
Hadi bakem kirli çıkınlar herkes dökülsün kimin neyi var neyi yok liste yapsın hemen, bakalım kim kimi daha çok kıskanacakBana teyze teyze dedilerbi etiket bile yapamıyon
neyse 2 evin araban var sende kıskanılanlar arasındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?