Evimde mutluyum

Eşim saolsun hiç aldığıma verdiğime karışmaz.maaşımı bile bilmez.bir arkadaşın maaş kartı eşindeymiş bu durumu anlatınca çok garipsedim.bunuda belirttim ve eşinden harçlık aldığını en doğal harcamalarına bile izin vermediği söyledi bende kendi durumumuzdan örnek verdim ve kendini ezdirme dedim tabi bu özgürlüğüm diğerleri neden rahatsız etti anlamıyorum.maaşlarını eşlerine vermek kendi tercihleri oysa..22 yaşında evlenmiş pişmanmış ben 30 yaşında evlendim kriterlerime uygun kişiyi bekledim maddi manevi..yoksa evlenmezdim bu bir zorunluluk olmamalı

Herkesin iş aradığı bir dönemde işteki insanlar için işten çıkmak... Bana pek mantıklı gelmedi. İki arkadaşımdan biri iş bulamadığı için depresyonda ayrılırsanız kolayca iş bulamayabilirsiniz

zenginlik demek bir araba bir ev demek çünkü
konu sahibesi icin soylemiyorum ama bazi insanlarin bazi seyleri kendi emegiyle kazanmasi yada babadan görmesi insanlarin zenginlik olayina bakış açısıni cok degistiriyor.

Bende sizin gibilerden yıldım istediğim yorumu yaparım ve bu kimseyi ilgilendirmez kk başkanımısın tahtaya yaz istersen bide rahatsız olduklarını
abla yaşın büyük biliyorum, saygım var onun için. özür dilerim ama imla hatalarından dolayı yazdıklarını dikkate alamayacağım. ama sen yine de biraz daha pozitif olmaya çalış bence

zenginlik demek bir araba bir ev demek çünkü
konu sahibesi icin soylemiyorum ama bazi insanlarin bazi seyleri kendi emegiyle kazanmasi yada babadan görmesi insanlarin zenginlik olayina bakış açısıni cok degistiriyor.
öyle deme dostum ya, 30 lu yaşlarda ilk evlerimi almaya başladığımda ben de pek gurur duyardim kendimle halbusi babam da varlikli ama alinterimle aldim diye çok zengin oldum gibi gelirdi, bi daire bi de yazlik alt tarafı...kocamın babamın olsa ezilir komplex yapardım , biliyorum huyumu...10 yıldır hala üstüne bişey koyamadım ama olsun

Benimkini neden beğenmediniz ? Ben daha güzel yorum yaptım. Kıskandım şimdi ...
ben kontrol ettim , konu sahibinin bir yoruma veya bir soruya cevap verebilmesi için belli bir temaya uygun bir kompozisyon kurmanız gerekiyor, alinalara sabiti diyebiliriz...sabite uygun yazmazsan asla cevap vermiyor, ölü taklidi yapıyor, üzülme senlik bir durum yok

Mesaiye kalmıyorum ne demek,yani bir iş oluyo herkes mesaiye kalırken eşşek gibi çalısırken siz prensesler gibi saat beş hadi bana müsade ne haliniz varsa görün mü diyorsunuz?Gerçi siz de haklısınız eşşekler varken siz niye çalısasınız ki(Not burdaki mesaiye kalan hafta sonu bile iş için kamu kurumuna giden eşşekkk ben oluyorum üzerine alınan olmasın)

Bu arada sana arabanı sat istifa et diyen kıskanç arkadaşlarını tabiki kaale almıyorsun ama emeğinizi de esirgemeyin öyle ben mesaiye kalmam filan diyip diğerleri ne yaparsa yapsın mantığında olmak bana ters

Konuyu ve konu sahibinin beklentilerini anlayan anladı zaten. Olaya biraz geyik karıştırayım dedim

Bende o eşşek grubuna girenlerdenim maalesef. 16 gece aralıksız çalıştığımı hatırlarım, sırf çocuklarım biraz daha iyi şartlarda yaşasın diye . Her şey iyide biz bile bu şartlarda şikayet etmiyor ve dert yanmıyorken konu sahibinin derdi ne hala anlamadım

iste kendinle gurur duymak emeginle almış olmak farkli bisey bunu demek istedim.
nasil bir zorlukla varlik sahibi olundugunu bilen insanlar zenginlik konusuna daha farkli bakiyor.
kendinle gurur duymuşsundur ama ortamlara girip evin anahtarini masanin uzerine koymamışsındır

İyi de sizi bir yere çağırsalar bile zaten gelmeyecekmiş gibi bir tavır içerisinizdesiniz. Belki de bu yüzden yaklaşmıyorlardır. Bence sırf bu sebeple işinizden de istifa etmeyin. Hayatınıza birini alıp almamak da sizin kararınız zaten belli bir yaştan sonra zor olduğu da doğrudur.

Konu sahibi zannediyor ki millet fesat zenginliğini kıskanıyo ondan sevilmiyo tabiki zenginliğini kıskananlar vardır ancak esas insanların sevmediği özelliği kötü niyeti ,kendini büyük görmesi.Kamu kurumunda mesiye kalmasan müdüre başkana rest çeksen en fazla başka birime sürerler işten kovamaz kimse.Konu sahibi bir düşünsün bakalım acaba insanlar kendisini neden sevmiyormuş.Not:Kamu kurumlarında mesaiye kalınca para alınmıyo:)Çokça sorulan soruya yeri gelmişken yanıt vereyim dedim:))

Güçlü kadın dediğin kendi ayaklarının üstünde yere sağlam basan , yok s... et işi zaten beni sevmiyorlar kovulsam bile kocam var diyip bir erkeğin arkasına saklanan olmamalı aslında. Ne malum evliliğinin daim olacağı yada eşinin işinin hep böyle kalacağı... evliyken bile asla kocamın parasına güvenmedim , hatta maaşının ne kadar olduğunu bile bilmezdim . Öyle yetiştim ve çocuklarımı da öyle yetiştiriyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…