Evimde mutluyum

3 yakın arkadaşım var görüşüyoruz onlara
Ozaman cok da dert edecek birsey goremedim ben. Is ortaminda arkadaslik kurmak zor olabiliyor. Ozellikle gorev tanimlari net degilse ve rekabet varsa gercekten zor. Siz illa is yerindeki arkadaslarinizla mi iyi anlasmak istiyorsunuz? Eger oyleyse cok dobra olmamanizi, politik olmanizi tavsiye ederim. Ozaman sizden iyisi olmaz. Fakat arkadasliklariniz yuzeysel olur, derinlemesine iliskiler seviyorsaniz yapabileceginiz bisey degil...

burda anonimsiniz kendinizi kaf dağında görmenize hiç gerek yok.

bi beni kıskanıyorlar, hayatımı kıskanıyorlar, arabamı, kocamı, özgüvenimi, eyvallahım olmayışını kıskanıyorlar, çünkü onlar bu işe muhtaç ama ben değilim demediğiniz kalmış.

şurda bile ego tatmini ya, pes.

sizi olumlu yonlendireyim:

insanlarin dediklerini yaptiklarini cok kisisel algilamayin.

yani neden sizi dislasinlar veya surekli sizin dedikodunuzu yapsinlar ki.

Eger insan dedikoducu ise herkesin dedikodusunu yapar zaten, bugun sizin yarin baskasinin, sizinle ilgili bir durum yok.

evinizi arabanizi neden kiskansinlar, hani bazen olur sakayla karisik soylenir de biter gider yani, nasil sizin eviniz hep dillerinde olabilir, ben dusunemedim bile.

sizi davet etmemeleri de, belki de onceden reddetmissinizdir cocuk var faln diyerek, e o durumda da artik davet edilmezsiniz. Sizin demeniz lazim benim durumum degisti (cocugum buyudu artik birakabiliyorum falan tarzinda), beni de davet edin bundan sonraki etkinliklere diye.

bizim ekibimizde bir arkadasimiz vardi, hic bir etkinlige katilmazdi, hic birimizin kendisi ile sorunu yoktu ama davet etmezdik kendisini, o da zaten alinmazdi. Zira sorsak bir sey degismeyecek ki, ne diye korler sagirlar birbirini agirlar yapalim.

Malesef böyle bi takım var.ben hiç kötü algilamadim kadının yazdıklarını. Hiç mi başka insanlarla sorun yasamadilar , bı gruplasmaya dek gelmediler anlamıyorum. Arkadaşları demiş arabanı sat sana parası yeter diye kadına hava atiyomus damgası vurdular. Cidden hayret ediyorum ben de.

Açık konuşayım. Eğer arabamın fiyatı satıp beni geçindirecek kadar olsa bir ömür boyu, eve bir 7 gun 24 saat kalacak bir yardımcı alirim. Ev işlerini zaman kaybı olarak görüyorum. Hiç 5ten sonra geleyim de ev işi yapayim bana göre bir yasam şekli değil. Ama herkesin öncelikleri farklı iste. :)
Yoksa benim bakış açımdan çok zor bir hayatınız var. Allah kolaylık versin inşallah.

kesinlikle öyle, ben de hiç kötü algılamadım mesela. bilmiyorum belki de hiç çalışma hayatına atılmadılar ondan da olabilir. arkadaşlarının onu demesine takılmayıp kadının bununla hava attığını sanmaları çok komik cidden:)

Offf evet ya hiç çalışma hayatına atılmadık hepimiz zavallı birer ev hanımıyız. Küçücük, çirkin, köhne evlerimizde oturup konu sahibi gibilerin evlerini arabalarını konuşuyoruz kendi aramızda beyimizin asgari ücretli maaşıyla aldığımız çekirdeği çitlerken. Hep kıskançlıktan bunlar. Hep ezikliğimizden

Sadece arkadaşlarıyla olan derdini anlatsa haklısınız. Ama gereksiz birçok detay var.

sizin yaptığınız dobralık değil patavatsızlıktır ve kimse böyle kişileri sevmez. komşu sevmiyorsunuz okey ama işyerinde herkesle belli bir düzeyde olmak gerekir sonuçta danışıklı bir durum ortada. 30 kişi yemeğe gidip size haber verilmiyorsa sorun sizdedir. bence biraz düşünün insanlara karşı adım atın

Kimseye ayıracak vaktınız yokken çağrılmamanız normal değil mi?
Ben de sevmem bu tip insanı e vakti yoksa haber de vermem kusura bakmasın kimse
İş yerinde gruplaşma olması da normal hangi iş yerinde yokki?
Siz böyle mutlusunuz yönlendirmeye gerek yok

bir de herkesin dilinde eviniz varmış konuyla alakası ne siz sürekli insanların eviniz hakkında konuştuğunu mu zannediyorsunuz?
İki dedikodunun içinde geçiyordur ama bu kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de hani arkadaşlar arasında takılmak için ' ya saf mısın arabanı satsan sana ömür boyu yeter ne çalışıyorsun ' denir ama konu sahibini adeta istifaya zorluyorlar arabayı sat git diye . 10 yıldır kamuda çalışırım hiç de böyle bir tavra muhabbete ne denk geldim ne duydum. Belki sorun insanlara hep sizi kıskanan art niyetli kişilermiş gibi yaklaşmanızdır.

Bi dk ya ben ev hanımıyım yaptığım yorumları da silemem ne olacak şimdi

oyy öyle mi olmuş piremses? çalışıyor musun sen bir de, vay iş arkadaşlarının haline o zaman başkalarının evine arabasına laf atma tamam mı? kadının içinden gelmiş yazmış ama siz hemen kötülüğünüzü göstermek için, insanların moralini bozmak için yarışa giriyorsunuz? ee nasıl, iyi beğeni yapıyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…