Evimde tatil yapıyorlar

Okurken beni sinir basti fazla rahatsınız. Arayıp esinize bise dememissiniz ay fenalık geldi.

Sınır çizmezseniz tabi ki kalırlar, benim evim de ben yokken ne işi var insanların ha ben evdeyken de kimse kafasına göre gelip de otel gibi kullanamaz. Bakın kullanamaz diyorum çünkü ben müsade etmem.

Hadi yazlıgı yine bi derece anlarım da genclerin sizin evde kop kop yapmalarına anlam veremem cünkü igrenc. O evde neler döner neler. Kim temizlicek o evi öf valla. Bosuna esimin akrabaları demeyin esinizde onlarla aynı sanırım tek sorun gören sizsiniz..

soyle dusunseniz? ne guzel sizin sayenizde insanlar mutlu oluyorlar. oyle catalla bicakla esya ile mutlu olunmaz ne yazik ki bizim toplumumuzda bunu ogrenemiyoruz. guzel iliskiler, dostluklar insani mutlu eder. Muhtemelen misafirlerinizi agirladiniz ama boyle dusundugunuz icin davranislariniza yansimistir ve size alinip, kusmuslerdir. siz ise kv gelecek diye kustuler saniyorsunuz. siz sizin gibi birine misafir olmak ister miydiniz? hadi diyelim ilk misafirleriniz gercekten sizi kullanan kotu niyetli insanlardi, e peki esinizin kardesi? evde bile yoksunuz ama rahatsiz oluyorsunuz? pek cok kisi de size hak vermis. bence kendinize dert edecek baska bir seyler bulun.

evde neler donecek yahu?

Benden gizli eşim evin anahtarini vericek ve ben sosyal medyada paylaşım yapan görumcemden öğrenirim diye söylemek zorunda kalicak aksi halde caktirmayacak bir eşim olacak katliam yaşanır o evde
Değil gorumcemin arkadaşları kardeşim bile kalamaz. Benim olmadığim evde ne işlerı var.
Çok sakinsiniz üstelik birde sevgilileri ile gelmişler bu kadar usturupsuz insanlar elbette yatağinizda da yatarlar mide bulandırici.
Gorumceniz evlendiğinde emin olUn haber vermedeni evine bile gidemeyeceksiniz. Esinizde çok terbiyesiz. Gorumceniz ve sevgilisi evde kitap okumayacak heralde . Ne kadar rahat da olsa bu konuda kimse kendi evinde de sevişilsin istemez.

Yatak odanizda, mutfağınızda veya evinizin herhangi bir yerinde tanimadiginiz insanlarin seks yapması sizi rahatsiz etmez mi gerçekten?
Merakımdan soruyorum.

Tatil yerlerinde yasayanlarin derdi bu oluyor.ben olsam cekirdek ailem disinda kimseyi kabul etmem oda cok abartmayacaklarsa.ayrica ben evde yokken kimseyi kabul etmem.gorumcem bi kere kalicam dedi kabul etmedim biz yokken kimse kalamaz dedim.sizde bi tavrinizi koyun allah askina

Böyle kul hakkı olmuyor mu
Kadının evini otel, kadını da hizmetçi gibi kullanıyorlar
Tavırlarıyla sözleriyle kestirip atılabilir yapacağı en guzel sey eşiyle değil kayniyla konuşmak olur diye düşünüyorum elbette böylesi de çok yanlış ancak ispati olmayacak biseyin ortaya atılması da cok buyuk gunah

Şunu da merak ettim, siz memlekettesiniz, koca memlekette, o kayın da anahtar ne geziyor.
Yani memlekette kocanızla kaynınız planı yapmış bile, oh oh ne güzel

Esin ne gamsiz. Gencler eglenecek cefasi sana dusecek. Ben tatilimi sonlandirir giderdim bir daha da misafir kabul etmezdim. Ayrica kusen akrabalari onemseme bi sonraki tatilde yine can ciger olurlar.

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben de deniz kenarında yaşıyorum. Annemle babam boşanmadan önce babamın rezil akrabaları gelirdi bize sürekli yazları. 15 güne yakın kalırlardı, yedir, içir, gezdir babamın maaşı onlara giderdi. Eve 1 çöp almazlardı bu süre içerisinde. Ben çocuğum ama en sinir olan bendim çünkü odama hep misafirlerin ayı çocukları yerleşirdi. Sonunda isyan bayrağını babam çekti. Hepsini defetti. Bi daha da gelmediler. Bunu eşinizin yapması gerekli. Meğer babam da hiç gelmelerini istemiyormuş ama çekinmiş ayıp olur diye. Geçen senelerde de fesat halam çocuklarını babamın yanına yolluyordu. 2 erkek çocuğu, ergenlik zamanları, ceplerine 5 kuruş para konmamış evlerine 15 bin lira aylık para gelmesine rağmen. Dayı bizi barlar sokağına götür, dayı bizi tekne turuna, dayı bizi rakı balığa... nasıl edepsizlerdi. Bi daha bunlar buraya gelmeyecek diye kıyameti kopardım. Dur demezsen arsızlar sürekli yoklar. Bu mesajımı eşine okut lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…