- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
soyle dusunseniz? ne guzel sizin sayenizde insanlar mutlu oluyorlar. oyle catalla bicakla esya ile mutlu olunmaz ne yazik ki bizim toplumumuzda bunu ogrenemiyoruz. guzel iliskiler, dostluklar insani mutlu eder. Muhtemelen misafirlerinizi agirladiniz ama boyle dusundugunuz icin davranislariniza yansimistir ve size alinip, kusmuslerdir. siz ise kv gelecek diye kustuler saniyorsunuz. siz sizin gibi birine misafir olmak ister miydiniz? hadi diyelim ilk misafirleriniz gercekten sizi kullanan kotu niyetli insanlardi, e peki esinizin kardesi? evde bile yoksunuz ama rahatsiz oluyorsunuz? pek cok kisi de size hak vermis. bence kendinize dert edecek baska bir seyler bulun.Nereden başlasam şimdi?
Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..
Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.
Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum.Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
evde neler donecek yahu?Hadi yazlıgı yine bi derece anlarım da genclerin sizin evde kop kop yapmalarına anlam veremem cünkü igrenc. O evde neler döner neler. Kim temizlicek o evi öf valla. Bosuna esimin akrabaları demeyin esinizde onlarla aynı sanırım tek sorun gören sizsiniz..
Yatak odanizda, mutfağınızda veya evinizin herhangi bir yerinde tanimadiginiz insanlarin seks yapması sizi rahatsiz etmez mi gerçekten?soyle dusunseniz? ne guzel sizin sayenizde insanlar mutlu oluyorlar. oyle catalla bicakla esya ile mutlu olunmaz ne yazik ki bizim toplumumuzda bunu ogrenemiyoruz. guzel iliskiler, dostluklar insani mutlu eder. Muhtemelen misafirlerinizi agirladiniz ama boyle dusundugunuz icin davranislariniza yansimistir ve size alinip, kusmuslerdir. siz ise kv gelecek diye kustuler saniyorsunuz. siz sizin gibi birine misafir olmak ister miydiniz? hadi diyelim ilk misafirleriniz gercekten sizi kullanan kotu niyetli insanlardi, e peki esinizin kardesi? evde bile yoksunuz ama rahatsiz oluyorsunuz? pek cok kisi de size hak vermis. bence kendinize dert edecek baska bir seyler bulun.
Bilmem bi düsünelim ? Baska biyerde böyle bi rahatlıgı bulamıyacak 4 tane genc var himm.. öyle oturup yemek felan yerler işte ne olucak. Arada tiktok cekerler.evde neler donecek yahu?
Kul hakkına iftiraya girer kardesim öyleEve dönünce altınlarım kayıp diye bi yaygara kopartın
Korkudan bir daha kimse gelmez evinize
Kesinlikle, bizde burda boşa sinir oldukyani kısaca nickinizin hakkını verip minnos kalacaksınız.
ben harekete gececeksiniz diye bekliyorum ama yok. olan oldu sinir oldum deyip birakacaksiniz mevzuyu
Böyle kul hakkı olmuyor muKul hakkına iftiraya girer kardesim öyle
Tavırlarıyla sözleriyle kestirip atılabilir yapacağı en guzel sey eşiyle değil kayniyla konuşmak olur diye düşünüyorum elbette böylesi de çok yanlış ancak ispati olmayacak biseyin ortaya atılması da cok buyuk gunahBöyle kul hakkı olmuyor mu
Kadının evini otel, kadını da hizmetçi gibi kullanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?