Evimde tatil yapıyorlar

Bizde bir sahil kasabasında yaşıyoruz ve bizim de misafirimiz çok olur yatılı gelen, çocuklu coluklu ama ne ben ne eşim hiç rahatsız olmuyoruz ki ben mutfagima sokmuyorum kimseyi herşeyi kendim yapıyorum. Çok yorucu oluyor kabul ama misafir sevmiyorsanız eşinize söylemeniz gerek. Birde sahil yerinde oturmanın dejavantaji misafir. Dediğim gibi biz seviyoruz ki gelenler genellikle akraba da olmuyor yani. Akrabalar daha başımızın üstünde yeri var yani

Iyide akrabası degilki gelen sevgilisi ve arkadaşı ve onun sevgilisi dıdısının dıdısının dıdısının ne isi var evinde...insanlar mutlu olucak diye olduuuuu o zaman gelen geçen yatağında yatsın kerhane gibi ..
Haa o küsüp giden akrabalarda da ne istiyor 5 yıldızlı otel hizmetimi..kolaymı sanıyorsun akraba bile olsa kahvalti hazırla akşam ne yiyecekler onu düşün denize gidip gerçekler banyo yapacaklar havlu yatacaklar zaten sıcak hergun çarşaf pike değiştir vs..

Nasıl izin veriyorsunuz böyle şeylere.
Ayrıca bu kadar yüzsüz insanlara diliniz papuç misali olmalı. Asla yüz vermemeli ve renginizi apaçık belli etmelisiniz. Empatinin dibini buldum. Benim bile buradan sinirlerim hopladı.

Ne münasebet kızların sevgilisi olur mu hiç

Akraba neysede sen yokken esi bile degil kayninin tövbe yarabbi

Yatak odanizda, mutfağınızda veya evinizin herhangi bir yerinde tanimadiginiz insanlarin seks yapması sizi rahatsiz etmez mi gerçekten?
Merakımdan soruyorum.
Ya aklima bile gelmez. Siz hic otel tatili yapmiyor musunuz? orada kim ne yapti biliyor musunuz? evinize hic evli bir cift gelmiyor mu? siz evinizden baska hic bir yerde sevismiyor musunuz? insanlar kavga edecegine sevissin. carsaflari degistiririm olur biter. ama mesela sigara icsinler istemem cunku cocugum var. bu evimizin kuralidir ve acikca soylerim ama bizim evde seks yapilmaz diyemem kimseye, bana ne yahu?

otel mi orasi her gun kahvalti ve nevresim degisimi yapilsin? insanlar 3 gun kalmis gitmis. sevmedigi insani kimse misafir etmek istemez onu anliyorum, anlamadigim onlar kotu, bunlar kotu, sunlar kotu eee? yarin bir gun sizin akrabaniz da mi gelemeyecek? yalniz yiyen, yalniz olur arkadaslar.

Boyle konulardada konu sahibinin tutumu hep ayni. Onu yapamam bunu yapamam, niye konu acıp milleti dellendiriyon o zaman. Herkese sustugun gibi burdada sus. Olay cıkarmak icin eve gitmeyi bekliyo bu nasıl sakinlik hayret. Siz daha cok kullanilirsıniz bu baslangic

Konu sahibu şimdi şu anda arayın yeni haberim oldu ben böyle birşeyi kabul edemem ben ypkken evimde kalınmasını istemiyorum lütfen hemen evimden çıkın bir daha da böyle birşeyi aklına bile getirme deyin... sana haber bile vermeden arkadan iş cevirmişler. Sen sinir olduğun kadar biraz da onlar sinir olsun... sinir de olmazlar güler geçerler... kayınvalidene de söyle iğrendim falan de tüm esyaları değistirecem baya masraf çıkacak de... pasif olmayın bu kadar... esine de soyle onden gitsin evi temizletsin yatağı değiştirsin vs öyle git evine. Agzindan burnundan getir de bir daha boyle bir seye kalkışmasın.

Sanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım orda
Çabuk parlayan biri olduğumdan sakinliğinize hayran kaldım ama bazen sakin olmamak gerekiyor, kayınbiraderiniz çok düşünceli bir adam olsa siz yokken abisinden anahtar istemezdi, o yüzden sizin yatak kullanılmıştır ve bence eve gidince hayatınızda ilk defa da olsa sakin kalmayın ve o yatağı eşinizin gözü önünde fırlatıp atın tabii tüm çarşaf havlu vb şeyleri de, sanırım ben hepsini ateşe verir, ateşin karşısında çayla sigara içiyor olurdum, eşinizin yaptığı çok ayıp, evinize hiç tanımadığınız insanların girmesine izin veriyor, kadınların sizin iç çamaşırlarınızı kıyafetlerinizi kullanmayacağının garantisi var mı? Madem kavga edemeyen bir mizacınız var, o vakit eşyaları atın aynı etkiyi yaratır.

Kimsenin evine ev sahibi yokken hem de sevgilimle gitmem. Sevişecek başka yer bulsunlar... Sizin içiniz sorun yokmuş madem siz misafir edin bu gençleri... o evden çıkıp sizin eve gelsinler ha siz ha konu sahibi ikiniz de tanımıyorsunuz o 3 kişiyi

aman birine biraz faydaniz dokunur diye odunuz kopuyor, akliniz da uckurdan baska bir seye calismiyor anlasilan. kardesim arkadaslarini alip gelse basimin ustunde yerleri var, ha esimin kardesi ha benim kardesim. dahiyane bir cozum buldunuz gercekten, pardon yas kacti?

Herkese taviz vermek yerine bence sert davranmalısın kimse kimsenin malını bu kadar vurdumduymaz bi şekilde kullanamaz eşinin düşüncesi ne bilmiyorum ama bence sen biraz ağırlığını koy bence tatile gitmek isteyen tutsun otelini apartini.

Konuyu anlamadiniz mi, anlamamak icin ozel bir caba mi sarf ediyorsunuz?
Kadin evde yok. Misafirden haberi yok. Bu kabul edilebilir birsey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…