Size de söyleyiverseydi bir zahmet, sizin de rızanızı alsaydı. Eğer "hayır" diyemediyse en azından size de anlatsaydı durumu bari "evden alacağın bir şey var mı?" diye sorsaydı.Çok haklısınız. Zaten bu artık son damla oldu. Bu zamana kadar eşimin akrabalarına gittim geldim ama artık gitmiyorum. Yüz bulmasınlar artık. Eşimle konuşmuş o da izin vermiş. Anahtarı da vermiş Bi şekilde.
Kayınbiraderde ki rahatlık ta ayrı bir olay yalnız. Üstelik doğru düzgün muhabbetiniz de yokmuş. Verebileceğiniz tepkilerden hiç mi çekinmiyor. Siz değil belki ama birçok kadın az veya çok bir şekilde tepkisini ortaya koyardı.Onu eve alan eşimse, onla muhatap olurum. Suç onda sonuçta. Ben kardeşini tanımam etmem. 3 yıllık evliyiz, oturup nasılsın demişliğimiz yoktur birbirimize. Numarası yoktur falan öyle Bi ilişki yani bizimki.
Sinirden ağlarım maksadında dedim. Konuşucam tabi ki orası ayrıSen salakmisin bacim.ne oturup aglicaksin fikirlerini net bir şekilde karşı tarafa soyleyemiceksen sen by evlilik devesini nasıl guducen kayninin yüzüne soyleyemiyosan msj atarsin esine de hoşlanmadığını söyleyebilirsn hadi kaynin neyse abisinin evine gelmiş belki bir şekilde görmezden gelinirditek olsaydı ama o 3 yabancı kabul edilemez
Ya kv kp "oğlumuzun evine gidiyoruz" diye düşünüyorlar, kayınbirader de "ağabeyimin evine gidiyorum, ağabeyimin eşyaları" diye düşünüyor.Kimse o evde eş, de var, o kadının da evidir orası diye düşünmüyor, kaldı ki o evi ev yapan da o kadındır aslında.Kayınbiraderde ki rahatlık ta ayrı bir olay yalnız. Üstelik doğru düzgün muhabbetiniz de yokmuş. Verebileceğiniz tepkilerden hiç mi çekinmiyor. Siz değil belki ama birçok kadın az veya çok bir şekilde tepkisini ortaya koyardı.
Sen salakmisin bacim.ne oturup aglicaksin fikirlerini net bir şekilde karşı tarafa soyleyemiceksen sen by evlilik devesini nasıl guducen kayninin yüzüne soyleyemiyosan msj atarsin esine de hoşlanmadığını söyleyebilirsn hadi kaynin neyse abisinin evine gelmiş belki bir şekilde görmezden gelinirditek olsaydı ama o 3 yabancı kabul edilemez
Aslında yanlış olduğunu anladığı için söyleyemedi. Ne kardeşine hayır diyebildi, ne de bana söylemeye yüzü oldu. Kardeşi ins hikaye atınca söylemek zorunda kaldı o da yarım ağızla. Bu onu haklı kılmaz elbet. Biraz ailesine hayır demeyi öğrensin. Kendimi gerçekten enayi gibi hissediyorumSize de söyleyiverseydi bir zahmet, sizin de rızanızı alsaydı. Eğer "hayır" diyemediyse en azından size de anlatsaydı durumu bari "evden alacağın bir şey var mı?" diye sorsaydı.
Haklısınız ama olay o kadarla da sınırlı değil ki. Sevgililer ve arkadaş var birde. Bu çiftler sosyal mesafe eşliğinde misafircilik oynamayacaklar herhalde evde. Hiç tanımadığı yengesinin bu duruma tahammül edemeyip bir rezillik çıkarabilme ihtimalini nasıl hesaba katmadan bu kadar rahat hareket edebiliyor, onu merak ediyorum.Ya kv kp "oğlumuzun evine gidiyoruz" diye düşünüyorlar, kayınbirader de "ağabeyimin evine gidiyorum, ağabeyimin eşyaları" diye düşünüyor.Kimse o evde eş, de var, o kadının da evidir orası diye düşünmüyor, kaldı ki o evi ev yapan da o kadındır aslında.
Tabi ki çağırmam, temizlikçiye niye güveneyim ki ayrıca?Siz bu kafayla daha çok ezilirsiniz; bari siz gidene kadar evinize temizlikçi falan sokmayında; hırsızlık olursa o garibin başına kalmasın.
Ayyy valla çok güzel fikirmiş kahkaha attim resmenEve dönünce altınlarım kayıp diye bi yaygara kopartın
Korkudan bir daha kimse gelmez evinize
Evet onlara soyledim gelmek istediklerinde musait degiliz dedim...arkamdan ne dedikleri kusmeleri kirilmalari cok da umrumda degil...cunku benim huzurum onlarinkinden daha onemliEşinizin ailesi ile mi konuştunuz? Nasıl söylediniz
Kv çekinir aslında çok gelip gitmez. Hatta kardeşinin bana hiç gelmişliğ yoktur. Ama söz konusu havuzlu ev olunca birden atladı. Çıkar dünyası işte...Ya kv kp "oğlumuzun evine gidiyoruz" diye düşünüyorlar, kayınbirader de "ağabeyimin evine gidiyorum, ağabeyimin eşyaları" diye düşünüyor.Kimse o evde eş, de var, o kadının da evidir orası diye düşünmüyor, kaldı ki o evi ev yapan da o kadındır aslında.
Çok şanslısınız valla ya da iyi tavır koyuyorsunjzben anahtarimi sadece kp verdim ki kapida kalirsam diye allahtan oyle gelen giden olmaz。sahil ilcesinde oturdugum halde ben bile gidemiyorumki denize milletin rahatliga bakin。dayanamazdim herhalde
Bunu okuduğumda yemek yiyordum. Kusacaktım. Bu ne iğrençlik.Benim komşumun bi yazlığı varmış. Anahtar kocasının sülalesinde geziyormuş. Giden eğlenen içen edenler bide toplamadan çıkıyormuş. En son kaynı ve arkadaşları evde alem yapmışlar. Komşumda 1 hafta sonra gidiyor.
Mutfakta bardağın içinde kirli ped görüyor.
Kıyameti koparıp sabahına evi satılığa koydurmuş.
Hata başta anahtarı verip gitmelerine müsaade etmekte. Benim olmadığım eve kimse giremez.
Kendi anne babamda dahil.
Kaldı ki akrabalar.
Ben ailemin yanına ameliyat olmaya gidecektim de lv kp eşimi yalnız bırakmamak için yanlarına gelecekti. Ona bile izin vermedim.
Hanımının olmadığı evde kaldı ki otel gibi tatil.
Ben kadınların bu düşündüklerini erkekler niye düşünmez onu anlamıyorum . Altını eşyaları mahremi beden düşünmez . Salak bu erkekler daha doğrusu kendi ailelerine salaklar bize gelince öyle bir akıllanıyorlar ki ? Sizde kendi kardeşlerinizi ailenizi çağırın kısasa kısas yapın hepOgrendıgınde yola cıksınlar döndür yoldan, benzınlerıne acımadın heralde?
Altını falan dusunmeye bilirler ama eslerının buna kızacagını gayet iyi biliyorlarBen kadınların bu düşündüklerini erkekler niye düşünmez onu anlamıyorum . Altını eşyaları mahremi beden düşünmez . Salak bu erkekler daha doğrusu kendi ailelerine salaklar bize gelince öyle bir akıllanıyorlar ki ? Sizde kendi kardeşlerinizi ailenizi çağırın kısasa kısas yapın hep
Ben sürekli evime giren temizlikçiye güvenirim. Güvenmediğimi evime kendim varken de sokmam Zaten çalışırken ben yokken evi temizliyordu yardımcım. Ama hiç tanımadığı insanları evinizde tatil yapıp yatak odanıza kadar girmesine ses çıkaramadığınıza bakılırsa, temizlikçiye güvenmem lafınız havada kalmış, iki yetişkin çiftin tatil ve keyif yaptığı 2+1 eve küçücük bebekle nasıl gideceksiniz ki temizlenmeden hijyen sıkıntılı, mecbur siz gitmeden temizlenmesi lazım. Ama birşeyler çalınırsa ihale temizlikçiye kalır o mağdur olur diye böyle bir uyarıda bulundum.Tabi ki çağırmam, temizlikçiye niye güveneyim ki ayrıca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?