Evimde tatil yapıyorlar

Size de söyleyiverseydi bir zahmet, sizin de rızanızı alsaydı. Eğer "hayır" diyemediyse en azından size de anlatsaydı durumu bari "evden alacağın bir şey var mı?" diye sorsaydı.

Onu eve alan eşimse, onla muhatap olurum. Suç onda sonuçta. Ben kardeşini tanımam etmem. 3 yıllık evliyiz, oturup nasılsın demişliğimiz yoktur birbirimize. Numarası yoktur falan öyle Bi ilişki yani bizimki.
Kayınbiraderde ki rahatlık ta ayrı bir olay yalnız. Üstelik doğru düzgün muhabbetiniz de yokmuş. Verebileceğiniz tepkilerden hiç mi çekinmiyor. Siz değil belki ama birçok kadın az veya çok bir şekilde tepkisini ortaya koyardı.

Sinirden ağlarım maksadında dedim. Konuşucam tabi ki orası ayrı

Ya kv kp "oğlumuzun evine gidiyoruz" diye düşünüyorlar, kayınbirader de "ağabeyimin evine gidiyorum, ağabeyimin eşyaları" diye düşünüyor.Kimse o evde eş, de var, o kadının da evidir orası diye düşünmüyor, kaldı ki o evi ev yapan da o kadındır aslında.

Böyle salaklı falan yorumlar yazamazsınız yalnız.

ben anahtarimi sadece kp verdim ki kapida kalirsam diye allahtan oyle gelen giden olmaz。sahil ilcesinde oturdugum halde ben bile gidemiyorumki denize milletin rahatliga bakin。dayanamazdim herhalde

Siz bu kafayla daha çok ezilirsiniz; bari siz gidene kadar evinize temizlikçi falan sokmayında; hırsızlık olursa o garibin başına kalmasın.

[/QUOTE]
Size de söyleyiverseydi bir zahmet, sizin de rızanızı alsaydı. Eğer "hayır" diyemediyse en azından size de anlatsaydı durumu bari "evden alacağın bir şey var mı?" diye sorsaydı.
Aslında yanlış olduğunu anladığı için söyleyemedi. Ne kardeşine hayır diyebildi, ne de bana söylemeye yüzü oldu. Kardeşi ins hikaye atınca söylemek zorunda kaldı o da yarım ağızla. Bu onu haklı kılmaz elbet. Biraz ailesine hayır demeyi öğrensin. Kendimi gerçekten enayi gibi hissediyorum

Haklısınız ama olay o kadarla da sınırlı değil ki. Sevgililer ve arkadaş var birde. Bu çiftler sosyal mesafe eşliğinde misafircilik oynamayacaklar herhalde evde. Hiç tanımadığı yengesinin bu duruma tahammül edemeyip bir rezillik çıkarabilme ihtimalini nasıl hesaba katmadan bu kadar rahat hareket edebiliyor, onu merak ediyorum.

Çok garipsiniz konu sahibi. Bu kadar sinir bozucu derecede sakin tepkilerinizi okuyacağımı bilseydim konuya girip bakmazdım Boşu boşuna benim sinirlerim bozuldu, üstüne yok yere eşime öfke duymaya başladım

Kv çekinir aslında çok gelip gitmez. Hatta kardeşinin bana hiç gelmişliğ yoktur. Ama söz konusu havuzlu ev olunca birden atladı. Çıkar dünyası işte...

ben anahtarimi sadece kp verdim ki kapida kalirsam diye allahtan oyle gelen giden olmaz。sahil ilcesinde oturdugum halde ben bile gidemiyorumki denize milletin rahatliga bakin。dayanamazdim herhalde
Çok şanslısınız valla ya da iyi tavır koyuyorsunjz

Bunu okuduğumda yemek yiyordum. Kusacaktım. Bu ne iğrençlik.

Ogrendıgınde yola cıksınlar döndür yoldan, benzınlerıne acımadın heralde?
Ben kadınların bu düşündüklerini erkekler niye düşünmez onu anlamıyorum . Altını eşyaları mahremi beden düşünmez . Salak bu erkekler daha doğrusu kendi ailelerine salaklar bize gelince öyle bir akıllanıyorlar ki ? Sizde kendi kardeşlerinizi ailenizi çağırın kısasa kısas yapın hep

Altını falan dusunmeye bilirler ama eslerının buna kızacagını gayet iyi biliyorlar
İnsan evdeki esyadan once karımın tadı kacacak diyip karısını dusunur zaten.

Neden dusunmeze gelince, gordugumuz uzre konu sahıbı kendını yiyor ama bize anlatıyor..
Aman Alırıza bey agzımızın tadı kacmasın diyen Hayriye gıbı ne Esine ne de evne yerlesen kaynına bısey demiyor
Demeyecekte, bu olay kapanıp gidecek.

Neden adam kardesıyle kotu olsun, karısının bısey demeyecegını biliyor.

Tabi ki çağırmam, temizlikçiye niye güveneyim ki ayrıca?
Ben sürekli evime giren temizlikçiye güvenirim. Güvenmediğimi evime kendim varken de sokmam Zaten çalışırken ben yokken evi temizliyordu yardımcım. Ama hiç tanımadığı insanları evinizde tatil yapıp yatak odanıza kadar girmesine ses çıkaramadığınıza bakılırsa, temizlikçiye güvenmem lafınız havada kalmış, iki yetişkin çiftin tatil ve keyif yaptığı 2+1 eve küçücük bebekle nasıl gideceksiniz ki temizlenmeden hijyen sıkıntılı, mecbur siz gitmeden temizlenmesi lazım. Ama birşeyler çalınırsa ihale temizlikçiye kalır o mağdur olur diye böyle bir uyarıda bulundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…