Evimde tatil yapıyorlar

ii
Çok garipsiniz konu sahibi. Bu kadar sinir bozucu derecede sakin tepkilerinizi okuyacağımı bilseydim konuya girip bakmazdım Boşu boşuna benim sinirlerim bozuldu, üstüne yok yere eşime öfke duymaya başladım
Sakin olduğumu nasıl anladınız? Sakinliğim size, ne yapayım size mi bağırayım, hıncımı sizden mi alayım? Elimde tel sürekli insta hikayelerini takip ediyorum. Yatağımda mı yattılar, altınım mı aldılar, çeyizlik bardak takımımı kullanıyorlar, klimayı 24 saat açık bırakıyorlar belki de.. Bunların hepsi hatta daha fazlasını düşünmek nasıl bişi biliyo musun.. Öyle uzaktan okumaya da benzemiyor emin olun.
Evet şuan sakin görünüyorum. Kv arayıp al şu oğlunu evimden diye bağıramıyorum mesela. Veya eşim, kardeşinin geleceğini çıtlattığında ortalığı ayağa kaldırmadım. Ama herşeyin zamanı ve yeri var. Ben doğru zamanı beklerim. Hak her zaman bağırıp çağırılarak alınmaz.
Eşimin bana sormaması fikrimi almaması da büyük sorun.
Yani işte kısacası Bi şekilde şuan enayi yerine kondum ve bu bana ders oldu.

Tanıdığım temizlikçi olmadığı için ben gelmeden yaptırmam, o anlamda söyledim. O insanlara da güvenmiyorum. Önce eve girip paramı kontrol ederim, sonra temizlikçi gelir.

Evet onlara soyledim gelmek istediklerinde musait degiliz dedim...arkamdan ne dedikleri kusmeleri kirilmalari cok da umrumda degil...cunku benim huzurum onlarinkinden daha onemli
Kv kp sizin eve gelemezler mi yani? Onlara mı söylediniz

Tanıdığım temizlikçi olmadığı için ben gelmeden yaptırmam, o anlamda söyledim. O insanlara da güvenmiyorum. Önce eve girip paramı kontrol ederim, sonra temizlikçi gelir.
keşke yanına alsaydın canım ne olur ne olmaz ev boş kalsada çalınma riski var ben giderken eve biseymi birakmamda.

Doğru zaman ne zaman peki, adam tatili yapıp gelecek , keyfi bozulmayacak, eşiniz eve gidince nasıl olsa olan olmuş biten bitmiş olacak, siz konuşunca sizin gazınızı almak için peki tamam diyecek, siz ciddi olsun diye uzatınca tamam dedim niye uzatıyorsun olacak ama sonra böyle bir durumda gene aynısını yapacak, bakın böyle durumlarda tepkiyi anında vermezseniz sonuç elde edemezsiniz.

Çok şanslısınız valla ya da iyi tavır koyuyorsunjz
yok ondn degil ailesi koyde biz ilcedeyiz koyde 3 katli yeni guzel bi evleri var。 onlarin istedigi koydeki evin ust katinda kalacak bi gelin gorumcenin 3 veledi girip cikarken ses etmeyip cocukla ilgilenecek, yada arada bi gece evim yok gibi onlarda kalacak bi gelindi baktilar ben kalmiyorum sevdikleri gelin modeli degilim koyde kalanlarinn kendi tercihi ama ben sevmiyorum zaten buyuk sehirden ilceye gelin gelmisim bana fazla bile

Ay ne kadar pasifsiniz konu sahibi oturduğum yerde cinnet geçirttiniz. Hala zamanı var diyorsunuz. Üzerinden zaman geçecek siniriniz geçecek belki gündemde başka sorunlar olacak. Bu konu da gümbürtüye gidecek! Pes diyorum kendi evinde söz sahibi olamayan insanlar evlenmesin yahu sonra tepenize çıkarlar

Suçlu sizsiniz canım. Hayır demesini bilmiyor musunuz. Eşinle hiç mi.iletişimin yok.
Hoşçakal demeden giden misafirlerine bir çemkirirdim. Sen olmayan evde yabancıların ne işi var. Eşimi arayım hemen evdev onları göndermesini söylerdim bir güzel cinnet çıkarırdım. Sen böyle devam edersen ohooo hoo

İzin vermeyın .Oteller var apartlar var.

Valla ben diyorum da ne oluyor . Tamam tamam deyip yine aynısını yapıyor. Ben sitres olduğumla kalıyorum . Salak olduğunu düşünüyorum yani başka bir açıklaması yok . Kafaları basmıyor .

Valla ben diyorum da ne oluyor . Tamam tamam deyip yine aynısını yapıyor. Ben sitres olduğumla kalıyorum . Salak olduğunu düşünüyorum yani başka bir açıklaması yok . Kafaları basmıyor .
Hayır dedıgınız halde, o insanları evinize mı davet ediyor?

Aynen bassın cıngarı. Bırak evde yokken olmasını evde varken bile millet sevgilisini alıp alıp gelmemeli. Görgüsüzler ya resmen tüm sülele, sülanenin de dıdısının dıdısı eve tatil yapmaya geliyor. Otel mi orası

Hayır dediyseniz adam yine davet ettiyse siz kendiniz söyleyin. Kocanız da orda bir rezil olsun da aklı başına gelsin.

Hayır demeyı öğrenin bence ne münasebet gelen gıden Tatıl evı olarak kullanacak esınızle cıddı sekılde konuşup rahatsız olduğunuzu boyle mısafır ıstemedıgınızı soyleyın bence ben olsam dırekt yuzlerıne soylerım gelenler düşünmüyorsa utanmıyorsa sız hıc utanmayın derım bı kere kötü olun bırdaha gelemesınler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…