- 3 Mayıs 2011
- 13.819
- 49.064
- 798
Bu konu ve konu sahibinin sakinliği beni bezdirdi. Şu forumda okuduğum en rahatsız edici konu olabilir.
Sakin olduğumu nasıl anladınız? Sakinliğim size, ne yapayım size mi bağırayım, hıncımı sizden mi alayım? Elimde tel sürekli insta hikayelerini takip ediyorum. Yatağımda mı yattılar, altınım mı aldılar, çeyizlik bardak takımımı kullanıyorlar, klimayı 24 saat açık bırakıyorlar belki de.. Bunların hepsi hatta daha fazlasını düşünmek nasıl bişi biliyo musun.. Öyle uzaktan okumaya da benzemiyor emin olun.Çok garipsiniz konu sahibi. Bu kadar sinir bozucu derecede sakin tepkilerinizi okuyacağımı bilseydim konuya girip bakmazdımBoşu boşuna benim sinirlerim bozuldu, üstüne yok yere eşime öfke duymaya başladım
Tanıdığım temizlikçi olmadığı için ben gelmeden yaptırmam, o anlamda söyledim. O insanlara da güvenmiyorum. Önce eve girip paramı kontrol ederim, sonra temizlikçi gelir.Ben sürekli evime giren temizlikçiye güvenirim. Güvenmediğimi evime kendim varken de sokmam Zaten çalışırken ben yokken evi temizliyordu yardımcım. Ama hiç tanımadığı insanları evinizde tatil yapıp yatak odanıza kadar girmesine ses çıkaramadığınıza bakılırsa, temizlikçiye güvenmem lafınız havada kalmış, iki yetişkin çiftin tatil ve keyif yaptığı 2+1 eve küçücük bebekle nasıl gideceksiniz ki temizlenmeden hijyen sıkıntılı, mecbur siz gitmeden temizlenmesi lazım. Ama birşeyler çalınırsa ihale temizlikçiye kalır o mağdur olur diye böyle bir uyarıda bulundum.
Kv kp sizin eve gelemezler mi yani? Onlara mı söyledinizEvet onlara soyledim gelmek istediklerinde musait degiliz dedim...arkamdan ne dedikleri kusmeleri kirilmalari cok da umrumda degil...cunku benim huzurum onlarinkinden daha onemli
keşke yanına alsaydın canım ne olur ne olmaz ev boş kalsada çalınma riski var ben giderken eve biseymi birakmamda.Tanıdığım temizlikçi olmadığı için ben gelmeden yaptırmam, o anlamda söyledim. O insanlara da güvenmiyorum. Önce eve girip paramı kontrol ederim, sonra temizlikçi gelir.
Doğru zaman ne zaman peki, adam tatili yapıp gelecek , keyfi bozulmayacak, eşiniz eve gidince nasıl olsa olan olmuş biten bitmiş olacak, siz konuşunca sizin gazınızı almak için peki tamam diyecek, siz ciddi olsun diye uzatınca tamam dedim niye uzatıyorsun olacak ama sonra böyle bir durumda gene aynısını yapacak, bakın böyle durumlarda tepkiyi anında vermezseniz sonuç elde edemezsiniz.ii
Sakin olduğumu nasıl anladınız? Sakinliğim size, ne yapayım size mi bağırayım, hıncımı sizden mi alayım? Elimde tel sürekli insta hikayelerini takip ediyorum. Yatağımda mı yattılar, altınım mı aldılar, çeyizlik bardak takımımı kullanıyorlar, klimayı 24 saat açık bırakıyorlar belki de.. Bunların hepsi hatta daha fazlasını düşünmek nasıl bişi biliyo musun.. Öyle uzaktan okumaya da benzemiyor emin olun.
Evet şuan sakin görünüyorum. Kv arayıp al şu oğlunu evimden diye bağıramıyorum mesela. Veya eşim, kardeşinin geleceğini çıtlattığında ortalığı ayağa kaldırmadım. Ama herşeyin zamanı ve yeri var. Ben doğru zamanı beklerim. Hak her zaman bağırıp çağırılarak alınmaz.
Eşimin bana sormaması fikrimi almaması da büyük sorun.
Yani işte kısacası Bi şekilde şuan enayi yerine kondum ve bu bana ders oldu.
yok ondn degilÇok şanslısınız valla ya da iyi tavır koyuyorsunjz
İzin vermeyın .Oteller var apartlar var.Nereden başlasam şimdi?
Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..
Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.
Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum.Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Valla ben diyorum da ne oluyor . Tamam tamam deyip yine aynısını yapıyor. Ben sitres olduğumla kalıyorum . Salak olduğunu düşünüyorum yani başka bir açıklaması yok . Kafaları basmıyor .Altını falan dusunmeye bilirler ama eslerının buna kızacagını gayet iyi biliyorlar
İnsan evdeki esyadan once karımın tadı kacacak diyip karısını dusunur zaten.
Neden dusunmeze gelince, gordugumuz uzre konu sahıbı kendını yiyor ama bize anlatıyor..
Aman Alırıza bey agzımızın tadı kacmasın diyen Hayriye gıbı ne Esine ne de evne yerlesen kaynına bısey demiyor
Demeyecekte, bu olay kapanıp gidecek.
Neden adam kardesıyle kotu olsun, karısının bısey demeyecegını biliyor.
Hayır dedıgınız halde, o insanları evinize mı davet ediyor?Valla ben diyorum da ne oluyor . Tamam tamam deyip yine aynısını yapıyor. Ben sitres olduğumla kalıyorum . Salak olduğunu düşünüyorum yani başka bir açıklaması yok . Kafaları basmıyor .
Aynen bassın cıngarı. Bırak evde yokken olmasını evde varken bile millet sevgilisini alıp alıp gelmemeli. Görgüsüzler ya resmen tüm sülele, sülanenin de dıdısının dıdısı eve tatil yapmaya geliyor. Otel mi orasıHikayedeki en masum grup kızlar bence. Sevgilisi gel tatile gidiyoruz demiş kız da gelmiş. Sizin çizmediğiniz sınırdan elalemin kızına ne ki? Eşiniz saygısız biri size karşı. Evinize kardeşini geçtim hiç tanımadığınız 3 kişiyi daha sokan o. Yatağı kullanır, havluyu kullanır, tezgahta orada burada sevişir.. Belki de virüs var birinde gidip korona olacaksınız Allah bilir artık. Eşiniz size deme gereği bile duymamış tabii. Konu dönüp dolaşıp eşinize patlıyor. Sizi de sindirmiş ses çıkaramıyorsunuz. Biraz ağırlığınız olsun. Eşimi çok severim ama benden izinsiz eve köpek bile sokamaz ben yokken. Hele de şunu yapsa boğarım direkt.
Size tavsiye evi yardımcı bir hanıma temizletin dip bucak çamaşır sularıyla. Perdelere, duvarlara kadar temizletin. Halıyı yıkamaya verin vs. Bütün parayı da eşinizden alın. Üstüne de yatağınızı yenileyin. Bazı şeylerin bedeli olur. Sağlam bir kavga ve maddi zarar aklını başına getirir.
Hayır dediyseniz adam yine davet ettiyse siz kendiniz söyleyin. Kocanız da orda bir rezil olsun da aklı başına gelsin.Valla ben diyorum da ne oluyor . Tamam tamam deyip yine aynısını yapıyor. Ben sitres olduğumla kalıyorum . Salak olduğunu düşünüyorum yani başka bir açıklaması yok . Kafaları basmıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?