Evimde tatil yapıyorlar

Canım bende eşyalarıma aşık olarak almıştım biri bişey yapar diye aklım çıkıyordu boşandık eşyaları gözüm görmedi boşver yenisini aldırırsın eşinle Aran iyi olsun yeterki ne kadar önemsizmiş diyor insan sonra şuan olsa umrumda olmazdı
Siz konuyu biraz yanlis anlamışsınız bence

Anahtar herkes de mi
Cevabınız hayır ise bu insanlar gelmeden haber veriyor ve siz odanızı kilitlemeden eşyalarınızı daha güvenilir bir yerde saklamıyorsanız hatalı siz oluyorsunuz
İstemediginiz insanlara uygun cevaplar verip geçiştirebilirsiniz
Herkeste değil. Eşim verdi bir şekilde ve çağırırken bana sormadı. Ben olayı annemin babamın yanında öğrendiğim için ses çıkarmak istemedim. Ama hoşlanmadığımı belirttim.
Odamı kitleyemedim çünkü evden çıkarken bana geleceklerini bilmiyordum.

Herkeste değil. Eşim verdi bir şekilde ve çağırırken bana sormadı. Ben olayı annemin babamın yanında öğrendiğim için ses çıkarmak istemedim. Ama hoşlanmadığımı belirttim.
Odamı kitleyemedim çünkü evden çıkarken bana geleceklerini bilmiyordum.
Fazla uysalsiniz. Su durumda kiyameti koparmaniz gerekirdi. Esinize sert cikamiyorsunuz herhalde. Size sormadan nasil anahtari verir? Velev ki acikta ic camasriniz kaldi copunuz vs bir seyiniz kaldi, olamaz mi yani?

Kardeşine hayır diyemedi. Bana da söylemeye çekindi. Çünkü kv bile razı olmadı. Baktı kardeşi hikaye atıp duruyor, göreceğimi anlayınca yarım ağız söyledi
Ev mahremdir.Asiri sinir oldum ya tepkiniz sert olmali

Kardeşine hayır diyemedi. Bana da söylemeye çekindi. Çünkü kv bile razı olmadı. Baktı kardeşi hikaye atıp duruyor, göreceğimi anlayınca yarım ağız söyledi
Bu forumdaki en kocacı insan benimdir herhalde jsksksk ona ragmen tum kalbimle söylüyorum ki, yerinizde olsam buyuuuuuuuuk çıngar çıkarırdım. Oyle boyle degil

Canım bende eşyalarıma aşık olarak almıştım biri bişey yapar diye aklım çıkıyordu boşandık eşyaları gözüm görmedi boşver yenisini aldırırsın eşinle Aran iyi olsun yeterki ne kadar önemsizmiş diyor insan sonra şuan olsa umrumda olmazdı
Esı eve insan doldururken araları nasil iyi olacak ki?
Ayrıca esya oyle kolay alınmıyor en ucuz koltuk takımı 6 bin tlden basliyor.

Onu diyip bunu eklesin işte. Eşine göre öenmli bir konu değilse bile sırf eşya yenilememek için o da kabul etmez belki...
Adam da "karım bunu desin eşyaları yenileyeyim" diye beklemiyor bence...
Karısının sözünü dinleyecek adam olsa bı fikrini sorardı, sen ne diyorsun diye...
Kadın pasif, adam da kullanıyor

Back
X