Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu diyebilecek olan kadın, "ben yokken evimde misafirin ne işi var" da diyebilirdiBen çok huyluyum kalan olursa eşyaları yenileyeceğim diyin eşinize... hatta yatağı falan yenileyin.
Siz konuyu biraz yanlis anlamışsınız benceCanım bende eşyalarıma aşık olarak almıştım biri bişey yapar diye aklım çıkıyordu boşandık eşyaları gözüm görmedi boşver yenisini aldırırsın eşinle Aran iyi olsun yeterki ne kadar önemsizmiş diyor insan sonra şuan olsa umrumda olmazdı
Herkeste değil. Eşim verdi bir şekilde ve çağırırken bana sormadı. Ben olayı annemin babamın yanında öğrendiğim için ses çıkarmak istemedim. Ama hoşlanmadığımı belirttim.Anahtar herkes de mi
Cevabınız hayır ise bu insanlar gelmeden haber veriyor ve siz odanızı kilitlemeden eşyalarınızı daha güvenilir bir yerde saklamıyorsanız hatalı siz oluyorsunuz
İstemediginiz insanlara uygun cevaplar verip geçiştirebilirsiniz
Evini kullanıyorlarmışSiz konuyu biraz yanlis anlamışsınız bence
Kardeşine hayır diyemedi. Bana da söylemeye çekindi. Çünkü kv bile razı olmadı. Baktı kardeşi hikaye atıp duruyor, göreceğimi anlayınca yarım ağız söylediHaklısınız gerçekten. Eşiniz ne diyor bu duruma? Kendisi memnun sanırım
Fazla uysalsiniz. Su durumda kiyameti koparmaniz gerekirdi. Esinize sert cikamiyorsunuz herhalde. Size sormadan nasil anahtari verir? Velev ki acikta ic camasriniz kaldi copunuz vs bir seyiniz kaldi, olamaz mi yani?Herkeste değil. Eşim verdi bir şekilde ve çağırırken bana sormadı. Ben olayı annemin babamın yanında öğrendiğim için ses çıkarmak istemedim. Ama hoşlanmadığımı belirttim.
Odamı kitleyemedim çünkü evden çıkarken bana geleceklerini bilmiyordum.
Orada onemli olan tabak çanağı kullanmalarindan cok, sınırlarını aşmalarıEvini kullanıyorlarmış
Ev mahremdir.Asiri sinir oldum ya tepkiniz sert olmaliKardeşine hayır diyemedi. Bana da söylemeye çekindi. Çünkü kv bile razı olmadı. Baktı kardeşi hikaye atıp duruyor, göreceğimi anlayınca yarım ağız söyledi
Valla arada düşünmüyor değilimEve dönünce altınlarım kayıp diye bi yaygara kopartın
Korkudan bir daha kimse gelmez evinize
Onu diyip bunu eklesin işte. Eşine göre öenmli bir konu değilse bile sırf eşya yenilememek için o da kabul etmez belki...Bunu diyebilecek olan kadın, "ben yokken evimde misafirin ne işi var" da diyebilirdi![]()
Bu forumdaki en kocacı insan benimdir herhalde jsksksk ona ragmen tum kalbimle söylüyorum ki, yerinizde olsam buyuuuuuuuuk çıngar çıkarırdım. Oyle boyle degilKardeşine hayır diyemedi. Bana da söylemeye çekindi. Çünkü kv bile razı olmadı. Baktı kardeşi hikaye atıp duruyor, göreceğimi anlayınca yarım ağız söyledi
Rüyamda kızları boğuyordum. O derece sinirliyim ama eve gitmeden sorun çıkarmak istemiyorumEv mahremdir.Asiri sinir oldum ya tepkiniz sert olmali
Oyunculuga gerek yok. Kendiniz olsaniz yeter bence. Bu ne böyle sizin eviniz yol gecen hanı mı? Umumi ev mi?Valla arada düşünmüyor değilimama bende oyunculuk yok işte sorun orda
![]()
Esı eve insan doldururken araları nasil iyi olacak ki?Canım bende eşyalarıma aşık olarak almıştım biri bişey yapar diye aklım çıkıyordu boşandık eşyaları gözüm görmedi boşver yenisini aldırırsın eşinle Aran iyi olsun yeterki ne kadar önemsizmiş diyor insan sonra şuan olsa umrumda olmazdı
Adam da "karım bunu desin eşyaları yenileyeyim" diye beklemiyor bence...Onu diyip bunu eklesin işte. Eşine göre öenmli bir konu değilse bile sırf eşya yenilememek için o da kabul etmez belki...