Evimde tatil yapıyorlar

Öğrendiğimde onlar yola çıkmıştı bile. eşim bana sormadı ki
Tatlım yanıldığın bir nokta var.
Erkek ve kadın beyni farklı çalışır, eşinin "istemese zaten söylerdi" diye düşündüğünden eminim.
Ayrıca o ev sadece eşine mi ait ki "bana sormadı" diyorsun, sormadıysa da fikrini söyleyeceksin.
Evin hanımının iznini almayan da bırak yoldan dönsün🙄

Eve dönünce eşinize al işte geceliklerim kullanılmış ben bunları bu şekilde bırakmamıştım falan diyin
Aslında belki gerçekten de kullanırlar çok iğrenç birşey koltuklarda halılarda vs vs her yerde başkasının pis kalıntıları olabilir iğrenç ya
Kayni da kabul etmem ama kaynın arkadaşı hele asla kabul edilemez ailenize sezdirmeden bir şekilde kayniniza mesaj atıp yada arayıp hemen evimden çıkın diyebilirsiniz

Fazla uysalsiniz. Su durumda kiyameti koparmaniz gerekirdi. Esinize sert cikamiyorsunuz herhalde. Size sormadan nasil anahtari verir? Velev ki acikta ic camasriniz kaldi copunuz vs bir seyiniz kaldi, olamaz mi yani?
Haklısınız. Ama öğrendiğimde iş işten geçmişti ve ailemin yanındaydık. Onların yanında kavga etmek istemem. Lakin fazla uysal olduğum konusunda çok çok haklısınız

Öğrendiğimde onlar yola çıkmıştı bile. eşim bana sormadı ki

ben olsam arar kusura bakmayın eşim olur demis ama ben evimde ben yokken kalinmasindan rahatsız oluyorum. evime gitmenizi istemiyorum derdim🙄🙄

ben kendim evdeyken biri yatakodama girse sinir oluyorum. ben evde yokken birileri kalsa eşimi bırakır evime giderim direk🙄🙄

tamam benden ne istiyosun öyle aklıma geldi yazdım :KK70:
Sana bir kıyak yapıp fikir vereyim o zaman:confused::confused:

Eşine "bu gençler evin her yerinde sevişmişlerdir, tiksiniyorum, midem almıyor, bi temizlik firması çağır, evin her yerini ve eşyaları temizlettir, ev temizlenmeden o eve giremem" de ve bunda ısrarcı ol....

Bak bakalım bir daha sana sormadan eve misafir alıyor mu:KK70:

Eşin sessiz kalıyorsa kv ni ara. O söylesin kaynına yakışıkalmadığını. “Orası benim mahremim sevgilisiyle falan ne işi var elin adamının” de. Eşinide ara bir güzel haşla, bu kabul edilebilir bir şey değil.

Rüyamda kızları boğuyordum. O derece sinirliyim ama eve gitmeden sorun çıkarmak istemiyorum
Eve dönünce ne sorunu cikaracaksiniz?Tatilini yapan yapmis evinizde 3 u yabanci olmak uzere 4 kisi siz yokken kalmis belkide en ozeliniz olan yatak odaniz banyonuz kullanilmis.Yapmaniz gereken bir tel ile onlari evden yollamak bu kadar net olun ki bir daha cesaret edemesin esiniz.

Eve dönünce eşinize al işte geceliklerim kullanılmış ben bunları bu şekilde bırakmamıştım falan diyin
Aslında belki gerçekten de kullanırlar çok iğrenç birşey koltuklarda halılarda vs vs her yerde başkasının pis kalıntıları olabilir iğrenç ya
Kayni da kabul etmem ama kaynın arkadaşı hele asla kabul edilemez ailenize sezdirmeden bir şekilde kayniniza mesaj atıp yada arayıp hemen evimden çıkın diyebilirsiniz
Sanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım orda

evi sezonluk eşine sormadan birine kiralasan ne olur acaba. Nasılsa ortak kullandığınız yerden tek başına tasarruf etmeye başlamış. Madem öyle işte böyle. Eşya olmamalı buradaki sorun. Sizinle ortak karar almaması olmalı. Sizi saymıyor. Saygısı yok farkına varın lütfen.

Nerden başlasam şimdi. Biz deniz kenarı Bi ilçede yaşıyoruz, bu sene ev aldık. Buraya kadar herşey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. 3. Günün sonunda hiçbirşey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup 2. Gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden Bi hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim 2. Ve daha gıcık konuya..
eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam. Orası yazlık değil. Benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inş diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Anlayamıyorum insanlardaki bu rahatlığı ben bir eve misafirliğe gitmeye bile çekinirken yiyip içip kaçmak nasıl bir zihniyet taşımayı gerektirir sizde anladığım kadarıyla insanlara hayır diyemeyen birisiniz ama işte kayıp noktamız burası hayır demeyi öğrenmek gerekli

Eşin sessiz kalıyorsa kv ni ara. O söylesin kaynına yakışıkalmadığını. “Orası benim mahremim sevgilisiyle falan ne işi var elin adamının” de. Eşinide ara bir güzel haşla, bu kabul edilebilir bir şey değil.
Kv izin vermedi zaten, ben tesadüfen konuşurlarken duydum. ama onu dinleyen kim?

Back
X