Ruyanizda kizlari bogacaginiza, uyanıkken eşinizi boğun benceRüyamda kızları boğuyordum. O derece sinirliyim ama eve gitmeden sorun çıkarmak istemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruyanizda kizlari bogacaginiza, uyanıkken eşinizi boğun benceRüyamda kızları boğuyordum. O derece sinirliyim ama eve gitmeden sorun çıkarmak istemiyorum
Öğrendiğimde onlar yola çıkmıştı bile. eşim bana sormadı kiBunu diyebilecek olan kadın, "ben yokken evimde misafirin ne işi var" da diyebilirdi![]()
Öyle diye diye bu hale geldim eve doldurmayı bilen eşyayı da almayı bilecek vallaEsı eve insan doldururken araları nasil iyi olacak ki?
Ayrıca esya oyle kolay alınmıyor en ucuz koltuk takımı 6 bin tlden basliyor.
tamam benden ne istiyosun öyle aklıma geldi yazdımAdam da "karım bunu desin eşyaları yenileyeyim" diye beklemiyor bence...
Karısının sözünü dinleyecek adam olsa bı fikrini sorardı, sen ne diyorsun diye...
Kadın pasif, adam da kullanıyor
Zaten kadının fikrini sormamıs story de gormus kadın ilk sonra soylemek zorunda kalmıs.Öyle diye diye bu hale geldim eve doldurmayı bilen eşyayı da almayı bilecek valla![]()
Tatlım yanıldığın bir nokta var.Öğrendiğimde onlar yola çıkmıştı bile. eşim bana sormadı ki
Ayyyyy ne eşler varya valla yasak alabileceğim şeylere layıkZaten kadının fikrini sormamıs story de gormus kadın ilk sonra soylemek zorunda kalmıs.
Ne enteresan seyler
Haklısınız. Ama öğrendiğimde iş işten geçmişti ve ailemin yanındaydık. Onların yanında kavga etmek istemem. Lakin fazla uysal olduğum konusunda çok çok haklısınızFazla uysalsiniz. Su durumda kiyameti koparmaniz gerekirdi. Esinize sert cikamiyorsunuz herhalde. Size sormadan nasil anahtari verir? Velev ki acikta ic camasriniz kaldi copunuz vs bir seyiniz kaldi, olamaz mi yani?
Ogrendıgınde yola cıksınlar döndür yoldan, benzınlerıne acımadın heralde?Öğrendiğimde onlar yola çıkmıştı bile. eşim bana sormadı ki
Öğrendiğimde onlar yola çıkmıştı bile. eşim bana sormadı ki
Sana bir kıyak yapıp fikir vereyim o zamantamam benden ne istiyosun öyle aklıma geldi yazdım![]()
Eve dönünce ne sorunu cikaracaksiniz?Tatilini yapan yapmis evinizde 3 u yabanci olmak uzere 4 kisi siz yokken kalmis belkide en ozeliniz olan yatak odaniz banyonuz kullanilmis.Yapmaniz gereken bir tel ile onlari evden yollamak bu kadar net olun ki bir daha cesaret edemesin esiniz.Rüyamda kızları boğuyordum. O derece sinirliyim ama eve gitmeden sorun çıkarmak istemiyorum
Sanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım ordaEve dönünce eşinize al işte geceliklerim kullanılmış ben bunları bu şekilde bırakmamıştım falan diyin
Aslında belki gerçekten de kullanırlar çok iğrenç birşey koltuklarda halılarda vs vs her yerde başkasının pis kalıntıları olabilir iğrenç ya
Kayni da kabul etmem ama kaynın arkadaşı hele asla kabul edilemez ailenize sezdirmeden bir şekilde kayniniza mesaj atıp yada arayıp hemen evimden çıkın diyebilirsiniz
Anlayamıyorum insanlardaki bu rahatlığı ben bir eve misafirliğe gitmeye bile çekinirken yiyip içip kaçmak nasıl bir zihniyet taşımayı gerektirir sizde anladığım kadarıyla insanlara hayır diyemeyen birisiniz ama işte kayıp noktamız burası hayır demeyi öğrenmek gerekliNerden başlasam şimdi. Biz deniz kenarı Bi ilçede yaşıyoruz, bu sene ev aldık. Buraya kadar herşey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. 3. Günün sonunda hiçbirşey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup 2. Gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden Bi hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim 2. Ve daha gıcık konuya..
eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam. Orası yazlık değil. Benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inş diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum.Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Kv izin vermedi zaten, ben tesadüfen konuşurlarken duydum. ama onu dinleyen kim?Eşin sessiz kalıyorsa kv ni ara. O söylesin kaynına yakışıkalmadığını. “Orası benim mahremim sevgilisiyle falan ne işi var elin adamının” de. Eşinide ara bir güzel haşla, bu kabul edilebilir bir şey değil.