Evimde tatil yapıyorlar

Anlayamıyorum insanlardaki bu rahatlığı ben bir eve misafirliğe gitmeye bile çekinirken yiyip içip kaçmak nasıl bir zihniyet taşımayı gerektirir sizde anladığım kadarıyla insanlara hayır diyemeyen birisiniz ama işte kayıp noktamız burası hayır demeyi öğrenmek gerekli
Çok haklısınız

evi sezonluk eşine sormadan birine kiralasan ne olur acaba. Nasılsa ortak kullandığınız yerden tek başına tasarruf etmeye başlamış. Madem öyle işte böyle. Eşya olmamalı buradaki sorun. Sizinle ortak karar almaması olmalı. Sizi saymıyor. Saygısı yok farkına varın lütfen.
Tasarruf değil ki, para almayacak karşılığında. Bana sormaması da sorun tabi ki, ama sorsa da sormasa da benim için sonuç değişmiyor. Ben evde yokken kimsenin benim evimde işi yok ve bunu o düşünmeliydi

Kv izin vermedi zaten, ben tesadüfen konuşurlarken duydum. ama onu dinleyen kim?
E tamam işte kv de arkanızda, koparın yaygarayı. Size sormadan evinizde arkadaş konaklatmak kimin haddine. Yada susun seneye tekrar ağırlarsınız aynı kafileyi.

Sana bir kıyak yapıp fikir vereyim o zaman:confused::confused:

Eşine "bu gençler evin her yerinde sevişmişlerdir, tiksiniyorum, midem almıyor, bi temizlik firması çağır, evin her yerini ve eşyaları temizlettir, ev temizlemeden o eve giremem" de ve bunda ısrarcı ol....

Bak bakalım bir daha sana sormadan eve misafir alıyor mu:KK70:
haydaaa :KK70: sen taktın bana. Yahu.. eşi bu konulara sıcak bakıyorsa evin hanımı bunuj önünü kesmek için eşyalarını yeniletsin diyorum. Adam bir yapar iki yapar bakarki kadın dirençli bu konuda vaz geçer. Uygulamalı bi fikir sadece... Kavga edeceğine eşyasını yenilesin :KK48: Böyle herşeyin en doğrusunu ben bilirim tavrından oluyor bunlar, senin fikrin sana benimki bana.. Neyse selametle :KK54:

Sanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım orda

Demelisiniz ama sessiz kaldıkça bunlara daha çok maruz kalırsınız yatagida kesin kesin kullanırlar çift kişilik yatak olacak da sevgililer kullanmayacak öylemi. Eşiniz de sizin yaninizdami yoksa evdemi kalıyor

Sanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım orda
Esinizden mi cekiniyorsunuz siz neden bu kadar pasif kaliyorsunuz esiniz ne yapar mesela siz onlari evden yolla derseniz ?Araniz bozulacak diye her seye evet demeyin

Demelisiniz ama sessiz kaldıkça bunlara daha çok maruz kalırsınız yatagida kesin kesin kullanırlar çift kişilik yatak olacak da sevgililer kullanmayacak öylemi. Eşiniz de sizin yaninizdami yoksa evdemi kalıyor
Eşim şuan kendi memleketinde. Ben annemlerin yanındayım.
Zaten ev 2+1 yani çok odam yok. Eşime söyledim bari yatak odasını kullanmasınlar diye ama eşimde de onu söyleyecek yürek yok.

Kv izin vermedi zaten, ben tesadüfen konuşurlarken duydum. ama onu dinleyen kim?
Olsun siz yinede söyleyin ki o da yengen istemiyor hemen çık diyince çok farklı olur
Ben söylemek istemiyorum anne hemen bugün evi bosaltsinlar benim evim pis otel odasi değil diyin hatta

Sana bir kıyak yapıp fikir vereyim o zaman:confused::confused:

Eşine "bu gençler evin her yerinde sevişmişlerdir, tiksiniyorum, midem almıyor, bi temizlik firması çağır, evin her yerini ve eşyaları temizlettir, ev temizlenmeden o eve giremem" de ve bunda ısrarcı ol....

Bak bakalım bir daha sana sormadan eve misafir alıyor mu:KK70:
O zaten ilk yapacağım iş olacak😁

Gunun birinde bur yazkik alırsam ilk yapacagim seykerden biri onlara oranjn benim yasam alanim oldugunu misafir icin uygun olmadığını vede aska misafir kabul edemiyicegimi anlatmak olacaktır
Etrafimda cok ornek var evlerini beles otel yapıyorlar. Millette bedava tatil yapiyoruz modunda.ama ev sahibi bilmiyorlarki nefret ediyor bu durumdan
Neyse iste😁anahtari kimseye verme birak sen deli olana kadar onlar ssna gicik olsun

Back
X