Kalp krizi sebebi suan senin yerine cildirmak uzereyimNereden başlasam şimdi?
Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..
Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.
Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum.Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Telefon numarası yok arayamam, merhabadan öte muhabbetimiz yok diyorsunuz ama instagramdan takip ediyorsunuz. Ordan yazıverin gidin evimden diye madem numarası yok. Yani cidden inanılmazsınız.ii
Sakin olduğumu nasıl anladınız? Sakinliğim size, ne yapayım size mi bağırayım, hıncımı sizden mi alayım? Elimde tel sürekli insta hikayelerini takip ediyorum. Yatağımda mı yattılar, altınım mı aldılar, çeyizlik bardak takımımı kullanıyorlar, klimayı 24 saat açık bırakıyorlar belki de.. Bunların hepsi hatta daha fazlasını düşünmek nasıl bişi biliyo musun.. Öyle uzaktan okumaya da benzemiyor emin olun.
Evet şuan sakin görünüyorum. Kv arayıp al şu oğlunu evimden diye bağıramıyorum mesela. Veya eşim, kardeşinin geleceğini çıtlattığında ortalığı ayağa kaldırmadım. Ama herşeyin zamanı ve yeri var. Ben doğru zamanı beklerim. Hak her zaman bağırıp çağırılarak alınmaz.
Eşimin bana sormaması fikrimi almaması da büyük sorun.
Yani işte kısacası Bi şekilde şuan enayi yerine kondum ve bu bana ders oldu.
Tamam bir dahakine yer yatağında yatarlar der, öyle kalırsınız. Olayı sadece eşyaya indirgerseniz siz kaybedersiniz, suçlu bile çıkarır sizi eşyaya kıymet veriyorsun diye. Yaptığının saygısızlık olduğunu ve evlilik kurumuna ters düştüğünü anlaması lazım. Yatak aldırarak yapmazsınız bunu.Aynen öyle düşünüyorum. Zaten baştan yatağımı kullanmasınlar dedim. Yatakta eşyalarım olduğu için kullanıldığını hemen anlarım. Yani düzenleyip bıraksam anlamazdım ama şimdi anlamama imkanım yok. Baktım kullanılmış mesela, o yatakta yatamam yaa diyip diyip gidip bebeğimin odasında yerde yatıcam. Sonra da iş, yatağı değiştirelim ben orda yatamıyoruma gider.
Korkuyor onu insan yerine koyan bir eşi yok muhtemelen. Adam kızar diye ses etmiyor vakti var zamanı var diye kendini sakinleştiriyor. Utanmasa gidip hizmet edecek de eşi izin vermez sanırım. Bu konuyu açması da komşuya dert yanmak gibi bişey. Pratikte bir çözüm talebi yok olsa çoktan çözmüştü zaten.Telefon numarası yok arayamam, merhabadan öte muhabbetimiz yok diyorsunuz ama instagramdan takip ediyorsunuz. Ordan yazıverin gidin evimden diye madem numarası yok. Yani cidden inanılmazsınız.
ii
Sakin olduğumu nasıl anladınız? Sakinliğim size, ne yapayım size mi bağırayım, hıncımı sizden mi alayım? Elimde tel sürekli insta hikayelerini takip ediyorum. Yatağımda mı yattılar, altınım mı aldılar, çeyizlik bardak takımımı kullanıyorlar, klimayı 24 saat açık bırakıyorlar belki de.. Bunların hepsi hatta daha fazlasını düşünmek nasıl bişi biliyo musun.. Öyle uzaktan okumaya da benzemiyor emin olun.
Evet şuan sakin görünüyorum. Kv arayıp al şu oğlunu evimden diye bağıramıyorum mesela. Veya eşim, kardeşinin geleceğini çıtlattığında ortalığı ayağa kaldırmadım. Ama herşeyin zamanı ve yeri var. Ben doğru zamanı beklerim. Hak her zaman bağırıp çağırılarak alınmaz.
Eşimin bana sormaması fikrimi almaması da büyük sorun.
Yani işte kısacası Bi şekilde şuan enayi yerine kondum ve bu bana ders oldu.
Bu duruma eşinizin el atması lazım . Yazlık olsa eş dost geliyor dersiniz ki onda da bir dur demeleri lazım . Birde orası eviniz yanı yol geçen hanına nasıl çevirmelerine izin veriyor esiniz çok şaşkınım benim eşim asla taviz vermez böyle bir şeydeNereden başlasam şimdi?
Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..
Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.
Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum.Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
nasıl yani? kardeşiyle neden tanışmadınız ki?İlginçtir ama kardeşini bile tanımıyorum desem belki inanmazsınız. 3 yıllık evliyim, toplasan merhaba dan başka muhabbetimiz yoktur. İnş bir daha olmayacak. Bu ilk ve son
Altindan ziyade konu sahibi arkadaşım altın değeri kadar esyasıni komple degistirmek durumunda kalacak evib her yeri mikrop olmuş benim gözüm altınıda görmezdi bu durumda resmen eş kişisi karısıni hiçe sayıyorYatak değişir, ev temizlenir de inşalah altınlar gitmez.
Altindan ziyade konu sahibi arkadaşım altın değeri kadar esyasıni komple degistirmek durumunda kalacak evib her yeri mikrop olmuş benim gözüm altınıda görmezdi bu durumda resmen eş kişisi karısıni hiçe sayıyor
Sorun zaten eşte tam sopalıkYa hepsi problem bence. Yatak değişir, koltuklar,halılar yıkanır filan ama adamın zihnini komple yıkamak lazım
Yok valla ben yazamam öyle. Gerekirse evimi satar çıkarım ama dediğiniz gibi yazamamTelefon numarası yok arayamam, merhabadan öte muhabbetimiz yok diyorsunuz ama instagramdan takip ediyorsunuz. Ordan yazıverin gidin evimden diye madem numarası yok. Yani cidden inanılmazsınız.
Yok tanıştık tabi ki ama muhabbetimiz merhabadan öte gitmedi. Onun yapısı biraz öyle. Aileler uzakta biz sürekli gitmiyoruz. Gittiğimizde de evde olmuyor peknasıl yani? kardeşiyle neden tanışmadınız ki?
Yani evet sonuçta eşimin ailesi, beni muhatap etmeden konuyu halletmeliydi. Ben bu zamana kadar ses etmedim, misafir işte sonuçta. Evime gelmişler dedim ama bu son yapılan çok ağrıma gitti. Üstüne de kardeşi tuz biber oldu. Bakalım nasıl halledicemBu duruma eşinizin el atması lazım . Yazlık olsa eş dost geliyor dersiniz ki onda da bir dur demeleri lazım . Birde orası eviniz yanı yol geçen hanına nasıl çevirmelerine izin veriyor esiniz çok şaşkınım benim eşim asla taviz vermez böyle bir şeyde
Her söylenene bi bahane bulma canım ev senin kaynın senin bizi ilgilendirmez bi yerden sonra senin için söylüyor herkes burda.. Sen onu yapamam bunu yapamam eşime diyemem dersen şimdi bu kadarla kalır yarın evine yerleşmeye gelir haberin olsunYani evet sonuçta eşimin ailesi, beni muhatap etmeden konuyu halletmeliydi. Ben bu zamana kadar ses etmedim, misafir işte sonuçta. Evime gelmişler dedim ama bu son yapılan çok ağrıma gitti. Üstüne de kardeşi tuz biber oldu. Bakalım nasıl halledicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?