Evimde tatil yapıyorlar

Kalp krizi sebebi suan senin yerine cildirmak uzereyim

Telefon numarası yok arayamam, merhabadan öte muhabbetimiz yok diyorsunuz ama instagramdan takip ediyorsunuz. Ordan yazıverin gidin evimden diye madem numarası yok. Yani cidden inanılmazsınız.

Tamam bir dahakine yer yatağında yatarlar der, öyle kalırsınız. Olayı sadece eşyaya indirgerseniz siz kaybedersiniz, suçlu bile çıkarır sizi eşyaya kıymet veriyorsun diye. Yaptığının saygısızlık olduğunu ve evlilik kurumuna ters düştüğünü anlaması lazım. Yatak aldırarak yapmazsınız bunu.

Telefon numarası yok arayamam, merhabadan öte muhabbetimiz yok diyorsunuz ama instagramdan takip ediyorsunuz. Ordan yazıverin gidin evimden diye madem numarası yok. Yani cidden inanılmazsınız.
Korkuyor onu insan yerine koyan bir eşi yok muhtemelen. Adam kızar diye ses etmiyor vakti var zamanı var diye kendini sakinleştiriyor. Utanmasa gidip hizmet edecek de eşi izin vermez sanırım. Bu konuyu açması da komşuya dert yanmak gibi bişey. Pratikte bir çözüm talebi yok olsa çoktan çözmüştü zaten.

Neyin dogru zamani? Hak gayet çingar çikartarak, millete haddini asilmayacagini ögreterek alinir. Duyar duymaz kendi evine gidebilirdin. Esine rest çekebilirdin, küs kalabilirdin.

Sen napiyorsun? Insta hikayeleri takip ediyorsun. Bizimle dalgami geçiyorsun anlamadim.

O senin nezdindeki dogru zaman asla gelmez, sana söyleyim. Daima evinde birileri olur. Esin sana evinde kim oldugunu bile söylemiyor. Neyse yeterki agzinizin tadi bozulmasin Ali Riza bey ile. Ne diyelim.

Biran önce evinize dönün böyle birseyi eşiniz olacak şahsiyet nasıl yapmış kafasında varmı onun orası sizin eviniz mahreminiz yol geçen hanı değil daha fazla kalmayın memleketnizde, herseyi gectim virus var onların butun mikropları her yere yayilacak çamasir suyuyla her yerin temizlenmesi gerek akıl karı değil durumunuz

Bu duruma eşinizin el atması lazım . Yazlık olsa eş dost geliyor dersiniz ki onda da bir dur demeleri lazım . Birde orası eviniz yanı yol geçen hanına nasıl çevirmelerine izin veriyor esiniz çok şaşkınım benim eşim asla taviz vermez böyle bir şeyde

Yatak değişir, ev temizlenir de inşalah altınlar gitmez.
Altindan ziyade konu sahibi arkadaşım altın değeri kadar esyasıni komple degistirmek durumunda kalacak evib her yeri mikrop olmuş benim gözüm altınıda görmezdi bu durumda resmen eş kişisi karısıni hiçe sayıyor

Ya hepsi problem bence. Yatak değişir, koltuklar,halılar yıkanır filan ama adamın zihnini komple yıkamak lazım

[/QUOTE]
Yok valla ben yazamam öyle. Gerekirse evimi satar çıkarım ama dediğiniz gibi yazamam

Yani evet sonuçta eşimin ailesi, beni muhatap etmeden konuyu halletmeliydi. Ben bu zamana kadar ses etmedim, misafir işte sonuçta. Evime gelmişler dedim ama bu son yapılan çok ağrıma gitti. Üstüne de kardeşi tuz biber oldu. Bakalım nasıl halledicem

Her söylenene bi bahane bulma canım ev senin kaynın senin bizi ilgilendirmez bi yerden sonra senin için söylüyor herkes burda.. Sen onu yapamam bunu yapamam eşime diyemem dersen şimdi bu kadarla kalır yarın evine yerleşmeye gelir haberin olsun

Konunuzu da yorumları da, ki çoğu bence mantıklı ve tam da yapılması gereken tarzdaydı,okudum,sizin yorumlarınıza inanamadım. Döndüm döndüm tekrar okudum,yatak konusunu açıp yerde yatarım yatak aldırırım demişsiniz e tamam aldırın ama aile bütçenize etki edecek,sizde ödeyeceksiniz o yatağın parasını,eşiniz kimseye hayır demeyecek,siz ona istemiyorum kabul edemem demeyeceksiniz ve bu böyle sürüp gidecek aşikar. Bakın ağlamayana meme yok,siz söylemeyerek,ima ederek eşinizin size hak vereceğini bu durumu değiştireceğini düşünüyorsanız şayet çok yanılıyorsunuz. İlerde ne de olsa ses etmiyor deyip boşverme moduna geçecek. Ayrıca sizin sakin,minnoş tavrınıza rağmen,kızmayacağınızı yada kızsanız dahi tepki vermeyeceğinizi bilen eşiniz,siz evde yokken evinizde kardeşi ve saz arkadaşlarının yaşamasının uygun olmadığının farkında ama size söylemiyor,mecbur kalınca çıtlatıyor önemsiz birşeymişçesine,kurnazca sizi manipüle ediyor,siz birşey söyleseniz küsecek yada malın ne kıymetli diyip üste çıkacak.
Yerinizde olsam,o an sen mi arayıp söylersin evimize giremeyeceklerini yoksa ben mi arayayım derdim. Kusura bakmasın kimse ev orası,bebeğim var diyorsunuz ya ,pandemi var zaten, siz kimbilir nasıl pis bir eve döneceksiniz farkındamısınız? Lütfen silkelenin,beklerim zamanı gelince söylerim diyerek sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Şu ortamda söyleyemiyorsanız,ilerde hiç söyleyemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…