Evimde tatil yapıyorlar

Ben eşime diyemem demedim ki. Ama her fikrinize de okey dememi beklemeyin benden. Her insan birbirinden farklıdır ama sizler herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz. Mesela eşinizle sorun yaşasanız, ben size git eşinin kafasına vur desem yapar mısınız? Buna rağmen ben hiç kimseye sert bişi yazmadım. Herkes kendine göre bir yorumda bulunuyor tabi ki bu çok normal bişi.
Eşimle konuşup bu konuyu onunla halletmek istiyorum. Bu benim tercihim. Ben kaynımla konuşmak istemiyorum. Zaten şuan evden gitmişler. Önemli olan bundan sonrası artık benim için.

Benim eşim yok ben tamda böyle ve buna benzer bi çok sebepten ayrılmayı seçtim.. Kimse size eşinizin kafasına vurun tarzı söylemde bulunmadı.. Fikir alışverişi yapıyoruz ve kimsenin fikrini beğenmiyorsunuz.. Ev sizin bizi bağlayan bişey yok.. pansiyona biz çevirmedik bize böyle tepki verene kadar o pansiyonu kullananlara tepkini ver bence iyi akşamlar

Kesin gitmişler mi

2 gün demişlerdi ama eşinizin tel çekmiyor ya sorabildiniz mi gittiler mi evimden diye

Ben çok merak ediyorum siz bu konuyu neden açtınız?
Hicbir öneriyi kabul etmiyorsunuz.imkansizin ötesinde bi sabrınız var.o zaman devam edin böyle biz mı mesaj atalım kayın ailenize yani?
Bizi günaha sokmak için biz aileye sövüp saydıkça onlar hafifliyor

Zamanı gelince söylerim cümlesini başka birşey için kurdum. Çok fazla cevap yazınca sanırım ne demek istediğimi anlatamadım.
Öncelikle yatak fikrini bir arkadaş attı ortaya, ben de evet olabilir, acısını parayla çeksin anlamında dedim. Yani esas amacım yatak aldırmak falan değil.
Eşim yanımda değil. Görüştüğümüz zaman onunla bu durumu konuşucam. Niçin bana sormadığını,evde param olduğunu vs. Bunları telefonda yapmak istemedim ki zaten teli çekmiyordu, köydeydi. Hiç görüşemedik 3 gün.
Siz diyorsunuz ki ilk başta neden tepki vermedin. Veremedim. Verememiş olmam beni haklı yapmaz ama gerçeği de değiştirmez. Beceremedim işte.
Dediğim gibi ilk görüştüğümüzde Bir daha böyle birşey olmaması adına konuşucam. Zaten evden gitmişler artık. Belki kavga edicez, belki bir süre küs kalıcaz ama tabi ki konuşucam. İnanın o evden şuan zannettiğinizden daha fazla tiksiniyorum. Hatta hiç suçu olmadığı halde kv evine bile gitmiyorum.onlara da kızgınım, eşime de, kardeşine de...

Kesin gitmişler mi

2 gün demişlerdi ama eşinizin tel çekmiyor ya sorabildiniz mi gittiler mi evimden diye
Eşim bu akşam aradı, döndüler mi diye sordum, o da onlar döneli çok oldu dedi. 3. Günü dönmüşler. Doğrudur diye tahmin ediyorum

İyi akşamlar

Merhabalar,
Ben de kavga gurultuyu hic sevmem. Konusmadan anlasilmak isterim, sanirim siz de benim gibisiniz sanirim esiniz de hayir diyemeyengillerden.
Sizin yerinizde olsam esimin kardesiyle konusurdum. Hikayeleri nereden goruyorsaniz oradan yazabilirsiniz. Daha onceden konusmadigi yengesinin evine gelmis olan o mahcup olmasi gereken de o. Magdur ve hakli olmaktansa su an bence sorunu cozmelisiniz. Ben olsam kardesine acik bir dille evi temizlemeden cikmamasi gerektigini, plan yaparken sormasi gerektigini soylerim. Ne diyebilir ki?
Onun arkadasi olabilir ama sizin hicbir seyiniz. El adaminin evinde kalmasindan hoslanmadiginizi sizden duysun.
Kavga etmeden sakince sikintinizi soyleyin lutfen.
Yazlik olsa ben de ses cikarmam ama bizzat yasadiginiz ev. Burada kavga cikarsaniz da haklisiniz. Hakkinizi koruyun. Yol yordam tarif edin. Yatak odasina girmemelerini istediginizi de soyleyin. Ayip onun ayibi.
Siz talep etmeden insanlar ihtiyac ve isteklerinizi bilemezler.
Sevgiler

Yanlış anlamışsınız yaa, yatak olayını Bi arkadaş önerdi muhabbet ordan çıktı. Bende de biraz sinirlenince gidip paradan hıncımı alma huyu var. O yüzden fikir sevimli geldi onu konuştuk.
Yoksa eşimle oturup hangi yatağı alıcaz muhabbeti yapmıycam yani emin olabilirsiniz

Bu konuyu neden açtım? Sıkıldığım, bunaldığım ve içimi dökmek için açtım. Burada her yazılanı uygulamak zorunda olduğumu düşünmüyorum.
Eşimle konuyu konuşmak için ise yüz yüze gelmeyi bekliyorum.
Pasif kaldığım, cevap veremediğim anlar oluyor maalesef. Bu konuda haklısınız. Bunun cezasını da geçmişte çok çekmişliğim vardır. Umarım ben de zamanla değişirim.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Onlar evden gitmişler, haberini bugün alabildim. Eşimle konuşup halledicem bu durumu. Olan oldu en azından bir daha olmasın diye.. Dediğiniz gibi yazlık olsa kabul edilebilir ama orası benim yaşadığım ev.

aynen yaa, eksiği var fazlası yok yazdıklarınızın, benim aklıma gelen ihtimalleri de eklersek o ev yakmadan arınmaz...ıyyyk midem kalkti

o
otelcilik sektörünü iyi bilen, otel tatilini çok seven ve coronadan önce bile gittiğim 5 yıldızlı dahi olsa odalardaki yatakları ters yüz edip çift alez+çift çarşaf+evden gelen yastik+pike sermeden kullanmayan, koltuk sandelye banyo kumanda sehpa çekmece ...gibi yüzeyleri m2 ye bir şişe domestos döktükten sonra oda hizmeti dahil hiçkimseyi sokmadan tatilimi tamamlayan biri olarak en son şunu söyleyebilirim herkesin seks hijyen sağlık ve yaşama alıskanlıkları sizinkiler kadar usturuplu olmayabilir, dikkat etmekte fayda var, hele ki benim yaşama alanımda ben yokken benden izinsiz kalan 4 yabancının vermiş olabileceği tahribatı asla kaldıramam, konu sahibi de bilgisizliğinden ve iyiniyetinden bu kadar rahat bence

Şu millete koyduğuğunuz tavrın yarısını kocanıza ve ailesine koyabilseniz eşiniz sizi eş yerine koyar, sizin yatak odanıza kardeşinin ve onun sevgilisinin, hatta tanımadığınız arkadaşlarının keyfine açmazdı. Bence siz size yapılan ayıbın ve eş yerine konmamanın farkında bile değilsiniz. İşin en ağır tarafıda sadece eşiniz değil onun aileside sizi adam yerine koymuyor. İnsan bırakın eşini ev arkadaşı olsa , misafir çağıracağı zaman izin alıyor. Olay burada ev eşya falan değil ki, orası sizin yuvanız ya kocanız sanki garsonyerini verir gibi kardeşi ve arkadaşına kız arkadaşları ile keyif yapsınlar diye şak diye anahtar veriyor. Bence siz bizi şimdi değil, kocanızla sözde konuşup, adam sizi tamam diye geçiştirip , kısa süre sonra tekrar aynı şeyi yapınca anlayacaksınız. Ayrıca kocanızın siz bunu onula konuşunca vereceği tepkiyi de söyleyeyim, madem senin için bu kadar önemliydi o zaman ya da bu kadar süre içinde neden söylemedin olacak ki kendince çok mantıklı bir soru, sonraki aşamada da aslında sizin aslında bu durumu önemsemediğinizi, ailenizin sizi doldurduğunu söyleyecek, sizi huzurunuzu bozmakla, gereksiz yere uzatmakla suçlayacak. Sizde bir güzel haklıyken haksız dururma düşeceksiniz. Zira tepkiler ve konuşmalar zamanında yapıldığında bir anlam ifade eder.
Ayrıca madem konuşunca şak diye bu sorunun düzeleceğini düşünüyorsunuz, neden bu kadar gündür dertleniyorsunuz, konuşursunuz kocanızla o da birden aydınlarınır ve eş olmanın ortak alanlarda beraber karar almayı gerektirdiğini, aile mahreminin önemini kavrar olur biter.

Vallahi yok. Hiç muhabbetim de yok çünkü hiç evde olmaz. Görsem de Bi hoşgeldiniz der odasına geçer ya da dışarda olur. 30 yaşında ergen değil, siz sormadan ben söyliyim.
allah allah minnoş adamı tanımıyorsan, samimiyetin yoksa daha kötü ya niye anlamıyorsun? seninle 3 yıldır 2 satır muhabbete tenezzül etmeyen adam arkadaşlarını da yanına alıp evini gasp etmiş, ara oku canına...sen eve hırsız girse tanımıyorum ayıp olur diye polisi de aramazsın bu kafayla

yatmaya devam mı edeceksiniz o yatakta?

Çok saçma. Benim eşim bana sormadan böyle bir saçmalık yapacak ortalığı birbirine sokarım gelenede bana sordunuz mu derim. İğrenç berbat ve asla istemeyeceğim durumlar.. millet herkes toplanmış bu kadar pasif olmayın orası sizin haneniz yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…