Ben eşime diyemem demedim ki. Ama her fikrinize de okey dememi beklemeyin benden. Her insan birbirinden farklıdır ama sizler herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz. Mesela eşinizle sorun yaşasanız, ben size git eşinin kafasına vur desem yapar mısınız? Buna rağmen ben hiç kimseye sert bişi yazmadım. Herkes kendine göre bir yorumda bulunuyor tabi ki bu çok normal bişi.Her söylenene bi bahane bulma canım ev senin kaynın senin bizi ilgilendirmez bi yerden sonra senin için söylüyor herkes burda.. Sen onu yapamam bunu yapamam eşime diyemem dersen şimdi bu kadarla kalır yarın evine yerleşmeye gelir haberin olsun
Benim eşim yok ben tamda böyle ve buna benzer bi çok sebepten ayrılmayı seçtim.. Kimse size eşinizin kafasına vurun tarzı söylemde bulunmadı.. Fikir alışverişi yapıyoruz ve kimsenin fikrini beğenmiyorsunuz.. Ev sizin bizi bağlayan bişey yok.. pansiyona biz çevirmedik bize böyle tepki verene kadar o pansiyonu kullananlara tepkini ver bence iyi akşamlarBen eşime diyemem demedim ki. Ama her fikrinize de okey dememi beklemeyin benden. Her insan birbirinden farklıdır ama sizler herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz. Mesela eşinizle sorun yaşasanız, ben size git eşinin kafasına vur desem yapar mısınız? Buna rağmen ben hiç kimseye sert bişi yazmadım. Herkes kendine göre bir yorumda bulunuyor tabi ki bu çok normal bişi.
Eşimle konuşup bu konuyu onunla halletmek istiyorum. Bu benim tercihim. Ben kaynımla konuşmak istemiyorum. Zaten şuan evden gitmişler. Önemli olan bundan sonrası artık benim için.
Ben eşime diyemem demedim ki. Ama her fikrinize de okey dememi beklemeyin benden. Her insan birbirinden farklıdır ama sizler herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz. Mesela eşinizle sorun yaşasanız, ben size git eşinin kafasına vur desem yapar mısınız? Buna rağmen ben hiç kimseye sert bişi yazmadım. Herkes kendine göre bir yorumda bulunuyor tabi ki bu çok normal bişi.
Eşimle konuşup bu konuyu onunla halletmek istiyorum. Bu benim tercihim. Ben kaynımla konuşmak istemiyorum. Zaten şuan evden gitmişler. Önemli olan bundan sonrası artık benim için.
Bizi günaha sokmak içinBen çok merak ediyorum siz bu konuyu neden açtınız?
Hicbir öneriyi kabul etmiyorsunuz.imkansizin ötesinde bi sabrınız var.o zaman devam edin böyle biz mı mesaj atalım kayın ailenize yani?
Zamanı gelince söylerim cümlesini başka birşey için kurdum. Çok fazla cevap yazınca sanırım ne demek istediğimi anlatamadım.Konunuzu da yorumları da, ki çoğu bence mantıklı ve tam da yapılması gereken tarzdaydı,okudum,sizin yorumlarınıza inanamadım. Döndüm döndüm tekrar okudum,yatak konusunu açıp yerde yatarım yatak aldırırım demişsiniz e tamam aldırın ama aile bütçenize etki edecek,sizde ödeyeceksiniz o yatağın parasını,eşiniz kimseye hayır demeyecek,siz ona istemiyorum kabul edemem demeyeceksiniz ve bu böyle sürüp gidecek aşikar. Bakın ağlamayana meme yok,siz söylemeyerek,ima ederek eşinizin size hak vereceğini bu durumu değiştireceğini düşünüyorsanız şayet çok yanılıyorsunuz. İlerde ne de olsa ses etmiyor deyip boşverme moduna geçecek. Ayrıca sizin sakin,minnoş tavrınıza rağmen,kızmayacağınızı yada kızsanız dahi tepki vermeyeceğinizi bilen eşiniz,siz evde yokken evinizde kardeşi ve saz arkadaşlarının yaşamasının uygun olmadığının farkında ama size söylemiyor,mecbur kalınca çıtlatıyor önemsiz birşeymişçesine,kurnazca sizi manipüle ediyor,siz birşey söyleseniz küsecek yada malın ne kıymetli diyip üste çıkacak.
Yerinizde olsam,o an sen mi arayıp söylersin evimize giremeyeceklerini yoksa ben mi arayayım derdim. Kusura bakmasın kimse ev orası,bebeğim var diyorsunuz ya ,pandemi var zaten, siz kimbilir nasıl pis bir eve döneceksiniz farkındamısınız? Lütfen silkelenin,beklerim zamanı gelince söylerim diyerek sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Şu ortamda söyleyemiyorsanız,ilerde hiç söyleyemezsiniz.
Eşim bu akşam aradı, döndüler mi diye sordum, o da onlar döneli çok oldu dedi. 3. Günü dönmüşler. Doğrudur diye tahmin ediyorumKesin gitmişler mi
2 gün demişlerdi ama eşinizin tel çekmiyor ya sorabildiniz mi gittiler mi evimden diye
Size zahmetBen çok merak ediyorum siz bu konuyu neden açtınız?
Hicbir öneriyi kabul etmiyorsunuz.imkansizin ötesinde bi sabrınız var.o zaman devam edin böyle biz mı mesaj atalım kayın ailenize yani?
İyi akşamlarBenim eşim yok ben tamda böyle ve buna benzer bi çok sebepten ayrılmayı seçtim.. Kimse size eşinizin kafasına vurun tarzı söylemde bulunmadı.. Fikir alışverişi yapıyoruz ve kimsenin fikrini beğenmiyorsunuz.. Ev sizin bizi bağlayan bişey yok.. pansiyona biz çevirmedik bize böyle tepki verene kadar o pansiyonu kullananlara tepkini ver bence iyi akşamlar
Yanlış anlamışsınız yaa, yatak olayını Bi arkadaş önerdi muhabbet ordan çıktı. Bende de biraz sinirlenince gidip paradan hıncımı alma huyu var. O yüzden fikir sevimli geldi onu konuştuk.Tamam bir dahakine yer yatağında yatarlar der, öyle kalırsınız. Olayı sadece eşyaya indirgerseniz siz kaybedersiniz, suçlu bile çıkarır sizi eşyaya kıymet veriyorsun diye. Yaptığının saygısızlık olduğunu ve evlilik kurumuna ters düştüğünü anlaması lazım. Yatak aldırarak yapmazsınız bunu.
Bu konuyu neden açtım? Sıkıldığım, bunaldığım ve içimi dökmek için açtım. Burada her yazılanı uygulamak zorunda olduğumu düşünmüyorum.Bu konuyu neden açtınız? Samimi soruyorum ama eşine dahi tek bir kelime edemeyen bir kadın olarak bu konuyu açma amacınız nedir sizin ? Aşırı ama aşırı pasifsiniz umarım bu pasifiğinizin cezasını çekmezsiniz.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Onlar evden gitmişler, haberini bugün alabildim. Eşimle konuşup halledicem bu durumu. Olan oldu en azından bir daha olmasın diye.. Dediğiniz gibi yazlık olsa kabul edilebilir ama orası benim yaşadığım ev.Merhabalar,
Ben de kavga gurultuyu hic sevmem. Konusmadan anlasilmak isterim, sanirim siz de benim gibisiniz sanirim esiniz de hayir diyemeyengillerden.
Sizin yerinizde olsam esimin kardesiyle konusurdum. Hikayeleri nereden goruyorsaniz oradan yazabilirsiniz. Daha onceden konusmadigi yengesinin evine gelmis olan o mahcup olmasi gereken de o. Magdur ve hakli olmaktansa su an bence sorunu cozmelisiniz. Ben olsam kardesine acik bir dille evi temizlemeden cikmamasi gerektigini, plan yaparken sormasi gerektigini soylerim. Ne diyebilir ki?
Onun arkadasi olabilir ama sizin hicbir seyiniz. El adaminin evinde kalmasindan hoslanmadiginizi sizden duysun.
Kavga etmeden sakince sikintinizi soyleyin lutfen.
Yazlik olsa ben de ses cikarmam ama bizzat yasadiginiz ev. Burada kavga cikarsaniz da haklisiniz. Hakkinizi koruyun. Yol yordam tarif edin. Yatak odasina girmemelerini istediginizi de soyleyin. Ayip onun ayibi.
Siz talep etmeden insanlar ihtiyac ve isteklerinizi bilemezler.
Sevgiler
aynen yaa, eksiği var fazlası yok yazdıklarınızın, benim aklıma gelen ihtimalleri de eklersek o ev yakmadan arınmaz...ıyyyk midem kalktiCanm bence yanlis yerden dusunuyorsun
Evet evinde birilerinin kalmasi sinir bouzucu ama esine sunu anlat
1.biz godosmuyuz komsular bize pezevenk der
2.yarin obur gun bizim kizimiz olsa aynisina musade etseler hos olurmu
3.ben komsulara ne dicem kadinlar ba yataginda yattilarmi diye aradilar
4.utancimdan arkadaslarimla gorusmuyorum
5.kardesin yokken ic camasirimi baska kadi giymis olabilir aids olabilir sarilik olabilir cor9na olabilir mantar egzama olabilir
6.tum esyalarimiza baska adamlarin teri teni gecti sen hoslanicakmisib bunlarda yatmamdab
7.benim babam kardesim duysa bole seyleri hos karsilamazlar
Gidi gercekleri soyle ben gorsem birinub evinde 2 kadin cok kinarim
otelcilik sektörünü iyi bilen, otel tatilini çok seven ve coronadan önce bile gittiğim 5 yıldızlı dahi olsa odalardaki yatakları ters yüz edip çift alez+çift çarşaf+evden gelen yastik+pike sermeden kullanmayan, koltuk sandelye banyo kumanda sehpa çekmece ...gibi yüzeyleri m2 ye bir şişe domestos döktükten sonra oda hizmeti dahil hiçkimseyi sokmadan tatilimi tamamlayan biri olarak en son şunu söyleyebilirim herkesin seks hijyen sağlık ve yaşama alıskanlıkları sizinkiler kadar usturuplu olmayabilir, dikkat etmekte fayda var, hele ki benim yaşama alanımda ben yokken benden izinsiz kalan 4 yabancının vermiş olabileceği tahribatı asla kaldıramam, konu sahibi de bilgisizliğinden ve iyiniyetinden bu kadar rahat benceNeden rahatsız etsin
Yani ben sevişiyorsam başkası da sevişir
Yazlık kiralayıp tatile gittik komşum ay hijyen nasıl olur vs dedi
Ben bir türlü anlam veremedim neyin hijyeni otel gibi işte diye
O da hiç otelde kalmadık pis olur kamera olur vs dedi
Demek bu hijyen denilen yatakta başkasının sevişmesi
Beni rahatsız etmez hiç aklıma da gelmez
Konu sahibi eşinin yaptığı hoş değil hele altın para vs varken cidden hatalı da yatağa tabağa çatala bir şey olmaz onları kullanıldın diye almıyor muyuz
allah allah minnoş adamı tanımıyorsan, samimiyetin yoksa daha kötü ya niye anlamıyorsun? seninle 3 yıldır 2 satır muhabbete tenezzül etmeyen adam arkadaşlarını da yanına alıp evini gasp etmiş, ara oku canına...sen eve hırsız girse tanımıyorum ayıp olur diye polisi de aramazsın bu kafaylaVallahi yok. Hiç muhabbetim de yok çünkü hiç evde olmaz. Görsem de Bi hoşgeldiniz der odasına geçer ya da dışarda olur. 30 yaşında ergen değil, siz sormadan ben söyliyim.
yatmaya devam mı edeceksiniz o yatakta?Yanlış anlamışsınız yaa, yatak olayını Bi arkadaş önerdi muhabbet ordan çıktı. Bende de biraz sinirlenince gidip paradan hıncımı alma huyu var. O yüzden fikir sevimli geldi onu konuştuk.
Yoksa eşimle oturup hangi yatağı alıcaz muhabbeti yapmıycam yani emin olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?