- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Mutfak tezgahının üstünde, salonda, banyonuzda ve elbette yatak odasında, yani her yerde seks yapmışlardır. O Kesin.
Koltuklarınızın üstünde sperm kalıntıları olacak. Oturmayın. Banyoda duşa kabine çıplak ayakla girmeyin. Her türlü vücut salgısı olacaktır.
Şöyle hanfendiciğim, çiftlerden biri bira almaya falan markete gider. Diğer çift onlar kapıdan çıkar çıkmaz ver allahım ver.Adamlar 4 kişi nasıl her yerde seks yapabilirler. Yok artık. Grup yapacak halleri yok. Zaten sevgilisi ile tatile çıkan herkes seks yapar diye de bir şey yok da. Ben de konu sahibini haklı buluyorum ama abartmış insanlar her yerde seks-2+1evde başkaları varken nasil mutfakta seks yapılır bilmiyorum- diye, yok iç çamaşırını giyerler diye. Insan başkasının çamaşırını niye giysin. Erkeklerden biri alır sapıktır belki deseler daha mantıklı bir olay olur.
Yapılıyor :)mutfak tezgahında seks mi yapılır ya, lahana doğruyorum ben orda
Ayyy gidince ne bulucam acabaMutfak tezgahının üstünde, salonda, banyonuzda ve elbette yatak odasında, yani her yerde seks yapmışlardır. O Kesin.
Koltuklarınızın üstünde sperm kalıntıları olacak. Oturmayın. Banyoda duşa kabine çıplak ayakla girmeyin. Her türlü vücut salgısı olacaktır.
Bundan sonra ciddi dursam işe yarar mı acabaSizde hata fazla yüz verdiniz herkese demekki ,mesafeli ol ciddi ol bak gelebilir mi birileri... ne saçma durum...
ohooo iki gönül bir olunca her yerde yapılırmutfak tezgahında seks mi yapılır ya, lahana doğruyorum ben orda
ohooo iki gönül bir olunca her yerde yapılırsayenizde 20 yıl önceki balayı hatıralarımız geldi aklıma. hey gidi gençlik...
Son durum eşimle konuştum. Kv onlara çarşaflarını vermiş öyle göndermiş. Sürekli de aramış yatak odasını kullanmayın diye. Eve gidince nasıl bulucam bilmiyorum ama yatak odasının kullanılıp kullanılmadıAdamlar 4 kişi nasıl her yerde seks yapabilirler. Yok artık. Grup yapacak halleri yok. Zaten sevgilisi ile tatile çıkan herkes seks yapar diye de bir şey yok da. Ben de konu sahibini haklı buluyorum ama abartmış insanlar her yerde seks-2+1evde başkaları varken nasil mutfakta seks yapılır bilmiyorum- diye, yok iç çamaşırını giyerler diye. Insan başkasının çamaşırını niye giysin. Erkeklerden biri alır sapıktır belki deseler daha mantıklı bir olay olur.
Kesin kullanılmamıştır emin olun. Arayıp o kocaya da kayna da benim ev garsoniyer mi, pansiyon mu yoksa fuhuş yapılan günlük ev mi diye soramadınız mi. Aile evinde kaynin sevgilisinin arkadaşının ne işi var. Şimdiye 3. Dünya savaşını çıkarmıştım o sülalede ben olsam.Son durum eşimle konuştum. Kv onlara çarşaflarını vermiş öyle göndermiş. Sürekli de aramış yatak odasını kullanmayın diye. Eve gidince nasıl bulucam bilmiyorum ama yatak odasının kullanılıp kullanılmadı
peçete ve kolonya da vermiş mi?Son durum eşimle konuştum. Kv onlara çarşaflarını vermiş öyle göndermiş. Sürekli de aramış yatak odasını kullanmayın diye. Eve gidince nasıl bulucam bilmiyorum ama yatak odasının kullanılıp kullanılmadı
hiç terlikle sinek öldürmedin mi , kaçan çorabına oje sürmedin mi kız?her şeyin yapılma amacına göre kullanılması taraftarıyım
illa tezgah yapılmış diye, tavşan gibi tööbe tööbeee
İnşallah öyledir. Ama yine de size yapılan yanlışı hafifleten bir durum değil. Ayrıca kayınvalidenizde kabahatli. Eşinizle konuşup, anahtarı vermemesini sağlayabilirdi.Son durum eşimle konuştum. Kv onlara çarşaflarını vermiş öyle göndermiş. Sürekli de aramış yatak odasını kullanmayın diye. Eve gidince nasıl bulucam bilmiyorum ama yatak odasının kullanılıp kullanılmadı
Yatağımın üzerinde kıyafetlerim olduğu için anlarım onu. Kaynıma sormadım ama eşimle konuştum. Ben bunları söyleyince de bozuldu.Kesin kullanılmamıştır emin olun. Arayıp o kocaya da kayna da benim ev garsoniyer mi, pansiyon mu yoksa fuhuş yapılan günlük ev mi diye soramadınız mi. Aile evinde kaynin sevgilisinin arkadaşının ne işi var. Şimdiye 3. Dünya savaşını çıkarmıştım o sülalede ben olsam.
Yani tabiki ciddiyet gerekli ,yeri geldi eşime bile hop bi dk orda dur derim...özellikle denge konusunda aileler arasında ...Bundan sonra ciddi dursam işe yarar mı acaba
Kv suçu yok çünkü söylese de onu dinleyen yok. Yine de sürekli arayıp yatağı kullanmayın demiş, elinden o kadarı gelmiş bişi diyemem.İnşallah öyledir. Ama yine de size yapılan yanlışı hafifleten bir durum değil. Ayrıca kayınvalidenizde kabahatli. Eşinizle konuşup, anahtarı vermemesini sağlayabilirdi.
Sizin elbiseler askıda olabilir herşeye hazır olunYatağımın üzerinde kıyafetlerim olduğu için anlarım onu. Kaynıma sormadım ama eşimle konuştum. Ben bunları söyleyince de bozuldu.
Haklısınız Bundan sonra deneyim kazandım bir daha müsaade etmem artık,Yani tabiki ciddiyet gerekli ,yeri geldi eşime bile hop bi dk orda dur derim...özellikle denge konusunda aileler arasında ...
Nasıl bilmediğiniz insanlar sizin evinize gelebilirmiş, orası sizin özeliniz bu oda meselesi değil ...dış kapı önü insanların sizden habersiz evinizde barındırmayan...ben orda yokum ,otel değil evim diyin artık...
İlk iş yatak odasına giricem, herşey olabilir.Sizin elbiseler askıda olabilir herşeye hazır olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?