Evimde tatil yapıyorlar

mutfak tezgahında seks mi yapılır ya, lahana doğruyorum ben orda

Şöyle hanfendiciğim, çiftlerden biri bira almaya falan markete gider. Diğer çift onlar kapıdan çıkar çıkmaz ver allahım ver.

Ayyy gidince ne bulucam acaba

Sizde hata fazla yüz verdiniz herkese demekki ,mesafeli ol ciddi ol bak gelebilir mi birileri... ne saçma durum...

ohooo iki gönül bir olunca her yerde yapılır sayenizde 20 yıl önceki balayı hatıralarımız geldi aklıma.hey gidi gençlik...

her şeyin yapılma amacına göre kullanılması taraftarıyım
illa tezgah yapılmış diye, tavşan gibi tööbe tööbeee

Son durum eşimle konuştum. Kv onlara çarşaflarını vermiş öyle göndermiş. Sürekli de aramış yatak odasını kullanmayın diye. Eve gidince nasıl bulucam bilmiyorum ama yatak odasının kullanılıp kullanılmadı

Kesin kullanılmamıştır emin olun. Arayıp o kocaya da kayna da benim ev garsoniyer mi, pansiyon mu yoksa fuhuş yapılan günlük ev mi diye soramadınız mi. Aile evinde kaynin sevgilisinin arkadaşının ne işi var. Şimdiye 3. Dünya savaşını çıkarmıştım o sülalede ben olsam.

peçete ve kolonya da vermiş mi?

her şeyin yapılma amacına göre kullanılması taraftarıyım
illa tezgah yapılmış diye, tavşan gibi tööbe tööbeee
hiç terlikle sinek öldürmedin mi , kaçan çorabına oje sürmedin mi kız? bu kadar fonksiyonalist olmak iyi değil, hayalgücünü çalıstır, sınirları zorla ki hayatın güzelleşsin

İnşallah öyledir. Ama yine de size yapılan yanlışı hafifleten bir durum değil. Ayrıca kayınvalidenizde kabahatli. Eşinizle konuşup, anahtarı vermemesini sağlayabilirdi.

Yatağımın üzerinde kıyafetlerim olduğu için anlarım onu. Kaynıma sormadım ama eşimle konuştum. Ben bunları söyleyince de bozuldu.

Bundan sonra ciddi dursam işe yarar mı acaba
Yani tabiki ciddiyet gerekli ,yeri geldi eşime bile hop bi dk orda dur derim...özellikle denge konusunda aileler arasında ...
Nasıl bilmediğiniz insanlar sizin evinize gelebilirmiş, orası sizin özeliniz bu oda meselesi değil ...dış kapı önü insanların sizden habersiz evinizde barındırmayan...ben orda yokum ,otel değil evim diyin artık...

İnşallah öyledir. Ama yine de size yapılan yanlışı hafifleten bir durum değil. Ayrıca kayınvalidenizde kabahatli. Eşinizle konuşup, anahtarı vermemesini sağlayabilirdi.
Kv suçu yok çünkü söylese de onu dinleyen yok. Yine de sürekli arayıp yatağı kullanmayın demiş, elinden o kadarı gelmiş bişi diyemem.
Elbette çok temiz kullanmış bile olsalar ben sevmedim bu durumu, bana sorulmaması, ben yokken kalmaları falan affedilemez.

Haklısınız Bundan sonra deneyim kazandım bir daha müsaade etmem artık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…