Evimde tatil yapıyorlar

Nevresimi kayınvalıde verdıgıne gore ıcınde. Gelip ben vermedim heralde. Olaylara bakılması gereken yerden bakıyorum.
Niye kiziyorsun bence hıcbırıne kızma, yemek takımın saglamsa yap yemegını otur afiyetle ye, bosver.

Evet dedin, kocam sessiz sakin kardesıne hayır diyemedi kızıcamı bildigi ıcın bana da anahtarı verdıgını soyleyemedı, storylerde gordum bende olduklarını dedın.
Kaynım benden cekındıgı ıcın abisinden istedi anahtarı dedın.
Kaynanam bilmiyor bilse kızar dedın, sonra dondun nevresim vermıs ama dedın. Kaynana baya isin ıcınde birde yol gosterıcı bu nevresimlerde yatın guzum diyor.
Senın yazdıklarını okuyup yorum yapıyorum kafadan uydurmuyorum.
Konu kv degıl koca degıl kayın degıl, konu yemek takımı yatak ve Ceyrek altın onu anladık.
Kayınvalıde konusundan degıl konundan tumuyle cıkıyorum, ıyı geceler.

maşallah sizin kayınbirader hiç bir fırsatı kaçırmıyor bu arada adam boş mezar bulsa partiliyecek kapasitede, 30 yaşında koca adam ayrı eve çıkacağına ergen liseli gibi boş ev kovalıyor, hem pinti hem arsız evlerden ırak

Senın kuzun degılım bu arada, kayınvalidem varken hıc sorunum olmadı.. mesafemi her zaman koruyan bir insanım. Ne saygısızlık yaparım ne saygısızlığa goz yumarım.

Benım ınsan ılıskılerim sevimli ve ıyı gozukmek üzerine kurulu degıl, saygı uzerıne kurulu.
Oyuzden seninle anlasamiyoruz.

Benim kuzum ol, boşver konu sahibini. Onun sakinliği bizi sinir ediyor

Yanlış anlaşılmış, izin verirsen düzelteyim. Kocam sessiz sakin değildir. Kaynım bize ev alırken maddi destek sağladığı için yüzü tutmamış olabilir dedim (bunu olayın başında dedim yani sadece tahmindi)
Kaynım benden çekinir asla demedim. Bizim muhabbetimiz yok dedim. İkisi farklı şeyler.
Kaynanam bilmiyor, bilse kızar demedim. Kv istememiş olmaz demiş ama söz dinletememiş dedim.
Kafadan uydurmadığınız kesin. Ama biraz daha dikkatli okumakta fayda var.
Amacım kendimi haklı çıkarmak değil ama bu şekilde saldırır gibi kimsenin üzerine gitmenize gerek yok. 2014 yılından beri buralardayım. Sizin gibi saldırgan insanlar çok gördüm, sorun değil. Allah size de kolaylık versin, zor bir yaşam.

valla hiç kızma minnoş , kadın doğru söylüyor, anında tepki vermen gerekirdi vermedin, şimdi de eşyalar sağlamsa sıkıntı yok moduna girdin, olay evin değil senin yok sayılman , bunu anlatmaya çalışanlara da binbir bahane sundun, sen kendine değer vermezsen saydırmazsan kimse seni saymaz, çeyizliklerin kadar değerin olsun kendi gözünde ,biz bunu istiyoruz

Sakinlik degıl kı bu, kendini yedi Gunlerdır sakın olsa kendini yemezdi.
Onun ki agzımızın tadı bozulmasın alırıza beycılık.
Ay boşuna yazıp sinirlerinizi zıplatmayın taş olsa çatlardı kaç gündür yazıyoruz çiziyoruz konu sahibi minnoşluğundan taviz vermiyor. Yok kaynını tanımaz numarası yoktur eşinin tel çekmiyordur kv masumdur. Ya bu nasıl masumiyet Kadın çarşaf vermiş ellerine. Benim çocuğum yapsa bunu terlikle kovalarım

bana bısey duzeltmene gercekten gerek yok, ıyı bir insansın bak bunu anladım.
Ama iste dunya boyle ıyı bir yer degıl. Insanlar da.
Cok uzerler seni sesını cıkarmaz, hakkını aramazsan.

Saygı hak edilir... sert mı durursun, yuzlerıne bir daha kesinlikle olmasın der arkanı doner gider misin yanlarından onu bilemem.
Ama eger yerlerini gostermez, bu ev benımde demezsen daha cok uzerler seni boyle.
Benlik bir sikinti yok.
İstersen hıcbısey deme yine benlik sıkıntı yok. Gunlerdır devam ediyor konun. Her gun bırını akladın.
Madem oyle bız neden senın için uzulıp sınır olduk?

E biraz öyle. Kv de bana anlatırken yüzünü yerden eğmez, hiç kızlara bakmaz diye anlatıyordu. Gördük.. Bu benim bildiğim evleneceği 3. Kız

Kardeşi evden gideli çok oldu. Ama ben henüz evime gitmediğim için konu devam ediyor galiba.
Haklısınız, biraz dişli olmak, hakkını aramayı bilmek lazım. 3 yıllık evliyim, hep bu bölgede oturduk ama başıma ilk defa böyle bişey geldi. Bir an afalladım, ki ben 2 çift gideceğini bilmiyordum duyduğumda. Yani öyle böyle bu güne geldim işte.
Yazdıklarınızda gerçekten haklısınız,ona sözüm yok

kaynım evden gitti zaten, çok oldu o gideli. Ben 1 hafta kalırlar demiştim ama yanıldım. Kalmadılar.
Kadın çarşaf vermiş ki, benim çarşaflarımı kullanmasınlar diye. Yatağında yatmayın diye hergün arayıp tembihlemiş. Kaldı ki en baştan ikisine de olmaz demiş zaten ama dinlememişler. Bilmiyorum ama bana göre bu olayın en masum kişisi o. 30 yaşında adamı hangi terlikle kovalasın.
Ben en başından beri, bu konuda tek suçlu eşimi görürüm, izin veren o sonuçta dedim. Bu yüzden de eşimle konuştum. Söyleyeceklerimi ona söyledim. Rahatsızlığımı dile getirdim, evde farklı bir durumla karşılaşmayacağıma teyit aldım. Bir daha da olmayacağına.. Yine de eve temizlikçi gelecek, ama önce evi ben Bi görücem. Altınlarım giderse kaynımdan alınacak tüm bedeli. Vs vs yani

Bana başından beri o an tepki vermen gerekirdi diyen kimseyle çatışmadım. 'Haklısınız' dedim. Aksi varsa alıntılayabilirsiniz.
Ama size konuyu açtığımda o bahsettiğiniz "ilk an" uçup gitmişti. Eşim ailesiyle köyüne gitmişti bayramda ve tel o köyde çekmiyor.

Evet haklısınız yok sayıldım. Bunu da çok söylediler ve kimseye "yoo kocam beni seviyore" demedim. Bakın size de yazayım. Kocam beni yok saydı, bana sormadı, fikrimi bile almadı.

Eşyaya değer vermeyen biri değilim, şimdi yalan olmasın. Ama esas derdim, eşya üzerinden eşime yüklenmek. Ama bu konuya da girersem olay iyice dağılır. O yüzden böyle kalsın.

Siz ne yazarsanız ben onu cevaplıyorum. Biri yatağını değiştir yeni al yazıyor. Ben onunla konuşurken başka biri de tek derdin yatak mı diyor. Tamam tek derdim yatak değil ama mal da canın yongası sonuçta napim

şu konuyu başından beri takip ediyorum da yazasım gelmemişti..

Eşim ailesiyle köyüne gitmişti bayramda ve tel o köyde çekmiyor.

eşiniz ailesiyle köye gitti eşinizin teli çekmiyor ama kv niz her gün kaynınızı arayıp yatağınızda yatmasınlar diyor.
eşiniz mi söyledi bunu kv niz mi?
kim kimi salak yerine koyuyor merak ettim. söyleyinde dışardan okumaya devam edeyim ben:)

ayni seyi bende merak ettim şimdi soracaktım

Şöyle.
Öğrendiğimde eşimle beraberdik. Köyde değildi. Benim ailemleydi. Kardeşi yola çıkmıştı.
Hatta arkadaşlar dedi ki, arayıp yoldan döndürseydin. Ama onu yapamadım. Yatağımı kullanmasınlar odama girmesinler diyebildim sadece. onlar gitmeden kv tembihlemiş, bir de çarşaf vermiş. Bunları sonradan konuştuğumuzda eşim söyledi. HErgün aradı diye de eşim söyledi ama dediğiniz gibi köydeydi nasıl arasın. Onlar 2 gece kaldılar, kv de en fazla 1 gün aramıştır. Belki onu bile aramadı, bilemiyorum.

Boğazım ağrıyor koronami oldum vs diyin millet korkudan kaçar gider zaten
Mantıklı valla neden olmasın. Neyse şimdilik bu olaylar yaşanınca, bizimle dönecek kardeş olayı ertelendi. Yani dönüşümde yine misafir olacaktı. Çocuk daha ama olsun. Bir süre misafir adını bile duymak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…