Evimde tatil yapıyorlar

kv nizin evladıdır, o temizler de sizin bebekli evde sigara içilmiş olması bile ağırınıza gitmeli, sonuçta o bebek de sizin evladınız...bilemedim
Kv benim evdeki bulaşıkları unutmuş. En son evden onlar çıktılar, beni işten almışlardı.

ağzınıza sağlık...

Öyle davranmıyorum aslında siz okurken öyle anlıyorsunuz. Çünkü siz neden bahsedersen konu oraya gidiyor. Biri çıkıpta biblolarını kırmışlar mı derse, konu biblolara gider, bu kadar basit.
Yatak odamda ise sadece ben yattığım için özel ama diğer yataklarda bütün gelen misafirler yatabilir.

Evet, en azından halının ortasına mıçmamışlar. Üretilen komple teorilerine ait iz bulamadım anlamında dedim.
Yani çıplak gözle ne görmeyi umdunuz ki Birşey görmeyince hiçbir şey olmamış gibi mi oluyor. Bence siz halıları koltukları sildirin Evde küçük çocuğunuz var ondan söylüyorum

Yani çıplak gözle ne görmeyi umdunuz ki Birşey görmeyince hiçbir şey olmamış gibi mi oluyor. Bence siz halıları koltukları sildirin Evde küçük çocuğunuz var ondan söylüyorum
Yok ev temizlendi zaten geldiğim gün pek bişi yapamadım sadece ama ertesi gün temizlik yapıldı.
Leke vs göremedim ama dediğim gibi göremediklerime karşı da temizlettik

minnos26

Son durum nedir merak ettim.

Eve döndünüz mü?

Döndüyseniz evi ne durumda buldunuz?

Eşinizle konuşabildiniz mi?

Benim anlamadığım - sizin izniniz olmadan nasıl kalabiliyorlar? Anahtarlı var demkki veya eşiniz onlara kalablirsiniz mi diyor?
Hiç kimse, kendi ailem dahil, ben evde yokken benim evimde kalamaz. Ne münasebet yahu?
Açık açık söyleyeceksiniz - burda ayıp bir şey yok!

Kardeşine hayır diyemedi. Bana da söylemeye çekindi. Çünkü kv bile razı olmadı. Baktı kardeşi hikaye atıp duruyor, göreceğimi anlayınca yarım ağız söyledi
Bence eşinizle iletişiminizi gözden geçirmelisiniz. Bana söyleyemedi onlara evet dedi ne demek yahu? O evin hanımı siz değil misiniz?
Bu benim için çok ciddi bir kavga konusu olurdu - ailesi de isterse küssün vallahi umrumda olmazdı.

Neden eşinizin kardeşi bile olsa kendi evinizin anahtarını veriyorsunuz? Baştan anahtar verilirken neredeydiniz?

Kardeşi istiyor, siz yoksanız biz kalalım diye. Anahtarı eşim veriyor.
Sonra gelip kalıyorlar, fakat bir sorun çıkıyor, 1 ya da 2 gece kalıp dönüyorlar.
Konu eski.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…