Evimde tatil yapıyorlar

kv nizin evladıdır, o temizler de sizin bebekli evde sigara içilmiş olması bile ağırınıza gitmeli, sonuçta o bebek de sizin evladınız...bilemedim
Kv benim evdeki bulaşıkları unutmuş. En son evden onlar çıktılar, beni işten almışlardı.

Esiniz yabancı insanlara evini verirken ne planlıyordu anlayamıyorum.

Söylenmeye hakkı yok.

İnsan kendine ait bir evi sevgililere açarsa, eşine sormadan üstelik, ben evliyim, ev sahibiyim, kök ailem var demesin.

Günlük pansiyon kiralayamayacak kadar acizler ama başkasının evinde kalarak seyahat edecek kadar da rahatlar.
ağzınıza sağlık...

Ben de son durumu merak ettim. Yataginizda yatmislar mi? Bir de yatak olayina neden bu kadar takildiginizi anlamadim, ha yataginizda yatmislar ha koltukta ha yerde ne fark eder ki? Sonucta sizin rizaniz olmadan eve girilmis, tatil yapilmis, sebebini sorunca esiniz mahcup olacagina bozuluyor hala. Ama sanki siz yataginizda yatmadilarsa her sey tamam olacakmis gibi davraniyorsunuz.
Öyle davranmıyorum aslında siz okurken öyle anlıyorsunuz. Çünkü siz neden bahsedersen konu oraya gidiyor. Biri çıkıpta biblolarını kırmışlar mı derse, konu biblolara gider, bu kadar basit.
Yatak odamda ise sadece ben yattığım için özel ama diğer yataklarda bütün gelen misafirler yatabilir.

Evet, en azından halının ortasına mıçmamışlar.😂 Üretilen komple teorilerine ait iz bulamadım anlamında dedim.
Yani çıplak gözle ne görmeyi umdunuz ki🙂 Birşey görmeyince hiçbir şey olmamış gibi mi oluyor. Bence siz halıları koltukları sildirin🙂 Evde küçük çocuğunuz var ondan söylüyorum

Yani çıplak gözle ne görmeyi umdunuz ki🙂 Birşey görmeyince hiçbir şey olmamış gibi mi oluyor. Bence siz halıları koltukları sildirin🙂 Evde küçük çocuğunuz var ondan söylüyorum
Yok ev temizlendi zaten 🤗 geldiğim gün pek bişi yapamadım sadece ama ertesi gün temizlik yapıldı.
Leke vs göremedim ama dediğim gibi göremediklerime karşı da temizlettik

minnos26 minnos26

Son durum nedir merak ettim.

Eve döndünüz mü?

Döndüyseniz evi ne durumda buldunuz?

Eşinizle konuşabildiniz mi?

Benim anlamadığım - sizin izniniz olmadan nasıl kalabiliyorlar? Anahtarlı var demkki veya eşiniz onlara kalablirsiniz mi diyor?
Hiç kimse, kendi ailem dahil, ben evde yokken benim evimde kalamaz. Ne münasebet yahu?
Açık açık söyleyeceksiniz - burda ayıp bir şey yok!

Kardeşine hayır diyemedi. Bana da söylemeye çekindi. Çünkü kv bile razı olmadı. Baktı kardeşi hikaye atıp duruyor, göreceğimi anlayınca yarım ağız söyledi
Bence eşinizle iletişiminizi gözden geçirmelisiniz. Bana söyleyemedi onlara evet dedi ne demek yahu? O evin hanımı siz değil misiniz?
Bu benim için çok ciddi bir kavga konusu olurdu - ailesi de isterse küssün vallahi umrumda olmazdı.

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Neden eşinizin kardeşi bile olsa kendi evinizin anahtarını veriyorsunuz? Baştan anahtar verilirken neredeydiniz?

Benim anlamadığım - sizin izniniz olmadan nasıl kalabiliyorlar? Anahtarlı var demkki veya eşiniz onlara kalablirsiniz mi diyor?
Hiç kimse, kendi ailem dahil, ben evde yokken benim evimde kalamaz. Ne münasebet yahu?
Açık açık söyleyeceksiniz - burda ayıp bir şey yok!
Kardeşi istiyor, siz yoksanız biz kalalım diye. Anahtarı eşim veriyor.
Sonra gelip kalıyorlar, fakat bir sorun çıkıyor, 1 ya da 2 gece kalıp dönüyorlar.
Konu eski.

Back
X