• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde tatil yapıyorlar

Neye şok geçireceğimi şaşırdım.
Eşinizin evi sevgililere bırakmasına mı, size danışmamasına mı, sizin ses çıkartamamanıza mı...
Siz yokken evinizde kimse kalmamalı, hele ki sevgililer 🤢
Eşim kardeşine hayır diyemedi, ona tamam dedi. Sonra baktı iş pek iyi değil, bana söylerse bişi derim diye bana da söyleyemedi. Zaten çok dişli biri de değilim. Söylese de ortalığı ayağa kaldıramam.

Ben evde yokken habersiz teyzemler gelmiş birde üzerine bizde mantı yapmışlardı akşam gelmiş evde delirmiştim sinirden, sen iyi dayanıyorsun ben evi parçalardım asla kabul edebileceğim bir durum değil bu.

Olan olmuş şu an insanları evden tutup çıkaramazsınız ama eşinize bir dur demeniz gerekiyor. Anne, baba, kardesler tamam fakat kardesin arkadaslarinin üstelik siz yokken gelmeleri kabul edilebilir gibi değil.

Hem de size hiç danışmamış bile valla cok saygisizlik yapmis size.

Eşinizle konusup halletmeniz lazim bundan sonra anne baba harici kimseyi misafir edemeyeceğinizi, diğer eş dost akrabayı da sadece aksam yemeği, çay ya da kahvaltida ağırlayabileceğinizi ama yatılı kimseyi kabul etmeyeceğinizi net şekilde anlatın, bulunduğunuz yere gelmeyi talep edenlere kiralik ev, pansiyon otel vs. tavsiyesi dışında yapacağınız bir sey yok, bir de yakın insanlarsa bir öğün misafir edersiniz o kadar, biran önce eşinizle bu durumu netlestirin yoksa ömrünüz ücretsiz temizlik ve hizmetle geçer. Bu arada döndüğünüzde eğer almıyorsanız iyi bir temizlikçi alın siz elinizi temizliğe sürmeyin.

e herkese boyle anahtar verıyorsanız bıze de verın bızde kalalım madem
?
nıye ordek aılesı gıbı herkes bır arada nıye anahtarınız mılletde neden corona sebebıyle hatta bahanesıyle mesafe koymuyorsunuz
aklımda delı sorular

Yok eşimde evde değil. Onlar evde yalnız takılıyor. Bu ilk oldu, son da olacak zaten. Bi daha yapmaması için konuşucam. Şuan o ailesinin yanında, konuşamıyorum. Bir de yüzyüze olmak lazım tabi
Tuvalete sıçramış çiller kakalar kusmuklar Allah bilir evin nerelerine bulaşmış ter kusmuk vesaire. Hangi terlik nereye giyildi, mutfak eşyalarım nasıl kullanıldı, teflona sürülen Çelik kaşık, bulaşık makinasının uygun olmayan kullanımı, orda burda saç kıl, mutfak eşyalarının mutfak dışında kullanılması ( mutfak beziyle ayakkabı silip sonra mutfakta kullanan kız gördü bu gözlerim, sonra sohbeti kestim kendisiyle). Oiiş benim anksiyetem azıttı. Arkadaşların dediği gibi orda burda cinsi münasebet durumları olabilir. Kapıyı bacayı düzgün kapatacaklar mı? Daha neler geliyor aklıma. Bunları kocaya göstermek lazım. Erkek ev işiyle ilgilenmediği için toplama temizleme zorluğundan habersiz oluyor muhtemelen kocanız ev işiyle asla ilgilenmeyen birisi cefasından haberi yok hafife alıyor. Ora sizin mabediniz ayol girmedin kimse.

Eşim kardeşine hayır diyemedi, ona tamam dedi. Sonra baktı iş pek iyi değil, bana söylerse bişi derim diye bana da söyleyemedi. Zaten çok dişli biri de değilim. Söylese de ortalığı ayağa kaldıramam.
İşte bunu bildikleri için cesaret ediyorlar demek ki.
biz size ne kadar gaz versek de karakteriniz gereği pek bir tepki gösteremeyeceksiniz sanırım.🤷🏼‍♀ Bari eşinize diyin ben evde yokken kimse gelmesin bir daha diye.

İşte bunu bildikleri için cesaret ediyorlar demek ki.
biz size ne kadar gaz versek de karakteriniz gereği pek bir tepki gösteremeyeceksiniz sanırım.🤷🏼‍♀ Bari eşinize diyin ben evde yokken kimse gelmesin bir daha diye.
Herkesin tepkisi farklıdır, elbette tepkim olacak şuan sadece bekliyorum.
Hakkı olduğunuz yer var elbette, ilk duyduğum an büyük tepki verseydim acaba amacıma ulaşır mıydım bilmiyorum. Duyduğumda onlar yola çıkmıştı. Eşim onları yoldan döndürmezdi.

Yarın bigün evinizden uyuşturucu çıkar, fuhuş baskını vs. olur siz de yanarsınız yapmayın. Ceset bile çıkabilir. Evinize tanımadığınız insanları almayın. Eşinizle konuşun, tamam tatil vs. istediler 2-3 gün anladık ama biz yokken kimse gelip kalmasın, tanımadığımız insanlar başımızı belaya sokar diyin. Kendi aileleriniz dışında kimsenin siz yokken kalmasına izin vermeyin. Çok ters olaylar bunlar.

sizi bilmem de benim esimin böyle birseyi yapmaya totosu yemezdi ki ben aslinda cok genis bir kadinim , sehir yansa alirim valizimi komsu sehre tasinirim öyle gamsizimdir yani . o yüzden saskinliktan kücük dilimi yutucam sanirim.

hic tanimadigim insanlarin evimde kalma düsüncesi bile igrendirdi beni .

Şaka mısınız Allah aşkına , Nasıl sakin kalıyorsunuz anlamıyorum.

Arayıp bi yaygara kopartmıyorsanız , evinizde kalmadan önce sizden bi izin istenilmiyorsa ben hatayı siz de bulurum . Demek ki çok pasifsiniz ki eşiniz bile sorma gereksinimi duymuyor..

Hakkı olduğunuz yer var elbette, ilk duyduğum an büyük tepki verseydim acaba amacıma ulaşır mıydım bilmiyorum. Duyduğumda onlar yola çıkmıştı. Eşim onları yoldan döndürmezdi.
Ya zaten tuhaflık en başta eşinizin tutumunda var. Nasıl tamam diyor böyle bir şeye, ne münasebet yani.. sizin de mizacınız böyle demek ki. Ben olsam yaygara kopartırdım, kötü olurdum ama yine diyeceğimi derdim. Sizin şuan artık sessiz kalmanız normal, zaten günlerdir kalıyorlarmış. Ama eşinize kendi tarzınızda artık güzellikle mi nasıl söylerseniz muhakkak söyleyin yoksa ileride daha çok başınız ağrır :/

Olay anında tepki verirsen etkili olur ve unutulmaz.
Sonrasında ne konuşursan konuş.
"Onlar o eve giderse bende bir daha gelmem" diyebilseydin" nasıl yoldan döndürürdü, hayret ederdin

Back
X