• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde tatil yapıyorlar

Eşiniz buna nasıl müsaade ediyor? Hiç konuştunuz mu bu konu hakkında? Siz evdeyken misafir gelmesi ayrı bir durum olabilir ancak siz yokken birilerinin, ki içlerinde tanımadığınız kişiler de var, sizin evinizde tatil yapmaları çok nahoş bir durum. Eşinizle bu konuyu konuşabilirsiniz, gerekirse eşinizin kardeşiyle de konuşup onu düzgün bir dille uyarıp rahatsızlığınızı dile getirebilirsiniz. Bu gerçekten çok rahatsız edici bir durum çünkü. Kabul edilecek bir yanı yok ne yazık ki. Umarım bir çaresini bulabilirsiniz.

Olay anında tepki verirsen etkili olur ve unutulmaz.
Sonrasında ne konuşursan konuş.
"Onlar o eve giderse bende bir daha gelmem" diyebilseydin" nasıl yoldan döndürürdü, hayret ederdin
Benim eşim döndürmezdi galiba ya sanmıyorum. Ailesine karşı değişik Bi hassaslığı var. Kuzeninin düğünü için bana 2hafta izin aldırdı, ben de birgün, 2 hafta izin almam gereksizdi dedim diye küstü bana 1 hafta.
Çocuk olmasa, çalışmasam gitmezdim zaten bir süre. Ama mecbur gideceğimi bildiğinden öyle yoldan döndüremezdi

Eşiniz buna nasıl müsaade ediyor? Hiç konuştunuz mu bu konu hakkında? Siz evdeyken misafir gelmesi ayrı bir durum olabilir ancak siz yokken birilerinin, ki içlerinde tanımadığınız kişiler de var, sizin evinizde tatil yapmaları çok nahoş bir durum. Eşinizle bu konuyu konuşabilirsiniz, gerekirse eşinizin kardeşiyle de konuşup onu düzgün bir dille uyarıp rahatsızlığınızı dile getirebilirsiniz. Bu gerçekten çok rahatsız edici bir durum çünkü. Kabul edilecek bir yanı yok ne yazık ki. Umarım bir çaresini bulabilirsiniz.
Konuşamadık, ortam olmadı. Şimdi de yanımda değil. Eşimin kardeşiyle hiç samimiyetin yok ama eşimle konuşucam. Teşekkür ederim, inşallah bakalım

Eşim kardeşine hayır diyemedi, ona tamam dedi. Sonra baktı iş pek iyi değil, bana söylerse bişi derim diye bana da söyleyemedi. Zaten çok dişli biri de değilim. Söylese de ortalığı ayağa kaldıramam.
Nickiniz gibi minnoşmuşsunuz :) Bi kavga çıkartıverin

Benim eşim döndürmezdi galiba ya sanmıyorum. Ailesine karşı değişik Bi hassaslığı var. Kuzeninin düğünü için bana 2hafta izin aldırdı, ben de birgün, 2 hafta izin almam gereksizdi dedim diye küstü bana 1 hafta.
Çocuk olmasa, çalışmasam gitmezdim zaten bir süre. Ama mecbur gideceğimi bildiğinden öyle yoldan döndüremezdi
Çalışan kadın olduğunuzu duymam şoka uğrattı beni :eek: :eek:
Çok pasif değil, çok çok çok pasifsiniz.
Hayat size gerçekten çok zor

Eşinizin akrabalarını ağırlamak konusunda tercih sizin, istediğinizi yapabilirsiniz ortak kararla, mesela ben eşimin akrabalarını severim, onlarda öyle sen hizmet et ben yatayım modunda değillerdir seve seve ağırlarım, ama kimse benim evimi garsoniyer olarak kullanamaz. Kusura bakmayın ama sizin eşinizin ne size nede evliliğinize saygısı var ne demek benim evime benim yatağıma, ben yokken tanımadığım insanları sokmak, böyle bir durumda beni yok sayan kocayı bende yok sayarım, önce kardeşini arar bir güzel evimin sevgilisi ile kaçamak yapacağı ve arkadaşlarına peşkeş çekeceği otel olmadığını biran önce gitmesi gerektiğini bir güzel anlatırım. Diretirse polisle çıkartırım.Sonra o eve gider onları kullandıkları ne kadar eşya varsa kapının önüne koyarım, evimden bir şey çalınmışsa hiç acımam polise gider şikayetçi olurum, o kocayıda ben yaptım sen yapma diyip süründürmeden, bütün o eşyaları yenilemeden bir daha o eve sokmam. Kardeşinin gönlü olacak sevgilisi ile kaçamak yapacak diye tanımadığım insanları benim mahremime sokan beni yok sayan adama benim koca olarak saygım kalmaz. Bu bence iki trip atılıp geçiştirilecek bir konu değil.

Kusura bakma konu sahibi ama bana senin tutumundan gına geldi şuan. Kendi evin için bile ağzını açıp o eşine bişe diyemediysen sana müstehak. Sen böyle olduğun için kalabiliyorlar orda. Ben olsam bir gece bile kalamadan sepetlemiştim evimden telefonla. Allahın saygısız görgüsüz insnaları ya.

minnos26 minnos26 kendinizi geliştirmeye ve güçlendirmeye şu video serisi ile başlayın.

Tek bir defa değil, defalarca izleyin her bir videoyu

Ne kadar arsız yüzsüz insanlar var Allahım.Aynı apartmanda oturduğum kayınvalidem anahtar olduğu halde bana sormadan asla kapımı açmaz.Eşimin erkek kardeşi bana haber vermeden misafirliğe gelmez.Üstelik gayet samimiyiz. Edep görgü bilirler.Valla sarılasım geldi kayınvalideme.

Yorumlariniza baktim da valla ben sizin evde parti bile verirdim, bu ne rahatlık. Ayyy ben burada sinir oldum cok fena hemde:KK11:

Ayrıca 3 gün kalip haber vermden giden akrabalara bir sey demediniz mi? Şaka mi bunlar? Ne kadar utanmaz insanlar var

Sanırım kaynıma bişi diyemem. Haklıyken haksız duruma düşerim. Eve bir gideyim. Yatağımın kullanılıp kullanılmadığını anlarım. Galiba oturup ağlarım orda
ağlamak yooooook gülmek var yarınlarda yarınlarda mutlu olmak var!
onlar ağlasın siz ağlamayın ya. Cinnet geçirmeyecekseniz airbnb kaydı oluşturun en azından ev para kazansın üççüz beşyüz binbeşyüz. Bence misafirlerinizin devamı akın akın gelecek

Size böyle bir şeyi teklif edebilmiş olması bile çok ilginç. Söyleyememesi gerekir bence...

Back
X