Eşinizin akrabalarını ağırlamak konusunda tercih sizin, istediğinizi yapabilirsiniz ortak kararla, mesela ben eşimin akrabalarını severim, onlarda öyle sen hizmet et ben yatayım modunda değillerdir seve seve ağırlarım, ama kimse benim evimi garsoniyer olarak kullanamaz. Kusura bakmayın ama sizin eşinizin ne size nede evliliğinize saygısı var ne demek benim evime benim yatağıma, ben yokken tanımadığım insanları sokmak, böyle bir durumda beni yok sayan kocayı bende yok sayarım, önce kardeşini arar bir güzel evimin sevgilisi ile kaçamak yapacağı ve arkadaşlarına peşkeş çekeceği otel olmadığını biran önce gitmesi gerektiğini bir güzel anlatırım. Diretirse polisle çıkartırım.Sonra o eve gider onları kullandıkları ne kadar eşya varsa kapının önüne koyarım, evimden bir şey çalınmışsa hiç acımam polise gider şikayetçi olurum, o kocayıda ben yaptım sen yapma diyip süründürmeden, bütün o eşyaları yenilemeden bir daha o eve sokmam. Kardeşinin gönlü olacak sevgilisi ile kaçamak yapacak diye tanımadığım insanları benim mahremime sokan beni yok sayan adama benim koca olarak saygım kalmaz. Bu bence iki trip atılıp geçiştirilecek bir konu değil.