Evimde tatil yapıyorlar

minnos26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5.478
3.736
248
Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.

Muhtemelen kalmak isteyene siz ya da eşiniz kıyamayıp hayir cevabını veremiyorsunuz. Bundan sonra da alışan insanlara hayir demeniz zor olacaktır.

Madem öyle herkesin olduğu bir ortamda eşyalarınızın berbat hale geldiğinden, artık kendi eşyalarınızı kullanmaya iğrendiğinizden ve bu durumdan bıktığınızdan minicik bir cinnetle dem vurun derim.

Hiçbir şey demeden giden insanlara aşırı sinir oldum:sinirli: Sizin yerinizde olsam o nankörlerin yüzüne vururdum mesaj atarak. Eşinizin kardeşine izin vermeseydiniz keşke, hiç kimse evinde yabancıların olmasını istemez çok haklısınız. Bence artık kim olursa olsun tavrınızı koyun. Alışmasınlar daha fazla

Nerden başlasam şimdi. Biz deniz kenarı Bi ilçede yaşıyoruz, bu sene ev aldık. Buraya kadar herşey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. 3. Günün sonunda hiçbirşey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup 2. Gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden Bi hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim 2. Ve daha gıcık konuya..
eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam. Orası yazlık değil. Benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inş diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Onlar ordayken sizin ev dışında olmanız ne saçma.. Kapınızı kilitleyip gitseydiniz.. Bu ne saçmalık. Az yesinlerde tatil parası biriktirsinler

Nerden başlasam şimdi. Biz deniz kenarı Bi ilçede yaşıyoruz, bu sene ev aldık. Buraya kadar herşey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. 3. Günün sonunda hiçbirşey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup 2. Gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden Bi hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim 2. Ve daha gıcık konuya..
eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam. Orası yazlık değil. Benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inş diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
E orası senin evinse müsade etme sende bu kadar sinirlenmene gerek yok nedemek tanımadığın kızların evinde kalması ara yolla evinden

Canım bende eşyalarıma aşık olarak almıştım biri bişey yapar diye aklım çıkıyordu boşandık eşyaları gözüm görmedi boşver yenisini aldırırsın eşinle Aran iyi olsun yeterki ne kadar önemsizmiş diyor insan sonra şuan olsa umrumda olmazdı

Back
X