Evimde tatil yapıyorlar

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.
Hayir demeyi unutmussunuz siz hemde pandemi surecinde..

Evine nasıl koyarsın resmen zina yapıyorlar. Seninde sorumluluğun var bu işte.Orası senin mahremin .sen yokken kimse kalamaz .Bana tuhaf geldi.

Bunu zinaya nasıl bağladınız ne alaka? Konu sahibi evdeyken gelip kalsalardı da sevişebilirlerdi. Mesele evin sahibi olmadan gidip kalmaları.

Bunu zinaya nasıl bağladınız ne alaka? Konu sahibi evdeyken gelip kalsalardı da sevişebilirlerdi. Mesele evin sahibi olmadan gidip kalmaları.
Evli olmayanların, aile evinde kalip sevismeleri bana da pek normal gelmedi :( midem bulanır herhalde. Ben evde olsam da izin vermem boyle bir misafirliğe. Her yer otel, pansiyon, apart kaynıyor. Paralari yoksa kamp yapsınlar. Toplum ahlakini bu kadar da ayaklar altina almaya gerek yok

Çabuk parlayan biri olduğumdan sakinliğinize hayran kaldım ama bazen sakin olmamak gerekiyor, kayınbiraderiniz çok düşünceli bir adam olsa siz yokken abisinden anahtar istemezdi, o yüzden sizin yatak kullanılmıştır ve bence eve gidince hayatınızda ilk defa da olsa sakin kalmayın ve o yatağı eşinizin gözü önünde fırlatıp atın tabii tüm çarşaf havlu vb şeyleri de, sanırım ben hepsini ateşe verir, ateşin karşısında çayla sigara içiyor olurdum, eşinizin yaptığı çok ayıp, evinize hiç tanımadığınız insanların girmesine izin veriyor, kadınların sizin iç çamaşırlarınızı kıyafetlerinizi kullanmayacağının garantisi var mı? Madem kavga edemeyen bir mizacınız var, o vakit eşyaları atın aynı etkiyi yaratır.
Aynı şeyi ben diyecektim aynen evde kullanılan ne kadar esya varsa yakar karşısına geçer bir De kahvemi yudumlardım. Gerisini eşim düşünsün.

İstanbul'da yaşadığımız ev denize çok yakın. Yazlığımız var bir tatil beldesinde. İkisine de kimse haber vermeden gelemez. Hayır diyin gitsin.

Evli olmayanların, aile evinde kalip sevismeleri bana da pek normal gelmedi :( midem bulanır herhalde. Ben evde olsam da izin vermem boyle bir misafirliğe. Her yer otel, pansiyon, apart kaynıyor. Paralari yoksa kamp yapsınlar. Toplum ahlakini bu kadar da ayaklar altina almaya gerek yok

Toplum ahlakı rızası olan iki insanın sevişmesi değildir. Neyse polemik çıkmasın gereksiz yere.

Su sakinlik halinize aman eve gitmeden tatsizlik cikmasininiza bakarsak daha cok basiniz yanar. Bazen yaygara koparmak gerek. Simdiden bir yatak nevresim vs vs siparisi verin derim.

Evli olmayanların, aile evinde kalip sevismeleri bana da pek normal gelmedi :KK43: midem bulanır herhalde. Ben evde olsam da izin vermem boyle bir misafirliğe. Her yer otel, pansiyon, apart kaynıyor. Paralari yoksa kamp yapsınlar. Toplum ahlakini bu kadar da ayaklar altina almaya gerek yok
+1 katılıyorum. Aynı abi kız kardeşi erkek arkadaşyla kalacak olsa anahtar verir miydi? Normal bir şey ise ona da anahtar verebilmesi gerekir

Aynı şeyi ben diyecektim aynen evde kullanılan ne kadar esya varsa yakar karşısına geçer bir De kahvemi yudumlardım. Gerisini eşim düşünsün.
Ben varken misafir buyursun gelsin, hatta ben yokken iyi tanıdığım güvendiğim insanlarda gelip kalabilir, ki onlar zaten bana telefon açıp mune senin evinde kalabilir miyiz diyecek düşünce ve nezakette insanlardır lakin hiç tanımadığım kişiler evimde kalamaz, kayınbiraderim kendi ve sevgilisi yetmiyormuş gibi arkadaşı ve sevgilisini de getirip kendi eviymiş gibi benim evimde yaşayamaz, burada mesele en azından benim için mesele sevgilisiyle gelmesi değil, olabilir sevgilisi vardır onunla gelir, gelir ama ben varken benim kurallarıma göre gelir misafir olur gider, yokluğumu fırsat bilip arkamdan iş çevirerek gık bile demeyen abiden anahtarı kopartıp evi pansiyona çeviremez, eve dönünce eşim eşyaları yaktığımla kaldığıma, evi yakmadığıma dua eder.

Aynı şeyi konu sahibesinin kardeşi yapsaydı kıyamet kopardı ama erkek ailesi olunca ses soluk çıkmıyor, evi basıp çıngar çıkarmak bile mübah.

Ya aklima bile gelmez. Siz hic otel tatili yapmiyor musunuz? orada kim ne yapti biliyor musunuz? evinize hic evli bir cift gelmiyor mu? siz evinizden baska hic bir yerde sevismiyor musunuz? insanlar kavga edecegine sevissin. carsaflari degistiririm olur biter. ama mesela sigara icsinler istemem cunku cocugum var. bu evimizin kuralidir ve acikca soylerim ama bizim evde seks yapilmaz diyemem kimseye, bana ne yahu?
Ben evimdeyken gelen yakınlarımız başka ben evimde değilken benden habersiz benim evimde tatil yapan tanımadığım insanlar başka. İkisini aynı kefeye koymam.

Son düzenleme:
Evet dışarda ne yaparsa yapsınlar beni ilgilendirmez. Ama ben evde olsam bile sevgilisiyle istemezdim evimde.

Benim komşumun bi yazlığı varmış. Anahtar kocasının sülalesinde geziyormuş. Giden eğlenen içen edenler bide toplamadan çıkıyormuş. En son kaynı ve arkadaşları evde alem yapmışlar. Komşumda 1 hafta sonra gidiyor.
Mutfakta bardağın içinde kirli ped görüyor. :kusmuk:
Kıyameti koparıp sabahına evi satılığa koydurmuş.
Hata başta anahtarı verip gitmelerine müsaade etmekte. Benim olmadığım eve kimse giremez.
Kendi anne babamda dahil.
Kaldı ki akrabalar.
Ben ailemin yanına ameliyat olmaya gidecektim de lv kp eşimi yalnız bırakmamak için yanlarına gelecekti. Ona bile izin vermedim.
Hanımının olmadığı evde kaldı ki otel gibi tatil.

Nereden başlasam şimdi?

Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.

Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..

Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.

Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum. 😠 Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.

eşiniz parazit formuna alışmış akrabalarına bir şey demiyor mu :(

Back
X