• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimdeki kokuyla başım dertte

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
selam kızlar. yeni ev yaptırdık 4 ay önce taşındık 1.5 yıllık evliyim eşyalarım cok yeni misafir odamda 2 3 anca oturuldu.. ama evde bi koku var yazın heryer açıktı farketmedim. şimdi işten eve gittiğimde beni rahatsız eden koku var hamileiktendir dedim ama artık koku hassasiyetim bitti.. oturma odasının kendine has ağır kokusu var. yatak odasının kendine has ağır kokusu var hep havalndırıyorum ama 1 saat sonra yine aynı. mutfağımın kokusu ağır.
yaaa ben önceki evimde içeri girdiğimde mis gbi kokuyordu hemde hiç koku kullanmadığım halde. şimdi kokular parfumler yumuşatıcılar hiç bri evimin kokusunu değiştrimıyor yardım edin neolur evim temizdir bu koku evin yeni olmasından olablirmi :(

yeni ev boya kokar olsa olsa, nasıl bir ağır koku ki bu, bide her odanın farklı

bazen havalandırmadan falan yemek kokusu geliyor, o olmasın

Nasıl bir koku ki? Yani tarif edemiyor musun? Evde bir yerde fare ölmüş olabilir mi?
Komşulara falan sorsan apartmanda?

yeni ev boya kokar olsa olsa, nasıl bir ağır koku ki bu, bide her odanın farklı

bazen havalandırmadan falan yemek kokusu geliyor, o olmasın
iki katlı cnm üstte eltim oturuyo yemek kokusu flan deil böyle inşaat kokusu olur ya toz kokusu boya kokusu o tarz pis deil ağır bi koku havasız gbı duruyo aslında havalanıyo hep severim evimin havadar olmasından zevk alırım yani.. havalnmaması imkansız

1.kat oldgu içinmi dicem ama önceki evimde 1. kattı annemin evide 1. kat müstakil... yaaa böyle naparsan yap havasız olan evler varmı.. evin önü sağı solu açık basık deil

yok cnm sağ sol arsa boş ıkı katlı pis kokmuyo toz kokusu çimento kokusu gbı havasız havasız kokuyo
Evin alçı sıvası tam kurumadan boyası yapılmıştır çimento kokusu gibiyse...Oda ancak yazın duvarlar ısınıp nemi kayboldugunda gider.

iki katlı cnm üstte eltim oturuyo yemek kokusu flan deil böyle inşaat kokusu olur ya toz kokusu boya kokusu o tarz pis deil ağır bi koku havasız gbı duruyo aslında havalanıyo hep severim evimin havadar olmasından zevk alırım yani.. havalnmaması imkansız
diğer evde de var mı aynı koku?
bazen yeni taşınınca öyle kokar da, 4 ay ve 1.5 yıllık eşyayla kokmaması gerek. senden başkası aynı kokuyu almıyorsa, hamileliktendir.

yok cnm sağ sol arsa boş ıkı katlı pis kokmuyo toz kokusu çimento kokusu gbı havasız havasız kokuyo
o zaman güneş yemesi lazım o evin.
Bir yaz geçirdikten sonra bir şeyi kalmaz inşallah. Petek ayarlarını biraz yükseltirsen de faydası olur muhtemelen. Henüz ıslak sanırım.

Evin alçı sıvası tam kurumadan boyası yapılmıştır çimento kokusu gibiyse...Oda ancak yazın duvarlar ısınıp nemi kayboldugunda gider.
kuzum evimiz bir yaz geçirdi ama kurumamişmıdır dha diyosun aman yaaa ooof hiç sevmediğim şey başımda bitti

yeni evse kurumamış çamaşır gibi kokabilir. bizim evden o koku 3-4 sene sonra geçti

o zaman güneş yemesi lazım o evin.
Bir yaz geçirdikten sonra bir şeyi kalmaz inşallah. Petek ayarlarını biraz yükseltirsen de faydası olur muhtemelen. Henüz ıslak sanırım.
cnm bir yaz geçirdi evimiz kurumuştur kurumasa rutubet flan olurdu ıslak olurdu heralde

Back
X