• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimdeki kokuyla başım dertte

eşimden ilk aylarda bende tiksinmiştim geçti şükür sizinde geçer merak etmeyin.
başkalarından fikir alın bakalım annenizden falan onlara da koku geliyor mu sadece siz duyuyorsanız bence hamileliktendir
annem gelmiyor dyo. ama annem çok takıntılı deildir dikkat etmez. ben çok koku hastasıyımdır parfumlerle kafayı bozdydum smdi evin kokusuyla :)

Evde rutubet oluşma ihtimali olabilir?
Daha çok yeni olduğu için küf olmaz ama özellikle kuzey cephesinin duvar diplerini kontrol et nem gibi benekler var mı diye.
Gider kokusu da olabilir.

Benim evim de her girişimde basık bir hava olur. Arka taraf kuzey cephesi olduğu için sıcak soğuk dengesizliğinde terleme yapıyor. Evden çıkarken bir camı üstten açık bırakıyorum.
Bir de hamileyim ve oda kokosuna bile tahammülüm yok kullanamıyorum.

Evde rutubet oluşma ihtimali olabilir?
Daha çok yeni olduğu için küf olmaz ama özellikle kuzey cephesinin duvar diplerini kontrol et nem gibi benekler var mı diye.
Gider kokusu da olabilir.

Benim evim de her girişimde basık bir hava olur. Arka taraf kuzey cephesi olduğu için sıcak soğuk dengesizliğinde terleme yapıyor. Evden çıkarken bir camı üstten açık bırakıyorum.
Bir de hamileyim ve oda kokosuna bile tahammülüm yok kullanamıyorum.
bende öyle işte canım yaa tahammulum yok kokuya evin dört bir yanı açık cnm bzim

Bence Hamilelikten bende de tam tersi kuru Kahve kokusu rutubet ve inşaat kokusu çamaşır suyu kokusu toprak kokusu müptelası oldum. Nerde bi inşaat var gider kokuyu içime içime çekerim. Geceleri yatmadan kahve koklarım. Dışardan pet bardağın içine toprak koydum koklayıp duruyorum. Seninkide benim tersim olmuş:-)

annem gelmiyor dyo. ama annem çok takıntılı deildir dikkat etmez. ben çok koku hastasıyımdır parfumlerle kafayı bozdydum smdi evin kokusuyla :)
kokuya hassas biri yok mu çevrede :) ondan bi rica et istersen ama çok takma kafana hala hamilelikten olduğunu düşünüyorum :)
normalde hiç koku hassasiyeti olmayan biriyim şimdi sor apartmanda hangi dairede ne pişmiş yemekte ne var sayarım sana :)

kokuya hassas biri yok mu çevrede :) ondan bi rica et istersen ama çok takma kafana hala hamilelikten olduğunu düşünüyorum :)
normalde hiç koku hassasiyeti olmayan biriyim şimdi sor apartmanda hangi dairede ne pişmiş yemekte ne var sayarım sana :)
ahahaha halamı aramızda bir ay var cnm :) bebeğin kızmı erkekmi

selam kızlar. yeni ev yaptırdık 4 ay önce taşındık 1.5 yıllık evliyim eşyalarım cok yeni misafir odamda 2 3 anca oturuldu.. ama evde bi koku var yazın heryer açıktı farketmedim. şimdi işten eve gittiğimde beni rahatsız eden koku var hamileiktendir dedim ama artık koku hassasiyetim bitti.. oturma odasının kendine has ağır kokusu var. yatak odasının kendine has ağır kokusu var hep havalndırıyorum ama 1 saat sonra yine aynı. mutfağımın kokusu ağır.
yaaa ben önceki evimde içeri girdiğimde mis gbi kokuyordu hemde hiç koku kullanmadığım halde. şimdi kokular parfumler yumuşatıcılar hiç bri evimin kokusunu değiştrimıyor yardım edin neolur evim temizdir bu koku evin yeni olmasından olablirmi :KK43:

bina yeni mi?

akşam yumoşun çamaşır kokusunu aldım odalara sıktım sbh evden çıkarkende sıktım bakalım ne olacak gittigimde

Back
X