Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem gelmiyor dyo. ama annem çok takıntılı deildir dikkat etmez. ben çok koku hastasıyımdır parfumlerle kafayı bozdydum smdi evin kokusuyla :)eşimden ilk aylarda bende tiksinmiştim geçti şükür sizinde geçer merak etmeyin.
başkalarından fikir alın bakalım annenizden falan onlara da koku geliyor mu sadece siz duyuyorsanız bence hamileliktendir
bende sevemedim yaabizim evde aynı.
sevemedim zaten evi![]()
bende öyle işte canım yaa tahammulum yok kokuya evin dört bir yanı açık cnm bzimEvde rutubet oluşma ihtimali olabilir?
Daha çok yeni olduğu için küf olmaz ama özellikle kuzey cephesinin duvar diplerini kontrol et nem gibi benekler var mı diye.
Gider kokusu da olabilir.
Benim evim de her girişimde basık bir hava olur. Arka taraf kuzey cephesi olduğu için sıcak soğuk dengesizliğinde terleme yapıyor. Evden çıkarken bir camı üstten açık bırakıyorum.
Bir de hamileyim ve oda kokosuna bile tahammülüm yok kullanamıyorum.
Ya rutubet oluşuyor yada giderlerden geliyor koku.bende öyle işte canım yaa tahammulum yok kokuya evin dört bir yanı açık cnm bzim
gider kokusu deil ağır toz kokusu gbiYa rutubet oluşuyor yada giderlerden geliyor koku.
kokuya hassas biri yok mu çevrede :) ondan bi rica et istersen ama çok takma kafana hala hamilelikten olduğunu düşünüyorum :)annem gelmiyor dyo. ama annem çok takıntılı deildir dikkat etmez. ben çok koku hastasıyımdır parfumlerle kafayı bozdydum smdi evin kokusuyla :)
ahahaha halamı aramızda bir ay var cnm :) bebeğin kızmı erkekmikokuya hassas biri yok mu çevrede :) ondan bi rica et istersen ama çok takma kafana hala hamilelikten olduğunu düşünüyorum :)
normalde hiç koku hassasiyeti olmayan biriyim şimdi sor apartmanda hangi dairede ne pişmiş yemekte ne var sayarım sana :)
selam kızlar. yeni ev yaptırdık 4 ay önce taşındık 1.5 yıllık evliyim eşyalarım cok yeni misafir odamda 2 3 anca oturuldu.. ama evde bi koku var yazın heryer açıktı farketmedim. şimdi işten eve gittiğimde beni rahatsız eden koku var hamileiktendir dedim ama artık koku hassasiyetim bitti.. oturma odasının kendine has ağır kokusu var. yatak odasının kendine has ağır kokusu var hep havalndırıyorum ama 1 saat sonra yine aynı. mutfağımın kokusu ağır.
yaaa ben önceki evimde içeri girdiğimde mis gbi kokuyordu hemde hiç koku kullanmadığım halde. şimdi kokular parfumler yumuşatıcılar hiç bri evimin kokusunu değiştrimıyor yardım edin neolur evim temizdir bu koku evin yeni olmasından olablirmi![]()
yeni sıfır dan oldubina yeni mi?
havalandırma bacaları tıkalı olmasınyeni sıfır dan oldu
havalndırma derken cnm tuvalet kokmuyo banyo kokmuyo... odalar kokuyo eve grince hissediliyohavalandırma bacaları tıkalı olmasın
eşyalar mı kirli? halı da mı var bir terslikhavalndırma derken cnm tuvalet kokmuyo banyo kokmuyo... odalar kokuyo eve grince hissediliyo
yok herşey temiz eşyalar da temiz herşeyim yeni zaten muhtemel inşaat kokusu varyapışkandı boyaydı ne bilimeşyalar mı kirli? halı da mı var bir terslik
yok herşey temiz eşyalar da temiz herşeyim yeni zaten muhtemel inşaat kokusu varyapışkandı boyaydı ne bilim
katılıyor yeni binalara yazın taşınılır kurusun diyerutubet var mı evde? yeni binalar terleme yapar o da kokuya neden olur.
kız :) seninki belli miahahaha halamı aramızda bir ay var cnm :) bebeğin kızmı erkekmi