- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
kız :) seninki belli mi
valla hala hassasım[/Q erkek cnm benimkide :) bende yavaş yavaş düzeldim diyodum ama hala eşimden tiksinyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız :) seninki belli mi
valla hala hassasım[/Q erkek cnm benimkide :) bende yavaş yavaş düzeldim diyodum ama hala eşimden tiksinyorum
erkek cnm bende yavaş yavaş düzeldim diyodum ama eşimden tiksinyorum hala yazık adma üüzülüyorum bide:)kız :) seninki belli mi
valla hala hassasım
hepsi hormonların suçu üzülme canım. isteyerek yapmıyorsun ki sonuçta geçecek inşallah bu günlererkek cnm bende yavaş yavaş düzeldim diyodum ama eşimden tiksinyorum hala yazık adma üüzülüyorum bide:)
İNŞALLAH CNM YAhepsi hormonların suçu üzülme canım. isteyerek yapmıyorsun ki sonuçta geçecek inşallah bu günler
gider kokusu deil ağır toz kokusu gbi
Bence hamilelikden kaynaklanıyorselam kızlar. yeni ev yaptırdık 4 ay önce taşındık 1.5 yıllık evliyim eşyalarım cok yeni misafir odamda 2 3 anca oturuldu.. ama evde bi koku var yazın heryer açıktı farketmedim. şimdi işten eve gittiğimde beni rahatsız eden koku var hamileiktendir dedim ama artık koku hassasiyetim bitti.. oturma odasının kendine has ağır kokusu var. yatak odasının kendine has ağır kokusu var hep havalndırıyorum ama 1 saat sonra yine aynı. mutfağımın kokusu ağır.
yaaa ben önceki evimde içeri girdiğimde mis gbi kokuyordu hemde hiç koku kullanmadığım halde. şimdi kokular parfumler yumuşatıcılar hiç bri evimin kokusunu değiştrimıyor yardım edin neolur evim temizdir bu koku evin yeni olmasından olablirmi![]()
Canım bizim evin banyosunda tuvaletinde felan cam yok havalandırma sistemi var sizdede öyle mi blmyrm ama yandaki komşu surekli havalandırmayı calstryo evin kokusu hep bzm evde naftalin kullanıyor heralde ev naftalin kokuyo.yemek kokuyo degsk kokuyu benmde hoşuma gtmyo ama elimden gelen bisey yok bende tekrar havalandırmayı aciyorm anca öyle gdyoselam kızlar. yeni ev yaptırdık 4 ay önce taşındık 1.5 yıllık evliyim eşyalarım cok yeni misafir odamda 2 3 anca oturuldu.. ama evde bi koku var yazın heryer açıktı farketmedim. şimdi işten eve gittiğimde beni rahatsız eden koku var hamileiktendir dedim ama artık koku hassasiyetim bitti.. oturma odasının kendine has ağır kokusu var. yatak odasının kendine has ağır kokusu var hep havalndırıyorum ama 1 saat sonra yine aynı. mutfağımın kokusu ağır.
yaaa ben önceki evimde içeri girdiğimde mis gbi kokuyordu hemde hiç koku kullanmadığım halde. şimdi kokular parfumler yumuşatıcılar hiç bri evimin kokusunu değiştrimıyor yardım edin neolur evim temizdir bu koku evin yeni olmasından olablirmi![]()
Havalandırma sisteminden kaynaklanabilir benim evimdede aynı sorun varkomsuların pişirdiği yemek kokusu bile geliyo kumaş kokusu spreyleri var devamlı onlardan kullanıyorumselam kızlar. yeni ev yaptırdık 4 ay önce taşındık 1.5 yıllık evliyim eşyalarım cok yeni misafir odamda 2 3 anca oturuldu.. ama evde bi koku var yazın heryer açıktı farketmedim. şimdi işten eve gittiğimde beni rahatsız eden koku var hamileiktendir dedim ama artık koku hassasiyetim bitti.. oturma odasının kendine has ağır kokusu var. yatak odasının kendine has ağır kokusu var hep havalndırıyorum ama 1 saat sonra yine aynı. mutfağımın kokusu ağır.
cnm bizde lavabo banyoda cam var ama oralar kokmuyor üstten gelen bi koku deil evde yada eşyaların yeniliğinde var bi sorun. battaniyeler flan yeni ya yatak odasında onlar da koku yapıyo olablır gbi hisseettim dünCanım bizim evin banyosunda tuvaletinde felan cam yok havalandırma sistemi var sizdede öyle mi blmyrm ama yandaki komşu surekli havalandırmayı calstryo evin kokusu hep bzm evde naftalin kullanıyor heralde ev naftalin kokuyo.yemek kokuyo degsk kokuyu benmde hoşuma gtmyo ama elimden gelen bisey yok bende tekrar havalandırmayı aciyorm anca öyle gdyo
biz boyayı kendisimiz aldık acaba markası neydi ki yaa eşime sorayım :) evet pis koku deil ama olmasın ağır ağır.. böyle ev gbi koksun eski evim mis kokardıBahsettiğin kokudan benim evimde de var. Eve ilk girdiğimde sanki nefesimi tıkayan inşaat kokusu gibi ama değil gibide :) anlatması zor bir koku. Pis değil ama olmaması tercih edilir tabi :) dışarıdan gelince alıyorum kokuyu ama bir süre sonra alışıyorum. Ben badananın koktuğunu düşünüyorum, Müteahitin kullandığı boya duvarlara hava aldırmıyor olabilir, bir sürü teori ürettim ama sonuç sıfır.
5 Sene oldu geçmedi. Artık ümidimi kestim. Oda spreyleri kokulu ürünler falan geçici, sonuç sağlamıyor yani.
Çok iç açıcı konuştum dimi :)))
Anladm canm olablrcnm bizde lavabo banyoda cam var ama oralar kokmuyor üstten gelen bi koku deil evde yada eşyaların yeniliğinde var bi sorun. battaniyeler flan yeni ya yatak odasında onlar da koku yapıyo olablır gbi hisseettim dün
biz boyayı kendisimiz aldık acaba markası neydi ki yaa eşime sorayım :) evet pis koku deil ama olmasın ağır ağır.. böyle ev gbi koksun eski evim mis kokardı
tatlım hangi sabunu alayım peki marka olarak soylermsın..Benimde öyleydi. Dışarıdan geldiğimde ferah bir havası vardı, temizlik yaptığımda mis gibi koku olurdu evde ama burası öyle değil. Rutubet yok, sürekli de havalandırsam fayda olmadı.
Girişe kokulu sabun koydum. Ben kokuyu bildiğim için alıyorum ama başkaları çok farketmiyor, sabunların kokusunu alıyor. İstersen sende öyle yapabilirsin. Sabunları tül ve çiçeklerle süsleyince çok hoş bir görüntü oluyor. googleden süsleme çeşitlerine bakabilirsin.
Kendim için çözüm bulamadım. Çözümü bulursan banada haber ver :)
tatlım hangi sabunu alayım peki marka olarak soylermsın..
AMA BUNLAR ÇOK GÜZELLER yaaa bende istoyrum :)Eki Görüntüle 1727776
resim olarakta bunlar gibi benimkiler
AMA BUNLAR ÇOK GÜZELLER yaaa bende istoyrum :)