• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimdeki kokuyla başım dertte

Hem görsel olarak güzel hemde kokusu güzel.

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbul un bir çok semtinde sosyete pazarları kuruluyor. oralarda parça tül-güpür- süsleme için çiçek ve inci paketler halinde ve oldukça ucuz fiyata satılıyor. yapımı çok basit
cnm istanbulda deilim balıkesirdeyim bulurum burdada ben onlardan ama içine iyi kokcak sabun bulmak lazım malum sabunlar pakette satılıyor koklanmıyor:::)

dediğiniz gibi bir koku için sabunun bir faydası olacagını sanmıyorum

Evet kokuyu kesmiyor ama en azından o neyden kaynaklandığı belli olmayan koku direk gelmiyor insanlara. ben ne yaptıysam gideremedim yıllardır. böyle geçici çözümlerle idare ediyoruz

Bizimde olmustu yeni evde insaat kokusu o tarif ettiginize gore gecer ama biraz zaman alir merak etmeyin.

Canım lavobo giderlerini kontrol et.Lavobonun altındaki gider borusu düz ise kokuyu eve verir.Büküp s şekli ver.O yüzden de evde koku olabiliyor

Bahsettiğin kokudan benim evimde de var. Eve ilk girdiğimde sanki nefesimi tıkayan inşaat kokusu gibi ama değil gibide :) anlatması zor bir koku. Pis değil ama olmaması tercih edilir tabi :) dışarıdan gelince alıyorum kokuyu ama bir süre sonra alışıyorum. Ben badananın koktuğunu düşünüyorum, Müteahitin kullandığı boya duvarlara hava aldırmıyor olabilir, bir sürü teori ürettim ama sonuç sıfır.
5 Sene oldu geçmedi. Artık ümidimi kestim. Oda spreyleri kokulu ürünler falan geçici, sonuç sağlamıyor yani.
Çok iç açıcı konuştum dimi :)))
Konuyu tekrar actim ama bahsettiginiz koku bnm evimde de var. Yeni tasindim her yer yapildi 4 ay oldu o koku var. Sizdeki gecti mi

selam kızlar. yeni ev yaptırdık 4 ay önce taşındık 1.5 yıllık evliyim eşyalarım cok yeni misafir odamda 2 3 anca oturuldu.. ama evde bi koku var yazın heryer açıktı farketmedim. şimdi işten eve gittiğimde beni rahatsız eden koku var hamileiktendir dedim ama artık koku hassasiyetim bitti.. oturma odasının kendine has ağır kokusu var. yatak odasının kendine has ağır kokusu var hep havalndırıyorum ama 1 saat sonra yine aynı. mutfağımın kokusu ağır.
yaaa ben önceki evimde içeri girdiğimde mis gbi kokuyordu hemde hiç koku kullanmadığım halde. şimdi kokular parfumler yumuşatıcılar hiç bri evimin kokusunu değiştrimıyor yardım edin neolur evim temizdir bu koku evin yeni olmasından olablirmi :(
Merhaba konuyu tekrar actim ama ayni koku benm evimde de var. Gecmiyor. Siznki gecti mi acaba

Back
X