Evimden tiksindim artik idare edemiyorum

Bence hamilelikten bende yasadim 5 ayy ac susuz yattim kilo verdim dışarı cikip eve döndüğümde kendimi lavobayo zor atiyordum kendimi tuvaletten banyodan mutfaktan bulasik makinesi sabun islak mendilden herseyden tiksiniyordum sendede oluyorsa normal hamilelikten kaynaklaniyor kilo verdigine gore yemek kokularindan da etkileniyorsun

hamilelikten bence de canım
bir arkadaşımın başına gelmişti
kız ev kokuyor çok kokuyor gibi gelirdi
diye anlatıyordu
hamileliği ilerledikçe geçti bide sen sevmediğinden
içinde abarta abarta da olmuştur diye düşünüyorum

yani tamam hamilelikten dolayı bulantı vs olurda evde kalmamak falan abartmışsınız biiraz bence de yani

Inanir misiniz ben de yillardir kiyamadigim gözüm gibi baktigim upuzun saclarimi kestirdim ayni sebepten dolayi, evimin suyu kokuyordu ama annemlerde öyle bi sorunum kalmadi. Insallah dogumdan sonra gecer bunlar

Inanir misiniz ben de yillardir kiyamadigim gözüm gibi baktigim upuzun saclarimi kestirdim ayni sebepten dolayi, evimin suyu kokuyordu ama annemlerde öyle bi sorunum kalmadi. Insallah dogumdan sonra gecer bunlar

gecer insallah.bir sure annenizde kalmayi deneyin belki kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Hah iste aynen böyle oldu bende de, kokulu kokusuz her seyden özellikle temiz camasielardan evimin perdelerinden birbirinden alakasiz her seyden asiri tiksinti duyuyorum, gercekten insanlarin yadirgadigi kadar var çünkü çok abartili durumum
Haklisiniz psikolojik olarak da iyice büyüttüm içimde bu yüzden iyice isin icinden cikamiyorum

yani tamam hamilelikten dolayı bulantı vs olurda evde kalmamak falan abartmışsınız biiraz bence de yani
Kesinlikle haklisiniz 😊 evde kalamamak abartili bir durum, bu yüzden konu actim cunku artik iyice isin icinden cikamiyorum. Arabada uyumayi göze alabilecek kadar ileri bi tiksinti

Arkadasim tamamen hamilelikten.Ben de bir ay oncesine kadar ayni durumdaydim devamli ev kokuyor diye deliriyordum esim ve oglum yemin ediyorlardi mis gibi kokuyor diye ben ha bire oguruyordum.tertemiz giydigim camasirlardan bile tiksiniyordum cok berbat bir duygu ve kesinlikle abarti veya kapris degil.merak etme cok yakinda hepsi gececek

Tmm iste hamilelikten bu tiksinmelerin evi değıştirsen bile farketmez belli bi süre sonra devam edecek bekle derim dogumunu
Birak ben eşimden kendimden yataktan bile tiksiniyordum ayyy ne zorrr seni en iyi ben anlarım insallah geçer en kisa zamamda 5. Aydan sonra gecti benimki seninkide gecer yakinda

Hamilelikten dolayıdır. 1-2 arkadaşımız da buraya hamileyken sürekli midesinin bulandığı hakkında konu açmıştı. Bazılarının hamileliği hep bulantıyla kusmayla geçiyor bazıları rahat geçiriyor. Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Bende hamileyken bizim burdaki marketten tiksinmistim :/
Markete girerken resmen nefesimi tutuyordum,cikinca eve kendimi zor atiyordum dogru wc ye kosuyordum
Normalde matketin acayip bir kokusu falan yok ama o donem fena tiksinmistim
Mesela bir gun arkadasim bana yumurta yememi onermisti ve o andan itivaren yumurtanin adini duyunca tiksiniyordum
Bide aklima geldi;ben hamileyken cif bulasik det.reklami vardi Allahim o reklami yada deterjanin kendisini gorunce midem bulaniyordu
Yaaa hamilelik bazen gercekten zor geciyor
Allah yardimcin olsun

Hamileliktendir, bende kayinvalidenin evinde senin gibi krize giriyordum resmen.. les gibi koku geliyordu burnuma.. dogumdan sonra gecti :)

Ben yurtdisinda yasiyorum hamileligumin baslarinda ingilizceden bile tiksinmistim duyunca midem bulaniyodu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Madem bu kadar kötü haldesiniz evinizi değiştirin rahatlayın

Cnm kesinlikle hamilelikten bende 24 haftalik hamileyim 7.haftamda basladi kusmalar cok kötüydü 1000 km yol tepip annemlere gttm ewden kacmak icin evdeki herseydn tiksinmiştim 18.haftada döndüm ailemin yanindan ewi dgstirmek icin geldm ew aradik falan ama bu ewden güzel bi ew bulamadim kaldik..o dönemlerde dgl ev eşimden bile uzak duruyodum yanima gelnce karsiya otur daraliyorum diyodum:)
bende 12 kilo werdim 1 haftadir midem bulanmiyo cok sükür:) kendimi yenidn dogmus gbi hssediyorum

Bu arada kac haftalik hamilesin?

biraz evvel diger konunuzu okudum kusma fobiniz varmis bendede var o fobi bende kendimi sikardim kusmamak icin deli gibi kivranirdim sonra bi ara dayanamadim ve kustum oyle bir rahatladimki aslinda korkulcak birsey degilmis anladim insan kusamadiginda daha beter oluyo ve midesi surekli bulaniyo rahat birakin kendinizi kusun

Gecen gun hamile bi ablama gittim. Evdeki koltuktan tiksindigini soyluyordu o da. Bakamiyorum koltuga dokunamiyorum oturamiyorum diyordu. Sadece benim duydugum bi koku var alip elime hortumu şakır şakır yikayasim geliyo diyordu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamilelikten kaynaklı bende buzdolabını açamıyorum kokuyor diye annem kv eşim temizlerdi koku geçmezdi ama bi bana kokuyordu başkasına değil sonra geçti sana ev kokmuş zor bi durum geçer inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BEN VARIM
Canım hamileliğimin 6. Haftasından itibaren benim de evden midem bulanmıştı hele yatak odama giresim gelmiyordu, eşimin evde olmadığı zaman oturma odasında yatıyordum bir nebze daha iyiydi çünkü kokusu, ama aynen senin gibi evin kokusu beni öldürüyordu benim de eşyalarım yeniydi ona bağlamıştım yeni mobilya kokusu yüzünden diye düşünüyorum ama evet bende evden tiksiniyodum:) hamilelik hayatım geçer merak etme ara sıra güzel kokular püskürt( doğal yağları kullanarak yapılanlardan) biraz iyi gelir belki, doğumdan sonra geçicek ama emin ol

canım muhtemelen hamilelikten kaynaklanıyor.hamileliğimde aynı durum bende vardı sadece evden tiksinsem razıydım eşimden hatta kendimden tiksiniyordum.sadece sizin o kokuyu duymaniz hamilelikten dolayı nasıl oluyor bilmiyrum ama koku hassasiyeti artıyor.şimdi aklıma geldi içtiğim su bile kokuyordu komposto içerek su ihtiyacımı karşılıyordum .kaçıncı aydasın bilmiyorum ama benim 5. aydan itibaren azalarak tamamen yok olmuştu bulantılarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…