yani tamam hamilelikten dolayı bulantı vs olurda evde kalmamak falan abartmışsınız biiraz bence de yaniKizlar merhaba cok buyuk bir dert gibi görünmese de benim icin gercekten icinden cikilmaz bir hal alan sorunum var.
3 yillik evliyim ve subat ayinda apar topar tasinmak zorunda kaldim (önceki oturdugum yerde cinayet olmustu daha önce konu acmistim). Ilk evimi çok seviyordum ve tasinacagimda üzülmüstüm, ama bu yeni evime alisamadim bir türlü.
Alismaktan ziyade evimden tiksindim ve eve gittigimde kusma krizine giriyorum hatta birkac kere bayildigim da oldu.
Inanin evde yüzüme birsey sarmadan duramiylrum, hatta hic duramiyorum kimi zaman arabamda uyuyorum kimi zaman annemlerde kaliyorum ve 4 aydir cok nadiren evimde kalmisimdir
Bu arada bu ileri derecede tiksinmem mart ayinda basladi yani hamile kalir kalmaz, acaba bununla mi alakasi var yoksa benim çözemedigim anlayamadigim baska bir sey mi var ?
Su an acil bir sekilde ev ariyoruz ama hep bir aksilik çikiyor ve bir türlü tasinamiyoruz.
Artik babam ve esim bu durumumdan biraz slkllmaya basladilar anlayisli olamiyorlar bastaki kadar, kapris yaptigimi düsünüyorlar ama inanin hangi insan simariklik olsun diye bu sekillere girer ki?
Hamileligimden beri 10 kilo kaybettim cok acayip bir sey bu evden tiksinme olayi, daha once basina böyle bisey gelen var mi
gecer insallah.benim de kuzenim cok ileri derecedeydi hamileliginde.evi kokuyormus hatta esim bile kokuyor diyordu.9ay teyzemin evinde kaldi.su bile kokuyor deyip dusa giremiyordu saclarini kestirmisti falan.ama son zamanlarda gecmisti.dogumdan sonra gayet guzel evine gecti.belki hamileliktendir tamamen.gecmis olsun hayirli dogumlar
Inanir misiniz ben de yillardir kiyamadigim gözüm gibi baktigim upuzun saclarimi kestirdim ayni sebepten dolayi, evimin suyu kokuyordu ama annemlerde öyle bi sorunum kalmadi. Insallah dogumdan sonra gecer bunlar
Hah iste aynen böyle oldu bende de, kokulu kokusuz her seyden özellikle temiz camasielardan evimin perdelerinden birbirinden alakasiz her seyden asiri tiksinti duyuyorum, gercekten insanlarin yadirgadigi kadar var çünkü çok abartili durumumBence hamilelikten bende yasadim 5 ayy ac susuz yattim kilo verdim dışarı cikip eve döndüğümde kendimi lavobayo zor atiyordum kendimi tuvaletten banyodan mutfaktan bulasik makinesi sabun islak mendilden herseyden tiksiniyordum sendede oluyorsa normal hamilelikten kaynaklaniyor kilo verdigine gore yemek kokularindan da etkileniyorsun
Haklisiniz psikolojik olarak da iyice büyüttüm içimde bu yüzden iyice isin icinden cikamiyorumhamilelikten bence de canım
bir arkadaşımın başına gelmişti
kız ev kokuyor çok kokuyor gibi gelirdi
diye anlatıyordu
hamileliği ilerledikçe geçti bide sen sevmediğinden
içinde abarta abarta da olmuştur diye düşünüyorum
Kesinlikle haklisiniz 😊 evde kalamamak abartili bir durum, bu yüzden konu actim cunku artik iyice isin icinden cikamiyorum. Arabada uyumayi göze alabilecek kadar ileri bi tiksintiyani tamam hamilelikten dolayı bulantı vs olurda evde kalmamak falan abartmışsınız biiraz bence de yani
Hah iste aynen böyle oldu bende de, kokulu kokusuz her seyden özellikle temiz camasielardan evimin perdelerinden birbirinden alakasiz her seyden asiri tiksinti duyuyorum, gercekten insanlarin yadirgadigi kadar var çünkü çok abartili durumum
Haklisiniz psikolojik olarak da iyice büyüttüm içimde bu yüzden iyice isin icinden cikamiyorum
Kesinlikle haklisiniz 😊 evde kalamamak abartili bir durum, bu yüzden konu actim cunku artik iyice isin icinden cikamiyorum. Arabada uyumayi göze alabilecek kadar ileri bi tiksinti
Kizlar merhaba cok buyuk bir dert gibi görünmese de benim icin gercekten icinden cikilmaz bir hal alan sorunum var.
3 yillik evliyim ve subat ayinda apar topar tasinmak zorunda kaldim (önceki oturdugum yerde cinayet olmustu daha önce konu acmistim). Ilk evimi çok seviyordum ve tasinacagimda üzülmüstüm, ama bu yeni evime alisamadim bir türlü.
Alismaktan ziyade evimden tiksindim ve eve gittigimde kusma krizine giriyorum hatta birkac kere bayildigim da oldu.
Inanin evde yüzüme birsey sarmadan duramiylrum, hatta hic duramiyorum kimi zaman arabamda uyuyorum kimi zaman annemlerde kaliyorum ve 4 aydir cok nadiren evimde kalmisimdir
Bu arada bu ileri derecede tiksinmem mart ayinda basladi yani hamile kalir kalmaz, acaba bununla mi alakasi var yoksa benim çözemedigim anlayamadigim baska bir sey mi var ?
Su an acil bir sekilde ev ariyoruz ama hep bir aksilik çikiyor ve bir türlü tasinamiyoruz.
Artik babam ve esim bu durumumdan biraz slkllmaya basladilar anlayisli olamiyorlar bastaki kadar, kapris yaptigimi düsünüyorlar ama inanin hangi insan simariklik olsun diye bu sekillere girer ki?
Hamileligimden beri 10 kilo kaybettim cok acayip bir sey bu evden tiksinme olayi, daha once basina böyle bisey gelen var mi
Kesinlikle psikolojinin etkisi var gibi geliyor bana cünkü evde sadece benim aldigim bir koku var, bu arada ev yepyeni ilk ben oturdum tertemiz yani.
Ama sirf piskolojik gibi de degil sanki, mesela esim eve ugradiysa benim haberim yokken bile hemen kokusundan anlayabiliyorum o kokuyu her yerde hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?