Evimden tiksindim artik idare edemiyorum

Hamileliktendir, bende kayinvalidenin evinde senin gibi krize giriyordum resmen.. les gibi koku geliyordu burnuma.. dogumdan sonra gecti :)
Off aciklamasi da zor olmustur eger anlayissizsa 😊

Off sen de cok agir gecirmissin desene. Annelerimizi Allah basimizdan eksik etmesin onlar olmasa napardik 😊 benim de bulantilarim baya azalddi bi evimden tiksinmem kaldi iste
Valla hamilelik sagolsun o fobimi yendim 😛 günde 10 kereyi geciyordu kusmalarim bogazimdan kan gelinceye kadar kusuyordum hastanede bile yattim bu yüzden. Icli disli olduk kendileriyle
Bu koltuktan tiksinme olayi yakin arkadasimin basina geldi o da aynen yepyeni koltugundan tiksindi hala oturamiyor 😄

Insallah gecer ya mesajlarîiz cok rahatlatiyor insanin morali cok bozuluuor birinde olmazsa birinde mecburuz evimize gitmeye idare etmesi cok zor gerckten

Ben 4,5 a dogru ilerliyorum insallah yakinda gecer tesekkur ederim mesajiniz icin. Aynen ben de esimden cok uzaklastim ustelik esim sigara da iciyor kiyafetlerine kokusu siniyor ustunede parfum slklyor aman yarabbim soyleyince de hemen aliniyor cok huysuz oldun o kadar da kotu kokmuyor diyor 😷

20 haftalik canim sen ?

Cok zordu cnm gercekten o günlerim 3 gün hastane de yattm 1 hafta iyi oldum yine eski duzenime döndüm kaç kere acile gttiqimi hatrlamiyorum..babam anneme tugcenin kötü bi hastaliqimi war bna söylemiyosunuz nldu bu cocuga böyle demiş bi gün ..resmen 3 ay ölü gbi yasadim..
Bide abartiyosun diyenler wardi tabi yanima gelp aa ben hc bilmem bulanti falan diyenler döwesim geliyodu onlari:):)
Bende 24 haftanin icindym cnm..bu haftalardan snra bebegin hareketlerini daha fazla hissediceksin kaslari daha fazla kuvvetlendiqi icin:) snra yawaş yawaş düzeliceksn habire kiyaft bakmaya baslicaksin bebiş bi tekme attiqinda daha önce yaşamadiqin huzuru ve mutlulugu yasicaksin bugünleri ah ne günlerdi diye hatirlicaksin ..
Bi temizlik yap istersen halilari yikat,perdeleri falan yika bi ewin kokusu dgssin bana iyi gelmişti ben yapmistim..senin yasadiqini 1 haftadir yasamiyorum inanki daha yeni gecti benimki ama 19.haftadan snra günde 2 kere falan kusuyodum(2ye sükrediyodm:)
Seninde gecicek cogu gtti azi kaldi hatta cok az düzeliceksn insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…