• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVİME ALIŞAMADIM

işte bu yüzden kızımı istanbula göndericem ünide
burda okul on beş dk ötede olmasına rağmen

Bende 23 yaşındayım 2 seneden fazladır ilişkim var evlenelim diye ısrar ediyor sürekli ama ben yanaşmıyorum. Kendimi hazır hissetmiyorum, bence sende kendini hazır hissetmeden evlenmişsin.
Evlilik sorumluluk demek.
Katılıyorum canım annem çok dedi bana sen yapamazsın diye dinlemedim 😕

Arkadaşlar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz . 8 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Fakat oturduğumuz evde yalnız kalamıyorum. Ailemden hiç ayrı kalmadım . Üniversiteyi annemgilin yanında aynı şehirde okudum. Evlenince tüm sorumluluk bana kaldığı için mi bilmiyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum . 23 yaşındayım galiba çok çabuk evlendik. Sizce ne yapmalıyım benim gibi olan var mı hep anneme gelmek istiyorum yalnız kalmaktan korkuyorum 😔
Evliliğin özellikle başlarında karşılaşılan problemlerden biri, anne babayı görmek onlardan kopmamak güzel şeyler yani ama evlenince bu konuda dikkat etmek gerek arkadaşım alışmak zorundasın yani. Bi arkadaşım vardı haftanın beş günü annesindeydi, ben bir gün babamlarda kalsam ertesi gün eşim arar ev bomboş hemen gel diye. Tabii durumlar farklılık gösterir ama evliliğine, evine, evde gerektiğinde yalnız kalabilmeye alışman lazım. Sevdiğin kişiyle evlenmek bu dünyadaki en büyük şanslardan biri yaşım 24 ve 4 yıllık evliyim çok şükür sizinkinin de sonsuz olması dileği ile🤗

Evliliğin özellikle başlarında karşılaşılan problemlerden biri, anne babayı görmek onlardan kopmamak güzel şeyler yani ama evlenince bu konuda dikkat etmek gerek arkadaşım alışmak zorundasın yani. Bi arkadaşım vardı haftanın beş günü annesindeydi, ben bir gün babamlarda kalsam ertesi gün eşim arar ev bomboş hemen gel diye. Tabii durumlar farklılık gösterir ama evliliğine, evine, evde gerektiğinde yalnız kalabilmeye alışman lazım. Sevdiğin kişiyle evlenmek bu dünyadaki en büyük şanslardan biri yaşım 24 ve 4 yıllık evliyim çok şükür sizinkinin de sonsuz olması dileği ile🤗
Çok saol tatlım inşallah maşallah sizede 😇🤗

gecis donemleri her zaman zordur. kendinizi oyalayacak bir seyler bulun mutlaka. bos oturmayin. ev islerini planli programli yapin. cok biriktirmeyin. artik evliyim yeni duzenim bu diye kendinizi motive edin. esinizle guzel vakit gecirmeye calisin. cocuk icin acele etmeyin. evliligi, cinselligi, ev islerini bir oturtun.

Hiçbir zaman aklım almayacak bu aile özlemini.
E tamam seviyorsun, git gör yeter.
Göremiyorsan telefon var bilmem ne var.
Onlardan ayrı yapamıyorumlar nedir yahu, bu kadar mı bağımlı ilişkiler...

Evlenmeye bile gerek yok ki, insan olgunluğa erişince kendi düzenini kurup, hayatıyla kendi mücadele etmeli.

Kendini nasıl şartlarsan öyle gidiyor,benim bi arkadaşım şuan 35 yaşında ,bebeğide var.6 yıllık evli.Ailesi 2_3 saat uzaklıkta.Sürekli onlarda kız.
O evlilik yıllardır iyi sürüyor yine.
Eşide anlayıslı.Hatta evde kalınca kavga ediyoruz annesine yolluyorum diyor.
Yanlız yaşamaya alışmış eşide.
Ne biliyim garip geliyor bana.Ben 26 ımda şehir dışına gelin gittim.Evimi çokseviyordum.
Severek evlenmiştim.Aileme giderdim tabi ama evimide özlerdim yani.

Bende 25 yaşındayım eşim mesleğinden dolayı en fazla 45 gün gelmiyordu ve virüsten dolayı 7 aydır eve gelemiyor. Diyeceğim şu ki insan en kötü en zor en dayanamam dediği ne varsa alışıyor dayanıyor hayata adapte oluyor çünkü olmak zorundayız başka seçenek yok

Kendini nasıl şartlarsan öyle gidiyor,benim bi arkadaşım şuan 35 yaşında ,bebeğide var.6 yıllık evli.Ailesi 2_3 saat uzaklıkta.Sürekli onlarda kız.
Ne biliyim garip geliyor bana.Ben 26 ımda şehir dışına gelin gittim.Evimi çokseviyordum.
Bı şekilde alışmaya çalışıcam ben çok gezen biri olduğum için evde durmak çok bunaltıyor binamızda çok sesli haliyle tedirginde oluyorum. Eşimle de çok çabuk evlendik daha üniversite son sınıftayken ben. Haliyle evlilik hayatını kaldiramadım 😕

Bende 25 yaşındayım eşim mesleğinden dolayı en fazla 45 gün gelmiyordu ve virüsten dolayı 7 aydır eve gelemiyor. Diyeceğim şu ki insan en kötü en zor en dayanamam dediği ne varsa alışıyor dayanıyor hayata adapte oluyor çünkü olmak zorundayız başka seçenek yok
Siz böyle yazınca kendi dert ettigim seylerden utanıyorum cidden 😔 haklısın canım benimde artık alışmam gerek kaç ay oldu 😕

Allah dagina gore kar veriyor herhalde.

Siz böyle yazınca kendi dert ettigim seylerden utanıyorum cidden 😔 haklısın canım benimde artık alışmam gerek kaç ay oldu 😕
Kimisi çabuk adapte oluyor kimisi daha geç adapte oluyor. Merak etme zamanla alışacaksın en azından hep yalnız değilsin eşin var. Zamanla düzeniniz oturur

Alısırsın canım bende senin yasında evlendim yanılmıyorsam 8.9 aylıkken alıstım yalnız kalmaya şimdi cok rahat geçiyor üstelik benim evim cok kasvetli yatak odası bina boşluguna bakıyor oturdugum mahalle cok sakin ev 1. Kat ama insan alısıyor zamanla inan ben ozaman lar tv karsısında oturma odasında uyur dum tv acık olması bana guven verir Di yatak odama geçtim sonra. tavsiye ederim umarım biran once alısırsın sende

Alısırsın canım bende senin yasında evlendim yanılmıyorsam 8.9 aylıkken alıstım yalnız kalmaya şimdi cok rahat geçiyor üstelik benim evim cok kasvetli yatak odası bina boşluguna bakıyor oturdugum mahalle cok sakin ev 1. Kat ama insan alısıyor zamanla inan ben ozaman lar tv karsısında oturma odasında uyur dum tv acık olması bana guven verir Di yatak odama geçtim sonra. tavsiye ederim umarım biran once alısırsın sende
İnşallah canım çok saol

Arkadaşlar merhaba. Bana yardımcı olur musunuz . 8 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Fakat oturduğumuz evde yalnız kalamıyorum. Ailemden hiç ayrı kalmadım . Üniversiteyi annemgilin yanında aynı şehirde okudum. Evlenince tüm sorumluluk bana kaldığı için mi bilmiyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum . 23 yaşındayım galiba çok çabuk evlendik. Sizce ne yapmalıyım benim gibi olan var mı hep anneme gelmek istiyorum yalnız kalmaktan korkuyorum 😔

8 ay a alışabilirdin aslında. Benimde ilk aylar öyle oldu. Sanki Bi yere misafirliğe gitmişim ve anneme geri dönücekmişim gibi. Gece uyurken Bi garipti. Ama sonra tam tersi olucak merak etme. Bu sefer kendi evin dışında Bi yerde yapamıcaksın.

Yasiniz henuz genc. Bir de karakteriniz geregi boylesiniz bence zamanla alisirsiniz. Kendinize ait alanlar olusturmalisiniz hayatinizda. Biraz bosluktan boyle hissediyor gibi geldiniz bana

Back
X